Şimdi Ara

LG G3 ve SAMSUNG s5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki telefonu yan yana getirdim daha ekrandan başladı farklılıklar samsungun ekranı lg g3den kat kat daha iyi bunu anlayamıyorum ve daha hızlı antutuya pek güven olmaz ama aynı özelliklere sahip olmalarına rağmen s5 farkla önde ve çok moralim bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam siz telefondan memnunsanız sıkıntı olmaz. G3 un ekranı bariz daha iyi ama s5ten. Parlaklıkları farklı olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan memnunum tabikide ama s5 le yan yana getirdiğim zaman özelliklerin nerdeyse aynı olduğunu da biliyorm ama ekran daha doygun ve canlı ayrıca parlaklık %50 olmasına ragmen s5 daha iyi bir ekrana sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaydogan94

Telefondan memnunum tabikide ama s5 le yan yana getirdiğim zaman özelliklerin nerdeyse aynı olduğunu da biliyorm ama ekran daha doygun ve canlı ayrıca parlaklık %50 olmasına ragmen s5 daha iyi bir ekrana sahip

Amoled ekran olduğundan öyle olabilir.

• G3 hurda gibi geliyor gözüme.
  • tasarım olarak çok güzel üzerine uğraşılmış bir telefon samsungda bu tip yok ama samsungun amoled ekranı fazlasıyla ilgi çekici
  • Hocam biri samsung biri lg lütfen. Tartışmaya bile değmez. Samsung hem kullandığı malzeme olsun teknik servisi olsun arayüzü olsun gerçekten rezil bir marka hocam. Değmez almayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: biological_man

Hocam biri samsung biri lg lütfen. Tartışmaya bile değmez. Samsung hem kullandığı malzeme olsun teknik servisi olsun arayüzü olsun gerçekten rezil bir marka hocam. Değmez almayın

Sen ne diyon degisik

• Lg bölümü şikayet ve arıza dolu iken,samsungun satislari lg nin 10 kati olmasina ragmen 1 tane sikyet konusu yok.gecen gun bir teknoloji markette g3 lere baktim,2 tane teşhir vardi ikisininde mikrofon çatlaktı.lg nin kasa zayıflığı meşhurdur.

• Illa Aralarinda olmak zorunda ise tercihim G3 olurdu 32lik ise eger,

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

Hocam biri samsung biri lg lütfen. Tartışmaya bile değmez. Samsung hem kullandığı malzeme olsun teknik servisi olsun arayüzü olsun gerçekten rezil bir marka hocam. Değmez almayın

Sen ne diyon degisik

Hocam samsungun rezilligini diyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

Sen ne diyon degisik

Hocam samsungun rezilligini diyorum.

Konu bu degil hocam yalniz. Ayrica lg de metalden uretilmiyor. Oda plastik

• ekran hariç genel olarak bir sıkıntım yok 2k ekran samsung s5 den daha soluk gözle gördüğüm o bu durudma beni rahatsız etti ne yazıkkı ama tasarım denince lg g3 tek geçerim
  • Şarj Süreleri
    Isınma
    Kasma gibi yönlerden karşılaştırma fırsatı olan oldu mu acaba?

Şu anda ikisinin fiyatı yakın. S5 200Tl. pahalı.

Tercih genelde S5 sanırım?
  • LG G3 olmamış malesef ama LG fan boyları bunu dillendirmek istemiyor. 2K ekrana o işlemci olmaz demekten yoruldum yani. Hee ama fiyatına gelirsek LG G3 bulduğumuz fiyata daha iyi telefon yok onuda soyeleyebilirim gonul rahatligiyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.