Şimdi Ara

LG G3 UNLOCKED YAPILDI GELSİN CUSTOM ROMLAR NASIL MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Belki ilerde paralı olabilir canınızın sıkılmasına gerek yok hem geliştiriciyi desteklemişsiniz :)
    Geliştirici ödeme sorunlarından bıkmış sonunda ücretsiz yapmış ve artık eskisi kadar destek veremeyebilirim diyordu özel hayatım dolayısı ile :/
  • BASKANCİHAN USTA....Açıklamalarınızda ''ADB KLASÖRÜNÜZ MUTLAKA BİLGİSAYARINIZDA OLMASI GEREKİR ARKADAŞLAR.....C SÜRÜCÜNDE UNUTMAYIN...!!!! şeklinde anlatmak istediğiniz FASTBOOT klasörümü yoksa başka bir programın dosyası mı?
  • alanwake34 kullanıcısına yanıt
    dostum
    windows 7 icin anlatayim
    acceessories (aksesuarlar ) dan command prompt a gir
    siyah ekran cikacak
    oradan iki kez
    "cd.."( tirnak isareti olmadan entera bas her yazdiktan sonra c: seklinde gorunuyorsa komut sistemi tamamdir... )
    fastboot klasorunun icindekileri direk c:'nin icindeyse oradan yaz iste adb shell falan fasboot clasorunun icindeyse
    "cd fastboot" yaz entera bas

( ms dos isletim sisteminde cd <klasor ismi> komutu klasore girersin cd.. komutu ile klasorden bir uste cikarsiniz.. orta ikide iken bilgisayar kurusuna gitmistim halk egitimde ms dos altyapim saglamdir )

gerisi ayni zaten

• bu arada o komutlarin her sonrasinda enter\a basiyorsunuz

ve arkadaslar ben de yaptim oldu ama yapilip yapilmadigini ogrenmek icin bootloader a girdiginizde hard reset atar gibi giriyorsunuz ( yani iki kere asagi tusuyla inip power tusuna basiyorsunuz... YANI DUZGUN YAPTIGINIZDAN EMINSENIZ! Yani hard reset atmak icin kullandiginiz sekilde recovery'e giriyor... )

biktim bu delta garantili telefonun upgrade var deyip kac kere 1,2gblik dosyayi indirip kurmamasindan az once rootladim, recovery yukledim...

birazdan su romu da yukleyecegim... 1.4 cikacak onu da bekleyebilrisiniz siz...

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-mod-7-rom-mod-1-4-1-g3-d855-t2887669

umarim cloudyfa kisa zamanda bu ise el atar diger romculardan cok bisye beklemiyorum... g2'de kullaniyordum adamin romunu mutluydum...

• quote:

Orijinalden alıntı: alanwake34

BASKANCİHAN USTA....Açıklamalarınızda ''ADB KLASÖRÜNÜZ MUTLAKA BİLGİSAYARINIZDA OLMASI GEREKİR ARKADAŞLAR.....C SÜRÜCÜNDE UNUTMAYIN...!!!! şeklinde anlatmak istediğiniz FASTBOOT klasörümü yoksa başka bir programın dosyası mı?

sadece fastboot zaten onun icinde adb mevcut...komutlari dogru yazman icin gerekli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

bu arada o komutlarin her sonrasinda enter\a basiyorsunuz

ve arkadaslar ben de yaptim oldu ama yapilip yapilmadigini ogrenmek icin bootloader a girdiginizde hard reset atar gibi giriyorsunuz ( yani iki kere asagi tusuyla inip power tusuna basiyorsunuz... YANI DUZGUN YAPTIGINIZDAN EMINSENIZ! Yani hard reset atmak icin kullandiginiz sekilde recovery'e giriyor... )

biktim bu delta garantili telefonun upgrade var deyip kac kere 1,2gblik dosyayi indirip kurmamasindan az once rootladim, recovery yukledim...

birazdan su romu da yukleyecegim... 1.4 cikacak onu da bekleyebilrisiniz siz...

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-mod-7-rom-mod-1-4-1-g3-d855-t2887669

umarim cloudyfa kisa zamanda bu ise el atar diger romculardan cok bisye beklemiyorum... g2'de kullaniyordum adamin romunu mutluydum...

Hadi bakalim romcularda biraz bu konu uzerine egilirse tadindan yenmez...

• BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    Usta..Teşekkür ediyorum
  • Benim LG G3 D855 Recovery Menüsü:
     LG G3 UNLOCKED YAPILDI GELSİN CUSTOM ROMLAR NASIL MI? LG G3 UNLOCKED YAPILDI GELSİN CUSTOM ROMLAR NASIL MI? LG G3 UNLOCKED YAPILDI GELSİN CUSTOM ROMLAR NASIL MI? LG G3 UNLOCKED YAPILDI GELSİN CUSTOM ROMLAR NASIL MI? LG G3 UNLOCKED YAPILDI GELSİN CUSTOM ROMLAR NASIL MI?

