Şimdi Ara

LG G4 Kliksa (Teknosa) ve Fonotel Pişmanlığı (THH+İCRA=PARA İADESİ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
6
Favori
15.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    08 haziran 2017 de başvurduğum thh 31 temmuz itibariyle başvurumu gündeme aldı ve lehime karar verdi :) öncelikle işin bu kısmı beklediğimden daha hızlı sonuçlandı, ilgilenen tüm yetkililere çok teşekkürler. şimdi itiraz süresinin dolmasını bekleyeceğim, ardından sanırım kararı teknosa ile paylaşacağım ve ödeme yapmalarını bekleyeceğim, yapmazlarsa icraya gideceğim. bir şekilde hakkımızı alacağız ama işi yokuşa süren, olur da biri vazgeçer yanımıza kar kalır anlayışıyla hareket eden koskoca teknosayı anlayamıyorum, zaten yeterince pahalılar bir de itibari kayba uğruyorlar, Allah akıl fikir vicdan versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcayy

08 haziran 2017 de başvurduğum thh 31 temmuz itibariyle başvurumu gündeme aldı ve lehime karar verdi :) öncelikle işin bu kısmı beklediğimden daha hızlı sonuçlandı, ilgilenen tüm yetkililere çok teşekkürler. şimdi itiraz süresinin dolmasını bekleyeceğim, ardından sanırım kararı teknosa ile paylaşacağım ve ödeme yapmalarını bekleyeceğim, yapmazlarsa icraya gideceğim. bir şekilde hakkımızı alacağız ama işi yokuşa süren, olur da biri vazgeçer yanımıza kar kalır anlayışıyla hareket eden koskoca teknosayı anlayamıyorum, zaten yeterince pahalılar bir de itibari kayba uğruyorlar, Allah akıl fikir vicdan versin.

Ben anlamiyorum bu kadar uzatacak ne var. Sanarsin cok yogunlar. Gec gelen adalet, adalet degildir diye bir soz var tam uyuyor bizim ise. Bekle babam bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim THH kararım da dün elime ulaştı. Avukat arkadaşa sorduğumda beklememe gerek olmadığını direkt olarak icra başlatabileceğimi söyledi. Ben de kararı KLİKSA yani TEKNOSA ya mail olarak attım. Sanırsam dönüş dahi olmayacaktır. Direkt icra dairesine başvuru yapmayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_kayseri

Benim THH kararım da dün elime ulaştı. Avukat arkadaşa sorduğumda beklememe gerek olmadığını direkt olarak icra başlatabileceğimi söyledi. Ben de kararı KLİKSA yani TEKNOSA ya mail olarak attım. Sanırsam dönüş dahi olmayacaktır. Direkt icra dairesine başvuru yapmayı düşünüyorum..

Siz ne zaman başvurdunuz, ne kadar sürede açıklandi sonuç
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    LG G4 Kliksa (Teknosa) ve Fonotel Pişmanlığı (THH+İCRA=PARA İADESİ)

detaylı tarihçe bu
  • exorcist26 E kullanıcısına yanıt
    sizin de telefonunuz fonotel de kalmıştı ve size iade edilmemişti değil mi. Çünkü esas sorun THH kararında telefonun alınıp paranın iadesi deniliyor. İcra ile teknosadan paramızı alabiliyoruz fakat Teknosa karşı dava açarak telefonu bana iade etmediler diyebilir ve kazanabilir mi??
    böyle bir durumda aldığımız ücret iadesini avukat masrafları ile tekrar ödemek zorunda kalabiliriz..
    Not: benim THH kararım da çıktı dün avukatıma vekalet verdim ve icra takibi başlattım.
  • Benim sonuç 22 Ağustosta çıkmış. 24 ağustosta hakem heyetine son durumu sormak için gideyim dedim sonuc çıkmış dosya bekliyor orda boş yere. Ne zaman göndereklerdi acaba keyiflerini bekliyoruz. Neyse gidip almiştim sonucu. karar lehime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir_kayseri

sizin de telefonunuz fonotel de kalmıştı ve size iade edilmemişti değil mi. Çünkü esas sorun THH kararında telefonun alınıp paranın iadesi deniliyor. İcra ile teknosadan paramızı alabiliyoruz fakat Teknosa karşı dava açarak telefonu bana iade etmediler diyebilir ve kazanabilir mi??
    böyle bir durumda aldığımız ücret iadesini avukat masrafları ile tekrar ödemek zorunda kalabiliriz..
    Not: benim THH kararım da çıktı dün avukatıma vekalet verdim ve icra takibi başlattım.

Bende telefonun servisten alınması yazmiyor kararda.bende icraya vericem.teknosa banada aynisini soyledi ama bunu taktik olarak yapiyorlar gibi geldi çünkü icra yoluyla daha fazla ucret iadesi yapiyorlar.

