Şimdi Ara

LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
20
Favori
59.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yükseltme hatası kurtarma yapınca son sürümü yüklüyor ama sizin yolu takip ettiğinizde pcde işaretlediğiniz 10b kdzsini kuruyor.

Sizin de son telefondan aldığım sste gördüğünüz gibi 10byi attı sadece

Ben de sonra sırayla f-i-j sürümlerini yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 23 Ağustos 2014; 4:11:52 >
  • hayırlı olsun kardeş güle güle kullan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linklerde sorunmu var flash tool ve pc icin gerekli dosya linkleri acmiyor

• BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    sadece kore 400S OLAN STOCKROM YÜKLÜYORUM YANİ..Gerçi o yüklü zaten.. tek isteğim cihazı rootladım.güncellemeyi alamıyorum..root olayını nasıl kaldırabilirim kardeşim..saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: hazeyh

sadece kore 400S OLAN STOCKROM YÜKLÜYORUM YANİ..Gerçi o yüklü zaten.. tek isteğim cihazı rootladım.güncellemeyi alamıyorum..root olayını nasıl kaldırabilirim kardeşim..saygılar

Evet kardes baskasini yukleme sorun yasarsin....

• quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

Linklerde sorunmu var flash tool ve pc icin gerekli dosya linkleri acmiyor

Evet kardes sikinti var eve gectigimde duzenlerim...

• linkler yenilenmiştir arkadaşlar güle güle kullanın....
  • Arkadaslar guncelleme gelmiyor bir turlu bu yuzden tr romu yuklemek istiyorum radyo onemli degil benim icin..sorum su degermi tr romuna gecmeye gunceleme icin yoksa bekliyimmi gunceleme gelmesini

• quote:

Arkadaslar guncelleme gelmiyor bir turlu bu yuzden tr romu yuklemek istiyorum radyo onemli degil benim icin..sorum su degermi tr romuna gecmeye gunceleme icin yoksa bekliyimmi gunceleme gelmesini

Hocam sizin cihazın modeli neydi, D855 lere D855TR romu atılır mı ki acaba?
  • D855..bilmem

• quote:

D855..bilmem

Valla bunu bende bilmiyorum ancak riskli olabilir, hem radyo gidecek diye dert etmeyin, böyle bir durumda radyo apk sini bulursanız donanımsal olarak desteklediğinden tekrar çalışacaktır, ondan şüpheniz olmasın, ben appsaver le apk yedeğini almıştım ama henüz gerek olmadı, yani çalışır mı bilmiyorum.
    Ancak bilen biri D855 lere D855TR romu atılır mı Cevap Verebilirse çok güzel olur... bunu anakonuda da sorayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrur0253 -- 24 Ağustos 2014; 0:40:46 >
  • Iyi olur..bende suphelendim simdi iyiki kurmadim

Tr romu kuran arkadaslar gelen butun guncellemeleri aliyormu?

Tr romunu kurdum anlatildigi gibi..ama 10b amx te kaldi tr olmadi vs..neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunkeser -- 24 Ağustos 2014; 3:12:28 >
  • Kardeş atabilirsin istediğin romu at 16 veya 32 laiğe dikkat et yazılımı indirirken modelinde aynı olsun yani d855 ama güncelleme alamazsın çünkü imei numarana göre dağıtım yapılıyor kardeş açık ve net...

• Tr den aldıysanız cihazınızı tr b sürümünü atarsanız tüm güncellemeleri rahatlıkla alırsınız en Son çıkan güncellemeye kadar...

• kardeşim kore 400S stock rom u indirdim.. kdz dosyalarında 32 gb olanıdamı indireceğim(yalnız bunlar d855 olarak gözüküyor)..kusura bakma bu işe bayağı yabancıyım ve ilk yapacağım.. yardım ederseniz sevinirim saygılar

• kardeş telefonun kaç gb lıksa onun yazılımını indireceksin 16 lık mı 32 lik mi depolaması ne ise ona ait uygun yazılımı indireceksin....
  • :) kardeşim anlatamadım.. 32 gb lık kdz dosyalarını indireyimde başlıklarında d855 yazıyor..oysa benimki 400S BİR Sorun olurmu diye sormuştum..birde stocrom yüklediğimizde telefonun imei numarası silinirmi.. saygılar

• arkadaşlar win8 kullanıyorum. defalarca denememe rağmen. sürekli hata veriyor.
    telefonu download moda alıyorum olmuyor açıkken yapıyorum olmuyor.
    napacam şaşırdım
     LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus7 -- 25 Ağustos 2014; 0:38:12 >
  • nexus7 kullanıcısına yanıt
    Hocam programın uyumluluğunu win7 yapın, ben win7 kullanıyorum sorun yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrur0253 -- 25 Ağustos 2014; 1:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyh

:) kardeşim anlatamadım.. 32 gb lık kdz dosyalarını indireyimde başlıklarında d855 yazıyor..oysa benimki 400S BİR Sorun olurmu diye sormuştum..birde stocrom yüklediğimizde telefonun imei numarası silinirmi.. saygılar

indirme kardeş tabiki olur sorun model numaran neyse ona uygun yazılımı indirmen lazım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.