Şimdi Ara

LG G3 - Sony XPERİA Z2 - Galaxy S 5 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BilboBagginss

arkadaşlar 15-20 gün içersinde bir akıllı telefon alacagim kendime. başlıkta belirttigim telefonlar arasinda kaldim

hepsi için genel bir araştırma yaptım kısa süreli de olsa.

Galaxy S5: bu telefon için yapıldıgı malzemenin kalitesizliginden şikayet ediyor genellikle kullanıcılar. ve bende
    acıkcası 7 den 70 e çarşıda pazarda sokakta herkesin elinde olan o koca samsung telefonları görmekten sıkılmış vaziyetteyim. s5 alırsam eger o telefonu tutuşumda içimde o ilk heyecan izleniminin olmayacagınıda biliyorum.sıradanlaştıgı görüşündeyim.

LG G3 : bu telefonun donanımsal olarak xperia z2 ye göre daha geride kaldigini beklenenleri görünüm ve tasarim dişinda pekte veremedigini genel olarak okudum.

Xperia Z2 : bu telefonun iste hoparlor sesinin cok kısık oldugundan , telefonun cok cabuk ısınmasından ve bundan ötürü kamera gibi uygulamalari kendiliginden kapatmasindan , şarjın uzun sürede dolmasindan şikayetçiler. ve bende şunu merak ediyorum. pil degişimi yokmuş ögrendigim kadarıyla . bir sorun olursa servise göndermekten başka şansımız yok mudur ?

siz ne önerirsiniz acaba .

Not:Htc one M8 düşünmüyorum.

Kardeş bir bak istersen buraya http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G3-vs-Sony-Xperia-Z2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_444 -- 31 Temmuz 2014; 20:47:17 >

• teşekkürler bu çok işime yarayacak
  • up. daha cok önerilere ihtiyacım var
  • bende aynı durumdayı telefon alıcam en kısa zamanda
    şöyle bişey söyliyim bugün z2 ile g3 incelemeye gittim ikisinide aldım elime ekranları en sona getirip resim çektim sanki g3 ünki daha güzeldi şarşırdım tabi biraz biri 20 mp digeri 13 mp acaba ekran parlaklıgındanmı bişey oldu anlayamadım ikisinide sona kdar getirdim ama bende bi hata yoksa g3 ün kamera daha iyi z2 de de nereye baksam sorun çıkıyo artık ya g3 alıcam yada 5s :D
  • S5 in 2 Gb rami
    G3 ün boğucu kasım kasım kasılan arayüzü

Piyasanın kralı Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2
  • g3 bence

tasarım ve donanım dehşet.

sadeliğin muhteşemliği var aga

sony z serisi birbirlerinin kopyası.tasarım olarak fazla iyi değil bence.vede boyutuna göre ekranı küçük.
  • Favori Z2 plase G3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhsamet

bende aynı durumdayı telefon alıcam en kısa zamanda
    şöyle bişey söyliyim bugün z2 ile g3 incelemeye gittim ikisinide aldım elime ekranları en sona getirip resim çektim sanki g3 ünki daha güzeldi şarşırdım tabi biraz biri 20 mp digeri 13 mp acaba ekran parlaklıgındanmı bişey oldu anlayamadım ikisinide sona kdar getirdim ama bende bi hata yoksa g3 ün kamera daha iyi z2 de de nereye baksam sorun çıkıyo artık ya g3 alıcam yada 5s :D

hocam acıkcası duruşu ve zerafeti açısından benide g3 çok heyecanlandırıyor. birde suya karşı dayanıklılık özelligi olsaydi veya MP degeri biraz daha yüksek olsaydı tadından yenmezdi. ben oyun performansını hız performansını izledim gerçekten çok iyi.

sony dede cihazin pil degişimi yapılamıyor. içerideki pilin dolum süresi bittiginde servis ile ugraşamam ki ben ögrenci adamım ve servislere de güvenmiyorum zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.