Şimdi Ara

★★★ LG G3 SERVİS ANA KONUSU ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
6
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam son 1 saatir detaylı araştırıyorum G5 SE yi usb 3 özelliği konmamış fakat hızlı şarj özelliği mevcut.
    birde işlemci snapdragon 820 nin yarı performansında diyebiliriz 801e göre yüksek 820ye göre yarı performansta gözüküyor umarım kamera çekimlerinde işlemci yüzünden kayıt işlemelerinde sorun olmaz.
    detaylı özellikleri burdan inceleyebilirsin.
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/lg-g5-se.html

burda da G5, SE ve SPEED özellikleri karşılaştırması mevcut.
    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/37195-57447-59488/lg-g5_lg-g5-se_lg-g5-speed/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasirov -- 1 Eylül 2016; 2:57:14 >

• yasirov Y kullanıcısına yanıt
    karşılaştırma iyimiş bende araştırdım baya bir. DDR3 olması biraz kötü olmuş ama 652 nin desteklediği en fala DDR3. Zaten puanlamanın birazını buradan kaybediyordur testlerde ama işlem gücüne bakılırsa kullanıcıyı üzmez gibime geliyor. Çoklu çekirdek de teoride sanki daha iyi batarya kullanımı sunacak gibi ama bakalım hayırlısı bekleyip göreceğiz. Bir an evvel gelir inşallah cihazlar :D
  • LG merkezde halen böyle yazmasına rağmen , telefonu verdiğim bayiyi aradım bugünde durum nedir onaylanmış mı diye. Baktı şu an onaylanmış cihazın gelmesi bekleniyor dedi. Bizim de kargo konusunda falan bir haberimiz olmuyor maalesef dedi. Tekrar bir merkezi arayayım bakalım nedir son durum sorayım.

★★★ LG G3 SERVİS ANA KONUSU ★★★
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bizim servis telefonlara cevap vermediği için sadece merkezi arayıp bilgi alabiliyoruz. Anıt elektronik
  • LogitechLove kullanıcısına yanıt
    Sordum merkeze bugün. Pazartesiden pazartesiye bir liste gelirmiş, o listeyi kontrol ettim adınız bulunmamakta. Önümüzdeki pazartesi ya da bu cuma tekrar arayın kontrol edelim dediler. Onaylanmış mı peki telefonum dedim. Evet onaylanmış ve şu anda depo çıkışı bekleniyor sadece dedi.
    anladım,o zaman yarın bir arayayım merkezi.Onay alıp almadığını bile söylemiyorlar.Ser verip sır vermiyorlar pazartesi de listeye sorarım.
    hocam hangi numaradan merkezi arıyorsun 444 5 li numarayı arıyorum hiç bir zaman düşmüyor sürekli meşgulde vintek zaten malum telefon numarası var çalan telefon yok DOA da bekliyorum hala
  • yasirov Y kullanıcısına yanıt
    02123145252 bu numaradan deneyin hocam
  • Merhaba arkadaşlar 9 gün önce telefonu servise verdim.

Telefon kasa çatlağı aşırı ısınma ekran sararması ve ekrana dokununca ekranın yavaş yavaş kararması sorununu dile getirdim yaklaşık 5 kadar sorun yazdım.

Öğrenmek istediğim şey kasa çatlağı kronik bir sorun bu sorun üzerinden para talep edebilir miyim ? THH tine başvursam kabul olur mu ? 20 iş günü beklemem mi gerekiyor yoksa ?

Çoğu kişinin ödemesi varmış bende para talep edeceğim. Lg nin vereceği hiçbir telefonu kabul etmeyi planlamıyorum.
  • Hepinize tünaydın arkadaşlar.Az önce LG Çağrı merkezini aradım,cihazımın depodan çıkış beklediğini söyledi hanımefendi.Pazartesi ararsanız cihazınızı öğrenebilirsiniz dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkezden degisim onayi beklemeye alindi 20 is gunu dolmasina 2gun kala surec baya hizlandi umarim tekrar g3 le karsilasmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasirov

merkezden degisim onayi beklemeye alindi 20 is gunu dolmasina 2gun kala surec baya hizlandi umarim tekrar g3 le karsilasmam.

umarım hiç birimiz karşılaşmaz.
  • Faturayı kaybettim cihazı servise veremez miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

Faturayı kaybettim cihazı servise veremez miyim

hocam fatura şart telefonu aldığınız yere söylryin böylr. böyle diye onlarda oluyo fatura bendr öyle yapmıştım

• muncuk123 M kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu ikinci el aldım. Satan adam avea'dan aldığını söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

Hocam telefonu ikinci el aldım. Satan adam avea'dan aldığını söylemişti

Benimkide 2.eldi telefonun imei olduktan sonra bulunur illa yedek oluyo bildiğim kadarıyla bi alındığı yere sorun derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    Aslında garanti için faturaya gerek yok. Yasaya göre satıcı tarafından eksiksiz doldurulmuş garanti belgesi yetiyor.

• Lg'nin bu kadar alçaldığına inanamıyorum ya. bana ayın 29 unda g5se pembe ve titan kılıf önerildi kabul ettim. cuma günü aradım çıkış bekliyor dediler. bende bugun tekrar aradım meğer cuma günü g3 çıkışı yapmışlar bana. bildiğin kandırıyorlar insanları. bende para iadesi istedim haklı olarak daha önce para iadesi için onay sürecinin tamamlanması gerek diyen şerefsizler şimdi de cihaz çıkışı yapıldığı için işleme alamıyoruz dedi. Delirmemek elde değil ya nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorlar?
  • Hocam hakikaten yapılan ayıpmış.Öncelikl geçmiş olsun.Benimde 27 gündür cihazım yok.Her aradığımda farklı şeyler söylüyorlar.Şuan cihazın modeli önemli değil,sağ salim gelsin kafasındayım.Umudu kestim.
  • Hocam şimdi görüştüm bende değişim departmanıyla banada g5se göndereceklerdi fakat şuanda servise ulaştırılmak için çıkış yaptığını söyledi.Hangi cihaz diye sordum g3 dedi şalterler attı benim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.