Şimdi Ara

LG G4 - UsU ile açılmış cihazlarda çalışmayan 4.5g ile VoLTE'nin çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu öldü galiba. Keşke herkes steadfasterx kadar azimli olabilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar deneme yanılalarım sonucu v30 roma sadece cust imajını yani

fastboot erase cust

fastboot flash cust cust-berkantkz.bin

yaptığım zaman vodafonede sorunsuz volte geliyor. turkceldede 4.5g aktif gözüküyor ama volte gelmiyor.

magik xposed vs flashladığımızda vodofone yine sorunsuz çalışıyor. turkcelde sürekli lg ims hatası veriyor.

şuan stock roma dediğiniz 2. yöntemi denedim vodafone sorunsuz turkcell 4.5 g aktif ama volte gelmiyor.

benim istediğim madem vodafone sorunsuz onda vowifi yi nasıl aktif ederim. yukarıda yazılan yöntem işe yaramadı

• detone74 D kullanıcısına yanıt
    Turkcell stock romda volte çalışıyor hocam ben kullanıyorum. Ancak VoWifi yi bende çözemedim.
  • Makify kullanıcısına yanıt
    v30 romdada çalıştırdım ben volteyi. önce vodafone sim kart taktım. daha sonra türkceli takınca geldi. şuan vodafone deyim.
    vowifi'yi de gizli menüden çağrı ayarlarına getirmeyi başardım ama. uçak modunda otomatik geçmedi.
    Nasıl yaptınız tam olarak sürekli lg ims hatası veriyordu bende de

• Makify kullanıcısına yanıt
    Vodafone sim kartım takılıydı. Romu yükledim baseband ı yükledim daha sonra sadece cust imageyi yükledim. Vodafonede volteyi gördükten sonra turkcell hattı taktım. Volte hemen gelmiyor. Turkcell e hdsess diye mesaj atınca. (Açık olsa bile yinede gönermek gerekiyor mesajı) belli süre sonra geliyor . iki sefer yaptım.

Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme
    diye googlede aratınca bir yöntem var miui forum sitesi vowifide çözülür diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detone74 -- 9 Kasım 2018; 22:38:25 >
    Heh şimdi oldu hocam kernel atınca durduraksız lg ims force close veriyordu. Kernel atmadan da denemiştim hatta hdses de yazıp denedim birdaha ama beklememiştim. Vize haftası geçsin haftaya cumartesi inşallah aosp romlarda da çalıştırabilir miyim bakıcam.
  • ana konuyada yazdım

2.el h818p çift hatlı g4 aldım volte kullanmak istiyorum ama ingilizce yazılmış tam anlamadım. sıralamayı yazabilecek olan varmı
    şuanki yazılımı v20h

Hey good news for Lg g4 Indian owners, FINALLY you can get volte natively working
    ************************************************** ************************************************** ******************
    my device LG G4 H818p ,NOTE if its not work for you you can't downgrade easily you need to flash with H818P_MOD.kdz then flash your device stock ROM
    ************************************************** ************************************************** ******************
    First you have to flash with with H818N10e_00_0112.kdz(5.1) to H818N20h_00_0926.kdz MM then with H818P v29a TOT file
    and then the TRICK STARTS HERE

wait at startup at-least 10 min or more ......
    Don't select any language and DON'T touch your phone
    wait until you see volte on top status bar
    after sometime you continue the process
    you will get Jio Volte ,even video calling also working
    If you get slow internet ,change to band 3 or 5 using *#546368#*815#(even if you had 818)
    changing band will lose volte for 1min then comes back
    band selection is subject to coverage you may loss signal of band 3 or 5 otherwise leave as it is
    see below attachments
    Don't forget to hit thanks button :good:

• Şuan usu dışında sadece 5.1 versiyonunda root oluyor.Malum usu nunda dönüşü yok tecrübeyle sabit :)

android 5 v10d versiyonuna düşürsem volte kullanma şansım nedir acaba ?
    Sanırım öyle bir şansınız yok. Çünkü lg volte güncellemesini marshmallowda verdi. 5.1 de volte özelliği yok diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.