Şimdi Ara

LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
20
Favori
59.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BASKANCIHAN

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Arkadaşlar LG G3 D85510n galiba en stabil çalışan 4.4.2 ve 4.4.2 nin en yenisi, indirebileceğim radiolu 32 lik versıyonun kdz dosyasını nereden bulabilirim.

Birde kdz dosyalarının 16 gb mı 32 gb oldugunu nasıl anlarım.

85510L ile 85510N arasında nasıl bir fark vardır.

Kardeş cihaz tr ise radyo çalışmaz ne yüklersen yükle farketmez fakat şu anda en stabil Sürüm tr cihazlarına ota ile gelen v10o Sürümü ama global olsun diyorsan şu anda v10n Sürümü a6 ile başlayanlar 16 gb lığa aittir 32 liklere yükleme derim gene sen bilirsin fark derken Hız pil ve stabilite Farkları var azda olsa hepsi bu...

Yok hocam benimki Paralal ithalat 32 GB,

ozaman yüklersem sorun çıkmaz yani.

Teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar LG G3 D85510n galiba en stabil çalışan 4.4.2 ve 4.4.2 nin en yenisi, indirebileceğim radiolu 32 lik versıyonun kdz dosyasını nereden bulabilirim.

Birde kdz dosyalarının 16 gb mı 32 gb oldugunu nasıl anlarım.

85510L ile 85510N arasında nasıl bir fark vardır.

Kardeş cihaz tr ise radyo çalışmaz ne yüklersen yükle farketmez fakat şu anda en stabil Sürüm tr cihazlarına ota ile gelen v10o Sürümü ama global olsun diyorsan şu anda v10n Sürümü a6 ile başlayanlar 16 gb lığa aittir 32 liklere yükleme derim gene sen bilirsin fark derken Hız pil ve stabilite Farkları var azda olsa hepsi bu...

Yok hocam benimki Paralal ithalat 32 GB,

ozaman yüklersem sorun çıkmaz yani.

Teşekkürler

Ben teşekkür ederim kardeş Sağol...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuhababa3838

Kardesim benim telefon v10k-sea-xx ben turrkiye icin olan kdz yi yuklesem bi sorun cikarmi? Ve turkiye icin gelen guncellemeleri alabilirmiyim? Mesela 4.4.2 yukluycem 5.0 guncellestirmesi gelirmi bana lg den

kardeş bir sorun çıkmaz ama güncelleme alamassın sadece cihazın hangi ülke çıkışlıysa oraya geldiği zaman tekrar kdz sini yükler güncellemene kavuşursun bir problem olmaz...

Cihan hocam bu KDZ telefonda yavaşlama yapıyor mu bir kere kurduktan sonra V20D flaşlamıştım pişman oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

Kardesim benim telefon v10k-sea-xx ben turrkiye icin olan kdz yi yuklesem bi sorun cikarmi? Ve turkiye icin gelen guncellemeleri alabilirmiyim? Mesela 4.4.2 yukluycem 5.0 guncellestirmesi gelirmi bana lg den

kardeş bir sorun çıkmaz ama güncelleme alamassın sadece cihazın hangi ülke çıkışlıysa oraya geldiği zaman tekrar kdz sini yükler güncellemene kavuşursun bir problem olmaz...

Cihan hocam bu KDZ telefonda yavaşlama yapıyor mu bir kere kurduktan sonra V20D flaşlamıştım pişman oldum

Yok kardeş yapmaz orjinal lg nin kendi yazılımları yalnız yaptıktan sonra hard reset yapmanı hatta iki kere yapmanı ve Hafıza kartını telefona uygun biçimlendirerek takmanı öneririm...dene memnun kalacaksın...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

Yok kardeş yapmaz orjinal lg nin kendi yazılımları yalnız yaptıktan sonra hard reset yapmanı hatta iki kere yapmanı ve Hafıza kartını telefona uygun biçimlendirerek takmanı öneririm...dene memnun kalacaksın...

Tamamdir teşekkürler

• BASKANCIHAN kullanıcısına yanıt
    yardım lütfen. LG G3 d855 32 GB model yurt dışı cihazıma lolipop yükleyeme calışırken, yüzde 10 geldikten sonra bu ekran gelıyor retry deyınce yıne bu ekran gelıyor. cıhazım rootlu. rootu kaldırdım yıne olmadı ınternetı kapatıp denedım yıne aynı durum . sımıdeden tesekurler.
     LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbnbsk -- 6 Ocak 2015; 14:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hbnbsk

