Şimdi Ara

LG G3 Tema/Mod/Navbar Paylaşımlarım(SÜREKLİ GÜNCEL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
12
Favori
14.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptığınız çalışmalar için teşekkürler hocam devamını bekliyorum. başarılar kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn003

yaptığınız çalışmalar için teşekkürler hocam devamını bekliyorum. başarılar kolay gelsin.

Teşekkürler
  • emeğinize sağlık oldukça güzel bir konu
  • YENİ TEMA EKLENDİ (NOSTALGIA ICONS)

Ekran Görüntüsü :http://i.hizliresim.com/8lDRNA.png
  • Hocam flashlarken sorun çıkar mı?
  • birde TWRP den nasıl flaşlanır?
  • Hocam bu lollipop temasi saglikli calismiyor ust bar bide alt tuslar uyumlu olmuyor ekranla bi siyaha donusuyo bi normale donuyo cozumu varmi yoksa boylemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezadem

Hocam bu lollipop temasi saglikli calismiyor ust bar bide alt tuslar uyumlu olmuyor ekranla bi siyaha donusuyo bi normale donuyo cozumu varmi yoksa boylemi ?

mod başka tema başka bişey kardeşim modları kullanman için root yetkisi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbey006

quote:

Hocam bu lollipop temasi saglikli calismiyor ust bar bide alt tuslar uyumlu olmuyor ekranla bi siyaha donusuyo bi normale donuyo cozumu varmi yoksa boylemi ?

Tmm benim yukledigim lollipop temasi apk halinde yukledim orda yazdigin gibi ekran-temalardan sectim uyguladim boyle degilmi baska sekildemi yuklemem lazim yukledigim mod degil tema

• G2ye deniyorum sonucu buraya yazarim g2lilere de faydasıolur

• quote:

quote:

quote:

Tmm benim yukledigim lollipop temasi apk halinde yukledim orda yazdigin gibi ekran-temalardan sectim uyguladim boyle degilmi baska sekildemi yuklemem lazim yukledigim mod degil tema

Statusbar değişmesinin temayla alakası yok.Tema ikonları değiştirir kardeşim.Ben test ettim sen söyledikten sonra bir sıkıntı yok.Bug yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Statusbar değişmesinin temayla alakası yok.Tema ikonları değiştirir kardeşim.Ben test ettim sen söyledikten sonra bir sıkıntı yok.Bug yok.

Valla dogrudur ama bende oldu tam ekran olmuyor siyaha donuyo bi 5 saniye sonra normale donuyo ama menuye falan girdigin zmn gene ayni oluyor siyah oluyor anlamadim. Dedigim sadece alt tuslar ve ust barda oluyor

• turkbey006 kullanıcısına yanıt
    öncelikle eline emeğine sağlık. paylaşımlarını indirdim deniyorum. 2 sorum olacak
    1.mega indirme yaparken şifreleme anahtarı istiyor. anahtar ne?
    2. tema uygulayınca simgeler tüm program simgelerine neden uygulanmıyor. bazıları aynı kalıyor değişmiyor. ben bütün simgelerin simge paketine dönmesini yani tek bir standart olmasını istiyorum. bu mümkün mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallac58

öncelikle eline emeğine sağlık. paylaşımlarını indirdim deniyorum. 2 sorum olacak
    1.mega indirme yaparken şifreleme anahtarı istiyor. anahtar ne?
    2. tema uygulayınca simgeler tüm program simgelerine neden uygulanmıyor. bazıları aynı kalıyor değişmiyor. ben bütün simgelerin simge paketine dönmesini yani tek bir standart olmasını istiyorum. bu mümkün mü acaba?

1. Sorunun cevabi telefondan indiriyorsan mega v2 uygulamasini indirmen lazim google olayden.
    2. Sorunun cevabi google playde 100.000 den fazla uygulama var her birini ayri ayri yapmak yillar alir 200 ikon var temalarda cok kullaninlar genelikle ve 1000 icon koysan 50 60 mb gecer bu yuzden umarim aciklamisimdir:)

cevabın için teşekkür ederim...
    bu ikon meselesi; tabikide her uygulamaya tek tek ikon yapmak zor ve uzun vede fazla yer kaplar bunda haklısın. benim düşüncem başka launcher larda bir icon pack seçiyorsun bazı iconları kendi iconları ile değiştiriyor kendi iconunda olmayan iconları ise modifiye ediyor sanki pakette varmış gibi onunda şeklini değiştiriyor. böyle bişey yapmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallac58

cevabın için teşekkür ederim...
    bu ikon meselesi; tabikide her uygulamaya tek tek ikon yapmak zor ve uzun vede fazla yer kaplar bunda haklısın. benim düşüncem başka launcher larda bir icon pack seçiyorsun bazı iconları kendi iconları ile değiştiriyor kendi iconunda olmayan iconları ise modifiye ediyor sanki pakette varmış gibi onunda şeklini değiştiriyor. böyle bişey yapmak mümkün mü?

Baska launcherlerdede lgnin kendi ozelikleri kullanilmiyor kardesim orn. Smart notice , cift tiklayip uyutma uyandirma vs. Bide arayuz kasmamasi icin fazla icon eklemiyorum

anladım teşekkürler...
  • Güzel konu olmuş

• Hocam real 3D icons muhteşem. yine döktürüyosun

Birde, ''HOLE ICON PACK FOR LG HOME LAUNCHER'' ile ''Nostalji Icon Teması için paylaştığın resimler aynı.

çalışmaların için teşekkürler,
    Ellerine ve emeğine sağlık...

''HOLE ICON PACK FOR LG HOME LAUNCHER'' bu temanın resmi bu olmalı sanırım..
    http://hizliresim.com/LpAYv1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scope84 -- 12 Şubat 2015; 0:04:19 >
  • Ellerina sağlik hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.