• arkadaşlar twrp yükledikten sonra , unroot yapmak yine aynı şekilde dimi , lg pc suite den yazılım kurtarma ile olacak mı, hiç denediniz mi? kdz yüklemekle uğraşmayız dimi flashtool filan . g2 de çok sorun yaşamıştım o yüzden buna twrp yüklesemmi custom rom atsammı bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahan48

arkadaşlar twrp yükledikten sonra , unroot yapmak yine aynı şekilde dimi , lg pc suite den yazılım kurtarma ile olacak mı, hiç denediniz mi? kdz yüklemekle uğraşmayız dimi flashtool filan . g2 de çok sorun yaşamıştım o yüzden buna twrp yüklesemmi custom rom atsammı bilemiyorum

Kardeş ister pc sync den yap ister flashtool yöntemini kullan aynı farketmez...

• Cloudyfa ilk romunu yapmis g3 icin hadi hayirlisi :)

• emrahan48 E kullanıcısına yanıt
    aynen simdi gordum ben de.. hemen indirip kuruyorum... G2'de iken baska rom kullanmazdim
  • quote:

aynen simdi gordum ben de.. hemen indirip kuruyorum... G2'de iken baska rom kullanmazdim

Aynen ben de oyle, ancak g3 romuna ne katti ya da neleri daha stabil yapti onu gormek lazım, yukledikten sonra bizimle paylasabilirmisin dostum farklari, ozellikle pil ömrü konusunda

sabah 1,0 yukledim simdi gireyim 3 5 mesaj okuyayim ne olmus diye 1,1 cikmis :D
    pil omru icin 4 5 gun beklemek lazim... farkettigim pek birsey yok aslinda android hd 1,7 romunu kullanmama gore... hatta eksileri cok (performansi muhtemelen cloudy'de daha iyidir ) bir suru gorunus olarak customize edilmisti Android L bari falan kullaniyordum guzeldi.. Ses seviyesi normalin 2 katiydi android HD idi cloudy ile yine normal haline dondu ve cok kisik geliyor. Neyse 1,1 yukliyeyim tekrar

ama yine de ne olursa olsun cloudy kullanirim ben. Herkes performansi, batarya omrunu baya ovmus gordugum kadariyla... gorunusunu,sesini bir kac versiyona kadar duzeltir zaten...

edit: cloudy g3 1.1 romu ile antutu 39106 veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 27 Ekim 2014; 15:55:06 >
  • quote:

sabah 1,0 yukledim simdi gireyim 3 5 mesaj okuyayim ne olmus diye 1,1 cikmis :D
    pil omru icin 4 5 gun beklemek lazim... farkettigim pek birsey yok aslinda android hd 1,7 romunu kullanmama gore... hatta eksileri cok (performansi muhtemelen cloudy'de daha iyidir ) bir suru gorunus olarak customize edilmisti Android L bari falan kullaniyordum guzeldi.. Ses seviyesi normalin 2 katiydi android HD idi cloudy ile yine normal haline dondu ve cok kisik geliyor. Neyse 1,1 yukliyeyim tekrar

ama yine de ne olursa olsun cloudy kullanirim ben. Herkes performansi, batarya omrunu baya ovmus gordugum kadariyla... gorunusunu,sesini bir kac versiyona kadar duzeltir zaten...

edit: cloudy g3 1.1 romu ile antutu 39106 veriyor

Gorsel olarak herhangi bir yenilik katmismi peki, hd mi yoksa cloudy mi daha akici geldi sana? Android l gelene kadar bunlarla idare edcez bari iyisini yukleyelim

akicilik olarak farki hissedecek sekilde telefonu kullanmiyorum. gorsele gelince cloudy orjinal rom gibi herseyi... hd ise baya gorsel olarak tatmin ediyordu ozellikle kucuk olan L seklindeki bari seviyordum...
    ama cloudy'nin performansinin hd'nin cok onunde olacagfa benziyor... 10mli versiyon.. bence gecebilirsin....
  • quote:

Cloudyfa ilk romunu yapmis g3 icin hadi hayirlisi :)

Rom linkini paylaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunall

quote:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467

Buyur dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gunall

quote:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467

Buyur dostum

Harika.teşekkürler @emrehan48

• BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    dostum merhaba , biraz araştırdım ama bulamadım, şimdi bootloader kilidi kırılmış telefonumuzu yeniden relock yapma şeklini bliyomusun , bunun yöntemi bence stock romu yeniden yükleme olamaz bir yöntemi var bunun bence , telefonu servise götürmek için unroot edip stock romu yüklemek sadece yeterli değil relock olmazsa telefon garanti kapsamına girmiyor biliyosun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.