Şimdi Ara

LG G4 ALINIR MI HALA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar g4 aldım fakat dokunmatik sorunu vardı gönderdim teknik servise para iadesi alacağım telefon cok hosuma gitti ama kronik sorunları çok diyorlar sizce alınır mı yoksa o sorunlar eski serilerdemi vardı ?

• Lg den uzak durun derim servisleri rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisten dolayı değilde kronik sorun varmıs
  • skrt50 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende para iadesi işlemini yarın yapmayı düşünüyorum haftaya ise yurtdışına gidicem oradan telefon almayı düşünüyorum.
    ben 20 günü geçtiği için davacı olacağım.Kesin kazanır mıyım ona göre telefon alıcam
  • Vaas Montenegro kullanıcısına yanıt
    20 İŞ günü kesin dolduysa kazanırsın pazar vb hariç 20 geçtiyse thh ye başvur
  • skrt50 kullanıcısına yanıt
    Cumartesi iş günü sayılıyorsa geçiyor
    11 Temmuzda verdim servise.
  • Alınır 1 sene sonra G5 ile serviste değiştirilir gelen G5 kutu açılmadan satılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bugun 30 isgunu oldu ve halen para iade etmemekte direniyolar

• alınmaz. salaklıktır
  • G4 kesinlikle alınmaz
  • Vaas Montenegro kullanıcısına yanıt
    Abi haftaya yurt disina gideceksen sen o parayi unut... 45 gunde cihazi gondermediler

• G4 degil LG den toplu igne bile almam aldirmam....

• Yo ben hala övüyorum kamera hız g4 üstüne tanımam ama tekrar sıfır cihaz aldığımda da bu sorunlarla karşılaşırsam diye endişem var yani
  • Bende paralel ithalat olanından satın aldım g5 ide kullandım sattım bence bu g serinin en kötüsü g5 idi g4 de hoşuma gitti kamera ve ses i gayet başarılı unutmamak lazım kullandığımız bir telefon pc veya oyun konsolu değil vede nazik ürünler fazla karıştırmak doğru değil gibi geliyor

• Şu telefon gittigidiyor gibi sitelerde peynir ekmek gibi satılıyor insanlarda ucuz amiral model diye araştırmadan alıyor.

• yaklasilmazzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: Echonight83

Lg den uzak durun derim servisleri rezalet

Aynen katılıyorum...

LG'den uzak durun, satış sonrası hizmetleri berbat bir firmadır, mümkünse yurt dışından ürün alıp imei kaydı ile kullanın ve çokta para vermeyin.
  • LG den uzak durun...

Elimizde 2 tane lg g4 model telefon var. İkisinin de ekranı problemli. Ekranlarin kenarlarında kızarıklık oluştu ve hayalet ekran diye tabir edilen hata var.
    İlkini garantiye verdik anakart değişimi yapıp verdiler ama sorun geçmedi. Tekrar verdik garantiye ve verirken servisteki elemana ekrandaki sorunları gösterdik. Buna rağmen 20 işgünü bekletildikten sonra servisten bir mesaj geldi: "Telefonunuz hazır.". Servise gittiğimizde telefonda herhangi bir sorun olmadığını ilettiler bize. Burdaki ilk saçmalık telefonu verirken servis elemanına ekrandaki kusuru göstermemize rağmen telefonda herhangi bir sorun tespit edemedik demeleri. İkincisi ise bi kusur bulamadik deyip te telefonu 20 işgünü boyunca serviste tutmaları.
    Diğer G4 e gelecek olursak yukarıda yazdığım sorunların tıpa tıp aynısı bunda da var. Ayrıca bu cihazda ek olarak ilk günden beri donma sorunu da var. Malesef bir de dış camında çatlak var. Tabi ki bu çatlak benim eserim. Ama saydığım sorunlarin hiç biri bu çatlakla ilgili değil. Bunlar Lg G4 ve G5 te görülen kronik sorunlar.
    Bu cihazi servise götürdük ve aldığımız cevap bunun ekrani çatlak garantiye girmez oldu. Tamam da benim problemim ekranın çatlak olması değil zaten. Yukarda da yazdığım gibi benim sorunum hemen hemen tüm g4 ve g5 lerde olan sorunla aynı hatta elimdeki diğer g4 ün ekrani sapasağlam olmasına rağmen aynı sorunlar var.
    Ben şu sonucu çıkarıyorum: LG adam gibi bir telefon üretemiyor buna rağmen sattığı malın arkasında durmuyor. Kimine 20. işgününde sorun tespit edemedik diyor kimine ekranin çatlak deyip garantiye bile almıyor. Tüm bunlar müşteriyle oyun oynamaktan dalga geçmekten başka bir şey değil benim gözümde. Bu şekilde müşteriyi bezdirerek hakkını aramaktan vazgeçirmek amaç.
    LG insanlarin güvenini kaybetmekten çekinmiyor. Ben bir daha asla Lg marka hiç bir şey almam ve çevreme aldırtmam. Sizlerden de alacak olan da var ise iki kere düşünün iyi araştırın derim ben.

• kulllanan biri olarak SAKIN LG YE BULASMAYIN. BİZ ETTİK SİZ ETMEYİN PARANIZI YEDİRMEYİN BÖYLELERİNE.
  • kesinlikle alınmaz hocam bi telefon alırken 2-3 yıl kullanırım kafasında alan biriyseniz hiç hiç alınmaz. telefonun özelliklerine ve fiyatına kanıp alıyosunuz fakat telefonun ömrü yok. benim aldığımda 1.600 lira özellikler çok iyi diye aldım 5. ayında bootloop oldu. servisi insana ayrı bi rezalet yaşatıyor thh ye başvurdum daha yeni lehime kara vermiş şimdi parasını almak için uğraşacağım sonuç olarak 5 ay kullandım 2 ay garanti bekledim 3 ay thh kararını ne anladım ben bundan. bi daha yakınından bile geçmem..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.