Şimdi Ara

LG G3 Paralel İthalat-5S 2.EL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben 1300'e 22 ay garantili kutulu 32GB Silver almıştım, fiyatı 1250'ye indirirsen ve elden alacaksan 16 mantıklı olabilir anca.

Onun dışında G3 5S arasından 5S derim. Kocaman ekrana ve yavaşlayan bir arayüze ihtiyacım olmaz benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olası paraleller.. 5s al kardesim

• Tercihim 5s olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3

• elden almak zorunda olduğum için 5s adına en iyi fiyat bu indirmeye çalışıcam 5s sahibi olanlar tuş sağlamlığı ve şarj dayanıklılığı süresi ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansursuzluk5225

elden almak zorunda olduğum için 5s adına en iyi fiyat bu indirmeye çalışıcam 5s sahibi olanlar tuş sağlamlığı ve şarj dayanıklılığı süresi ne kadar ?

Iki telefon Arasında tercihim 5s ten yana olurdu Kullanım ve garanti bakımından. 5s gayet sorunsuz stabil ve şık bir cihaz. Yaklaşık 1 sene kullandım şunu belirteyim G3 kadar pil Ömrü beklemeyin. iPhone 3G ile çok şarj yer 5 -6 saat Kullanım görürsünüz. Wi-Fi ile bu süre 7 saate Çıkabilir. Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

quote:

elden almak zorunda olduğum için 5s adına en iyi fiyat bu indirmeye çalışıcam 5s sahibi olanlar tuş sağlamlığı ve şarj dayanıklılığı süresi ne kadar ?

Iki telefon Arasında tercihim 5s ten yana olurdu Kullanım ve garanti bakımından. 5s gayet sorunsuz stabil ve şık bir cihaz. Yaklaşık 1 sene kullandım şunu belirteyim G3 kadar pil Ömrü beklemeyin. iPhone 3G ile çok şarj yer 5 -6 saat Kullanım görürsünüz. Wi-Fi ile bu süre 7 saate Çıkabilir. Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım

peki garantisi bittiğinde batarya süresi daha da düşecek ne yapabilirim böyle bir şey olursa ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

quote:

peki garantisi bittiğinde batarya süresi daha da düşecek ne yapabilirim böyle bir şey olursa ?

Her telefonun bataryası elbet birgün ölür. Bunun süresini uzatabiliriz sadece diye düşünüyorum. Bu da şarjdayken oynamamak tam dolmadan şarjdan almamak vs gibi.
    Garanti Bittiğinde elbet batarya performansın da biraz azalmış olacaktır. Istersen apple Store ya da teknik servislerde orjinal batarya taktırabilirsin Ücret mukabilinde tabi. Bataryası çıkarılamayan telefonlarda durum bu.

• g3 daha iyi fakat muhtemelen paralel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.