• Arkadaşlar bende LG G3 mağdruyum. Klasik kapanma açılmama muhabbeti.
    Teknosayı aradım. Servise ver dediler, biz ilgilenmiyoruz dediler. Dedim Servis Fonotel.
    Fonotel battı, hakkınızı arayacaksınız dedi :)
    Eyvallah dedim, nasıl olacak? Direk Hakem heyetine yönlendirdiler. Anlamadım Tüketiciyi bilinçlendirme vakfı gibiler.
    Bu kısmı anlamadım, tamir ettirmek daha maliyetli demekki.
    Neyse, bende forumdan arkadaşların tavsiyesi ile online başvuru yaptım. Bitince çıktı alıp imzalayıp, garanti fatura vs belgelerin 2, kimliğin 1 kopyasını alıp hakem heyetine ilettim.
    Herşeyi yapmışsınız dediler, 5 Eylülde başvurmuştum, 8 eylül de savunma istemişler.
    İşin en uyuz kısmı bu .
    Bilerek cevap vermezler.
    Gitti 2 ay.
  • arkadaşlar thh başvurumda bilirkişi görüşü istendi sizce cihazı teslim ederken ekstra bi belge vs bişey teslim edeyim mi öneriniz varmıdır bu konuda?
  • Sfa61 kullanıcısına yanıt
    Cihazı teslim alırken, tutanak ile teslim alıyorlar. O tutanağa cihazda yer alan arızaları yazabilirsiniz.
    Ben 3 arıza bildirmiştim. Bilirkişi 7 arıza tespit etmiş.

Kısa sürede inceleyip iade ediyorlar telefonu size zaten.

Herhangi bir belge teslim etmenize gerek yok. Zaten fatura ve diğer evrakları THH'ye müracaat ederken vermiştiniz.
  • narkot-x N kullanıcısına yanıt
    hocam valla adamla bugün görüştüm teslim ettim cihazı benm hakem heyeti dosyam elindeydi verdiğim dilekçe vs. salı günü ya da perşembe günü teslim ederim sana dedi. durumu orda ayaküstü anlattım adama tekrar ama çok umutlu değilim 50 yaşındaki adam. belki hastalığından belki yaşlılığından elleri titriyordu bilemiyorum. inşallah bilirkişidir..
  • Sfa61 kullanıcısına yanıt
    Tahminim, olumlu bir şekilde size dönüş olacaktır. Ancak kararın çıkması uzun sürüyor. Karar sonrası Teknosa ile boğuşuyorum şu anda ben de.
    kardeş özelden yazmışsın, buradan cevaplayayım.

bende thh kararı ve telefonu tüm aksesuarları ile teknosaya gönderdim, 10 gün kadar geçti hala ödeme yapmadılar.
    arayıp sorduğumda yoğunluk olduğu için henüz sıra gelmemiştir diyorlar, sen arayıp sordun mu ne zaman ödenir diye?
  • gurcayy G kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ben de TEKNOSA yı devamlı arıyorum. 12 gün oldu hala ödeme yapmadılar. Bize de her aradığımızda farklı birşey söylüyorlar. Bazen sıra gelmedi, bazen inceleniyor, bazen yoğunluk var diyorlar.

Ben bugün icraya vereceğim. TEKNOSA'nın keyfini beklemiycem. Başka bir telefonumda da aynı şekilde yapmıştım. Hemen icraya verip ödemeyi almıştım. İcradan başka bir yol gözükmüyor gibi.
  • Bugün bilirkişi aradı hayalet ekrana rastlayamadım dedi. Bende telefonda oyun oyna vs bişeyler dedim adama 😄

kardeşim merhaba, ne yaptın teknosa yı icraya verdin mi? ben arayıp "beni icra ile uğraştırmayın tarih verin ne zaman yatıracaksanız yatırın" dedim, ama yine anlamadılar yatırmayacaklar sanırım yine cumaya kadar bekleyeceğim. ödeme işleminin neyi zor ve uzun sürer ki? yaptıkları adilikten başka birşey değil.
  • Hocam merhaba , benimde kararım tüketici hakem heyetinden lehime çıktı.Kararda telefonu firmaya yollamak kaydı ile belirtilen tutarın ödemesi yapılmalıdır diyor.Ben telefonu yollamak zorundamıyım?teli yollamadan icra takibi başlatsam bir sıkıntı olur mu?veya teli yollarsam kargodan almazlarsa vs. bu iş uzar mı nasıl bir yol izlemem gerekiyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_00

Hocam merhaba , benimde kararım tüketici hakem heyetinden lehime çıktı.Kararda telefonu firmaya yollamak kaydı ile belirtilen tutarın ödemesi yapılmalıdır diyor.Ben telefonu yollamak zorundamıyım?teli yollamadan icra takibi başlatsam bir sıkıntı olur mu?veya teli yollarsam kargodan almazlarsa vs. bu iş uzar mı nasıl bir yol izlemem gerekiyor hocam?

Ben icra takibini başlamiştim. Sonrasinda vatandan mesaj geldi. Telefonu, aksesuarlariyla birlikte en yakin vatan mağazina birakin diye. Götürüp verdim paramida aldim icradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_00

Hocam merhaba , benimde kararım tüketici hakem heyetinden lehime çıktı.Kararda telefonu firmaya yollamak kaydı ile belirtilen tutarın ödemesi yapılmalıdır diyor.Ben telefonu yollamak zorundamıyım?teli yollamadan icra takibi başlatsam bir sıkıntı olur mu?veya teli yollarsam kargodan almazlarsa vs. bu iş uzar mı nasıl bir yol izlemem gerekiyor hocam?

Ben icra takibini başlamiştim. Sonrasinda vatandan mesaj geldi. Telefonu, aksesuarlariyla birlikte en yakin vatan mağazina birakin diye. Götürüp verdim paramida aldim icradan.

Hocam firma elimize karar gelmedi diyerek telefonu yollama talebimi kabul etmedi işi yokuşa sürmek istedikleri çok belli. 2 gün sonra icra takibi takibi süresi başlayacak ozaman icra takibi ile teli yollasam olur değil mi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.