yardım lütfen. LG G3 d855 32 GB model yurt dışı cihazıma lolipop yükleyeme calışırken, yüzde 10 geldikten sonra bu ekran gelıyor retry deyınce yıne bu ekran gelıyor. cıhazım rootlu. rootu kaldırdım yıne olmadı ınternetı kapatıp denedım yıne aynı durum . sımıdeden tesekurler.
     LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş LG G3 Unroot Kdz Yükleme ile Stock Roma Dönüş

kardeş sürücülerle alakalı bir durum söz konusu komple sürücüleri kaldır lg ye ait ne varsa hepsini kaldır kalıntıları kalmaması için revo uninstaller programını kullanabilirsin sonra sürücüleri tekrar kur pc süiti de kur

yalnız önemli bir nokta var bilgisayardan sürücü imzalanmasını devre dışı bırakman lazım onuda yaptın mı işlemler sorunsuz bir şeklide olacaktır.....

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0CB0QyCkwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DNM1MN8QZhnk&ei=gNarVP_WC6OHygOE44HoCg&usg=AFQjCNEoHWcZXwF7PwTzMF2moSxmN4eBUA&bvm=bv.82001339,d.bGQ

• ana konuyada SÜRÜCÜLER İMZALANMASININ NASIL DEVRE DIŞI BIRAKILDIĞI VİDEOLU OLARAK EKLENMİŞTİR....
    başkan çok teşekür ederim şimdi dediklerini yapcam. bide benim versiyon hangi ülkeye ait bişey anlamadım v10b global ne demk yanı hani kdz indercem daha ?
  • quote:

başkan çok teşekür ederim şimdi dediklerini yapcam. bide benim versiyon hangi ülkeye ait bişey anlamadım v10b global ne demk yanı hani kdz indercem daha ?

kardeş telefonun versiyonu önemli değil global de yazsa farketmez 16 ve 32 gb lık kdz lere dikkat et yeter...
  • Merhaba kardeş ben bugun 32 gb g3 ümü 5.0 a güncelledim güncellemez olaydım durup dururken aşırı ısınma birden pil bitimi falan ben bunu nasıl bir önceki sürüme dödürebiliriz neleri indirmem lazım flashtool da kdz yüklerken dil kısmını kore değilde türkçe yapsak nolur bana anlatırmısın (telefonu geçen hafta aldım garantiden çıkmaz dimi

• kardeş ben şimdi bi siteden D85510O_00.kdz isimli dosyayı flash tool vc redist ve driverları indirdim.öncelikle
    1.cihaz imei dışına çıkmaz değilmi?
    2radyoyu kullanabilecekmiyim
    3bu kdz dosyasını telefona flash toolla nasıl atıcam adım adım anlatırmısın
    4driverları falan nasıl kurucam açıkçası herşeyi on numara nasıl yapıcam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora2324

kardeş ben şimdi bi siteden D85510O_00.kdz isimli dosyayı flash tool vc redist ve driverları indirdim.öncelikle
    1.cihaz imei dışına çıkmaz değilmi?
    2radyoyu kullanabilecekmiyim
    3bu kdz dosyasını telefona flash toolla nasıl atıcam adım adım anlatırmısın
    4driverları falan nasıl kurucam açıkçası herşeyi on numara nasıl yapıcam teşekkürler

Kardeş garanti dışı olayı lg lerde olmaz

Radyo varsa yani tr cihazı değilse sorun olma kullanırsın her türlü...

Kdz yükleme olayında 16 ve 32 gb lık farklıdır dikkatli ol cihazın hangi versiyonsa gb olarak ona ait kdz dosyasını indir

Nasıl yapacağında zaten konuda açık ve net anlatılmıştır...

başkan dediklerinin hepsini yaptım. her adımı titizlikle ve hata başka pc bile denedim yine aydı durumla karşılaştım. :(
  • cse ile flaşlarsam imei bozulmaz değilmi?
  • cse ile flaslarsam imei silinmez degilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora2324

cse ile flaşlarsam imei bozulmaz değilmi?

Bişey olma kardeş rahat ol...

• quote:

başkan dediklerinin hepsini yaptım. her adımı titizlikle ve hata başka pc bile denedim yine aydı durumla karşılaştım. :(

Kardeş bir yerde hata yapıyorsun ama nerde Herşeyin eksiksiz olması lazım..

• Merhaba arkadaşlar konu gerçekten güzel olmuş bu 20d e f c sürümleri arasında hangisini seçmeliyiz yani şuanda 20d kullanıyorum ama 20f şimdi son verilen sürüm diye söz ediliyor sürüm değiştirmeye gerek varmı

• quote:

benimde aynı durum başıma geldi. bence 1 gün sonra tekrar dene. belki ne alaka diyeceksin ama bende 1 gün boyunca uğraştım vazgeçip bir gün sonra denediimde başardım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.