Şimdi Ara

LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
20
Favori
59.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 855trj sürümünü yüklüyorum sorum şu güncelleme merkezinden gelen güncellemeleri alabilirmiyiz mesela v10l gibi falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbey006

merhaba arkadaşlar 855trj sürümünü yüklüyorum sorum şu güncelleme merkezinden gelen güncellemeleri alabilirmiyiz mesela v10l gibi falan ?

Alamassin kardes sadece uygulama guncellemelerini alabilirsin surum uzerinde ne varsa o surumu atman lazim guncellemeleri alman icin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BASKANCIHAN

quote:

merhaba arkadaşlar 855trj sürümünü yüklüyorum sorum şu güncelleme merkezinden gelen güncellemeleri alabilirmiyiz mesela v10l gibi falan ?

Alamassin kardes sadece uygulama guncellemelerini alabilirsin surum uzerinde ne varsa o surumu atman lazim guncellemeleri alman icin...

yani pc suiteden mi güncellemem gerekiyo telefondan güncellemeleri almam için ?
  • quote:

quote:

quote:

yani pc suiteden mi güncellemem gerekiyo telefondan güncellemeleri almam için ?

Kardes guncellemeleri almak icin cihazin uzerinde alirken hangi versiyon varsa onu yuklemen lazim flashtool programi isini fazlasiyla gorur...yukledikten sonra tekrar guncellemeleri alabilirsin...yani uzun lafi kisasi telefonu ilk aldiginda uzerinde hangi surum varsa ona donus yapman lazim...

• hatırlamıyorumki :) D855TR'nin 410 serisinde ne yüklü oluyoki acaba sanırım j sürümüydü varsa linkini atabilirmisin V10J-TUR-XX
  • quote:

hatırlamıyorumki :) D855TR'nin 410 serisinde ne yüklü oluyoki acaba sanırım j sürümüydü varsa linkini atabilirmisin V10J-TUR-XX

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW235506432109876543213/D855tr10j_00.kdz

32 gb tur j Sürümü kardeş...

• quote:

quote:

hatırlamıyorumki :) D855TR'nin 410 serisinde ne yüklü oluyoki acaba sanırım j sürümüydü varsa linkini atabilirmisin V10J-TUR-XX

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW235506432109876543213/D855tr10j_00.kdz

32 gb tur j Sürümü kardeş...

yükledim olmadı şuan v10n global kullanıyorum

• İyi forumlar..
    Cihazıma android 5 'i yükledim. Ancak rootlayamadım. Hangi root aracını kullanmam gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorryNightStar

arkadaslar bıraz once makıneye android 5.0 lolıpop attım makıne 4,4,2 fazla olarak 176 uygulama yukledı cıhaza ve makıne resmen ucuyor cok hızlandı

Hangi Kdz dosyasını yükledin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ttrn

İyi forumlar..
    Cihazıma android 5 'i yükledim. Ancak rootlayamadım. Hangi root aracını kullanmam gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar var mı?

kardeş şu anda daha çözümü yok çıkınca paylaşırım...
  • Nihayet server connecting hatalarından sonra yükleyebildim sanırım driverlarla alakalı...

benim cihaz şimdi garanti dışımı yoksa sorunsuz garanti kapsamındamı. lollipop yükledim ama root lamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msinansenturk

Nihayet server connecting hatalarından sonra yükleyebildim sanırım driverlarla alakalı...

benim cihaz şimdi garanti dışımı yoksa sorunsuz garanti kapsamındamı. lollipop yükledim ama root lamadım?

kardeş lg pc süiti kur güncellemeleri al pc süitin sonra driverları kuduysan kaldır kalıntıları temizle revo uninstaller programını kullanabilirsin kalıntıları temizlemek için

driver imzalamayı devre dışı bırak bilgisayarda....

http://m.youtube.com/watch?v=NM1MN8QZhnk

garanti konusuna gelince en son tr yazılımını flashtoll dan attın mı sorun olmaz rahat ol....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BASKANCIHAN -- 2 Aralık 2014; 13:40:01 >

• quote:

quote:

Nihayet server connecting hatalarından sonra yükleyebildim sanırım driverlarla alakalı...

kardeş lg pc süiti kur güncellemeleri al pc süitin sonra driverları kuduysan kaldır kalıntıları temizle revo uninstaller programını kullanabilirsin kalıntıları temizlemek için

garanti konusuna gelince en son tr yazılımını flashtoll dan attın mı sorun olmaz rahat ol....

Eyvallah kardeş sorun düzeldi şimdi sadece lollipop un tr sini bekleyip onu yüklemek kaldı. açtığımda bi hata alıyorum sadece oda şöyle...

WARNING!
    Current version is not avaiable for user. Can't find matched cust for NT-code mcc/mnc[FFFFFF], subset[73]

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah kardeş sorun düzeldi şimdi sadece lollipop un tr sini bekleyip onu yüklemek kaldı. açtığımda bi hata alıyorum sadece oda şöyle...

WARNING!
    Current version is not avaiable for user. Can't find matched cust for NT-code mcc/mnc[FFFFFF], subset[73]

evet kardeş doğrudur hepimizde aynı

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56778696&postcount=3

çözümü burda kardeş dene bakalım bi istersen....

• yeni bir güncelleme çıktı POLONYA için arkadaşlar 20d stabil sürüm olduğu söyleniyor güle güle kullanın

16 gb lık var şu an sadece 32 lere YÜKLEME YAPMAYIN....
  • 32 GB LIK için ITALY 20D ÇIKMIŞTIR ARKADAŞLAR...

hayırlı olsun güle güle kullanın....
  • Bana LG G3 Türkiye Stock Rom lazım 32 Gb versiyonu için.

Ve kurulum ile alakalı bilgi. Flash Tool kullanımı falan.

bende Rusyaya ait yazılım var rusyadan alındı cihaz. Haftaya 5.0 gelecek ben mal gibi kalıcam Ota ile güncellemek istiyorum cihazımı.
  • napoleon07 kullanıcısına yanıt
    Yuh ya bu kadar mı olur nasıl kurulum istiyorsun nasıl flash tool bilgisi istersin be konunun ilk sayfasını okumaktan aciz misin adam o kadar ugraşmış anlatmış detaylıca hala konu içinde kurulum ile alakalı bilgi istiyorsun pes valla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimus34 -- 4 Aralık 2014; 22:19:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimus34

Yuh ya bu kadar mı olur nasıl kurulum istiyorsun nasıl flash tool bilgisi istersin be konunun ilk sayfasını okumaktan aciz misin adam o kadar ugraşmış anlatmış detaylıca hala konu içinde kurulum ile alakalı bilgi istiyorsun pes valla!

yazdıktan sonra gördüm.

bu ne şiddet ne celal ?

sakin olun bi, ofansif tavrınız hiç hoş değil.
  • Sıkıntı yok arkadaşlar herşey bizim için olur insanlık halidir konuda herşey mevcuttur güle güle kullanın cihazlarınızı..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.