Şimdi Ara

Lg g4 Garanti Sureci/İade islemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Isik sizmasi gibi sorunlardan dolayi 505 serisi telefonumu mtv elektronige gondermistim, 2.gunden 21.is gunune kadar degisim raporu gonderdik onay bekleniyor dediler, ucret iadesi talebinde bulunmak istiyorum 20 is gununu gectigi icin dedim. (21.İs gunu)

Lg m.hizmetlerini aramaniz lazim dediler, aradim onlarda 2 gun sonra tekrar arayin once degisimin onaylanmasi lazim dediler. (21.İs gunu)

Bugun aradim degisim onaylanmis siyah deri kapakliyla degisim istiyormusunuz dediler (benimki beyazdi) hayir ucret iadesi istiyorum dedim.
    Gerekli departmana kaydinizi aliyorum yarin tekrar arayin dendi. (23.İs gunu)

(24.İs gunu)
    Aradim ucret iadesi istemissiniz ama urunu alali 6 ay olmadigi icin iade olmaz dedi, maile cevap gelmemis dedi. Tamam ama ben telefondan sogudum 2 ay kullandim gitti dedim, ben ilgili bolumle konusup size donecem bekleyin dedi 13 dakika falan bekledim telefonda, sonra döndü, tum hazirliklar yapildigi icin iade olmuyormus dedi, nasil dedim ben cuma gunu aradim degisim onaylaninca iade isteyeblrsnz dediler dedim, tamam ama onaydan hemen sonra yapmaniz gerekiyordu dedi, cuma onaylanmamis dediler sali aradim zaten dedim, gecistirdi bir sekilde iste, kahverengisi stoklarda varmis siyah bitmis o yuzden, gelecek hafta kahverengi depodan gonderilecekmis. Tamam dedim, iade icinde isterseniz size ulasinca istemiyorum deyip tekrar gonderin servise dedi.

Haziran 30 Cihaz Geldi.
    Haftaya dedikten 2-3 hafta sonra gönderildi cihaz.
    605c serisi.

Mtv elektroniğe gönderdim onlar sağ olsunlar her aramamda yardımcı oldular, genel müdürlük müşteri hizmetlerine aynı şeyleri diyemeyeceğim, müşteri oyalamasını çok iyi biliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardak1 -- 7 Temmuz 2016; 18:08:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• kardeş ücret iaden konusunda seni arar yipranma payi kesilecek vs diyebilirler. yada direk urunu gonderirler kabul etme. sen ugrasma elinde servis formu veya kargo ellerine ulastigi vrya sitesinde yazan tarihli evraklari al dogru tuketici haklarina git. evraklari ver.arkadaslarin demesine 1.5 ay 2 ay iadesi suruyormus.faiziyle beraber aliyormussun. ki ben telefonu istiyorum yoksa bende thh gidecektim

• emreus61 E kullanıcısına yanıt
    Onunlada ugrasmak istemiyorum thh gidecegm bekleyecegim okadar sure, 1639a almistim cok bir kesinti yapmazlarsa artk alirim napim

• ara bir sor bence.ne kadsr kesnti oluyor diye

• emreus61 E kullanıcısına yanıt
    Aradim konustum son düzenlemeyi okuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardak1 -- 15 Haziran 2016; 16:27:43 >
  • Thh ye elinde telefon olmadan gidemiyorsun en azından bende öle oldu bende samsungdan iade almıştım. Telefon bilirkişiye falan gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • scorpionn88 S kullanıcısına yanıt
    Bilirkişi incelemesi şöyle olur hocam. Ekran kırıktır, servis yan sanayi ekran takar verir bunu şikayet ederseniz bilirkişi telefonu incelemeye alır.

• Takip. Ücret iadesi almak lazımm

• Loser. kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani

• ardak1 kullanıcısına yanıt
    20 iş günü geçtikten sonra yeni cihaz beklemek yerine ücret iadesi alsak daha iyi olur
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    İnsanı bezdiriyorlar, tabiki almak daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

Bilirkişi incelemesi şöyle olur hocam. Ekran kırıktır, servis yan sanayi ekran takar verir bunu şikayet ederseniz bilirkişi telefonu incelemeye alır.

Aldin mi telefon kardesim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardak1 kullanıcısına yanıt
    Kargoda şu an. Yarın teslim alacağım.

• merhaba arkadaşlar adanada yaşıyorum 1 yıl önce aldığım g4 ilk serilerdendi vatandan almıştım ghost screen sorunu var ve çok ısınıyor servise versem değişim yaparlar mı ?
  • İlk 4 ayda degisim olasiligi yuksek ama sen bi dene istersen baska yapabilecegin bisey yok cunku.

• Bugün götürmeli miyim servise yoksa bayramdan sonra mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.