Beyler karar veremedim ama bu telefon gözüme çok iyi geldi. Öncesinde Asus Zenfone 5 almayı düşündüm ama nedense piyasadan kalktı, internetten alabilirim ama bu tip teknolojik aletlerin netten alınmasına karşıyım şahsen, talihsizlikler çok yaşadım.
Şimdi bu telefonu araştırırken bir kaç enteresan şey ile karşılaştım. Hemen bahsedeyim sizlere,
hocam ön ve arka kamera ile birer random fotoğraf çekebilir misin peki? kaliteyi görmem açısından. herhangi bir bibloyu çeksen harika olur. ayrıca; müzik ve ses kalitesi nasıl? kitlenmeler ve kasılmalar yaşadın mı?
Geç gördüm kusura bakma.ön kamera çok iyi değil.ana kamera güzel manuel mod var.kasma vs yok.real racing 3 akıcı oynadım.
hasantemelH
kullanıcısına yanıt
tamamdır hocam sağol, sanırım g4 beat veya stylus alacağım :)
Stylus alma bence 1 gb ram var.
quote:
Orijinalden alıntı: hasantemel
Stylus alma bence 1 gb ram var.
Otg ve nfc var mı telefonda
Hocam yeni konu açmak istemedim. Yarın anneme almayı düşünüyoruz. Telefondan memnun musunuz acaba? Kasma falan yapıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: respectable_man
Hocam yeni konu açmak istemedim. Yarın anneme almayı düşünüyoruz. Telefondan memnun musunuz acaba? Kasma falan yapıyor mu?
Telefonda saniyelik kasmalar var.Oyunlarda donma biraz fazla.
Hocam sadece whatsapp kullanacak. Candy crush gibi oyunlar oynar. Telefonla konuşur. Baska da aktif kullanmaz. 1000 tl altı en uygun sizce bu telefon mudur yoksa alternatifiniz var mıdir o sekilde sorayim?
quote:
Hocam sadece whatsapp kullanacak. Candy crush gibi oyunlar oynar. Telefonla konuşur. Baska da aktif kullanmaz. 1000 tl altı en uygun sizce bu telefon mudur yoksa alternatifiniz var mıdir o sekilde sorayim?
Onlar içinse sorun olmaz ama bootlop denilen şey bu telefona nüksetmiş olabilir biraz sorgulayın bence ona göre alın ama dediğiniz özelliklerde g4 beat uygundur.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet.kazan
quote:
Onlar içinse sorun olmaz ama bootlop denilen şey bu telefona nüksetmiş olabilir biraz sorgulayın bence ona göre alın ama dediğiniz özelliklerde g4 beat uygundur.
Hocam bootlop lg g4 te olduğunu duydum ama beat de var mıdır sizce? nereden öğrenebilirim ? Nette hic karsilasmadim araştırırken
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet.kazan
quote:
Hocam bootlop lg g4 te olduğunu duydum ama beat de var mıdır sizce? nereden öğrenebilirim ? Nette hic karsilasmadim araştırırken
Lg den her şey beklenir hocam.İşleri belli olmuyor.
respectable_man
kullanıcısına yanıt
Hocam lg k10 alabilirsiniz beattan daha iyi özelliklere sahiptir kasma donma yok şahsi telefonumdur fiyatı vatan vb 900 hb gibi yerledr 700e bulursunuz
Junace
kullanıcısına yanıt
Hocam teknosada falan satılıyor mudur?
respectable_man
kullanıcısına yanıt
K10 mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Junace
K10 mu?
K10 evet. Hocam g4 beate gore nasil artilari var biraz bahsedebilir misin? Almaya gidecegiz birazdan
respectable_man
kullanıcısına yanıt
Hocam 1 olarak donanımı dahs güncel bir telefon 2 batarya performansı daha iyi 3 kamera sıda iyi g4 beata göre
Arkadaşımda g4 beat var tekliyor bende k10 var tık yok
Junace
kullanıcısına yanıt
Hocam xperia e5 cihazini önerdiler. Lg icin piyasadan cekildigini ve tüm cihazlarını topladığını söylüyorlar. Sizce ne yapmaliyim? Magazada yok lg
respectable_man
kullanıcısına yanıt
Hocam lg çekildi ve çağırıldıysa nedrn hiçbir yerde haber yok ve bizlerr mesaj gelmedi bence sizi kandırıyorlar