Şimdi Ara

LG G4C KULLANICILARI --ANA KONU-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
8.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok yeni bir model olduğu için verirler diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haslan23 H kullanıcısına yanıt
    Çok yeni bir model olduğu için verirler diye tahmin ediyorum.

• Bugün aldım güzel . Sizde de beyaz ekranda azıcık gölge oluyor mu. Birde grubu geliştirmek lazım imza vb
  • Ben denedim maalesef belleği görmedi telefon...
  • Ayrıntılı bakmadım ama olmuyor sanırım. Hep beraber geliştireceğiz hocam Fikirlerinize açığım :)

• xwenas X kullanıcısına yanıt
    Aynen bende denedim olmadı hocam. Hafıza kartı aldım bende
    Eğer almak isteyen varsa a101de sandisk 16 gb class 10 18.95 tl kaçırmayın

• Hocam beyaz ekran açın ekrana biraz uzaktan yamuk bakın oluyor pimpirikliyim galiba Kavisli ekran ve katmanlar dolayısı ile öyle galiba :D
  • Denedim oldu hocam
    Ips panelden kaynaklanan bir durum

• Arkadaşlar batarya değerleriniz nasıl?
    Ben 7 saatin altında ekran süresi almaz oldum.
    Ekran parlaklığı otomatik, wifi devamlı açık, genelde sosyal ağlarda takılıyorum. Arada bir de hill climb racing oynuyorum.
    Bekleme modunda ise neredeyse enerji harcamıyor telefon.

• Oh hocam rahatladım vallahi :D iki gündür pile takmadım halen yarıda sosyal medyada takıldım sadece
  • bendede aynı cihaz var yeni aldım. kılıf önerileriniz neler? bulunduğum yerde kılıf bulamadım da.
  • o.mutlu35 kullanıcısına yanıt
    Ben sahibinden sitesinden şeffaf kılıf aldım. Kapaklı olanlar telefonu çok büyütüyor diye onlardan almadım. Yanında da 2 adet film veriyorlar. Toplam fiyat 17.90 tl. Tavsiye ederim. Oldukça kullanışlı.

• Lg g4c almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz oyun performansı nasıl stabil çalışıyor mu kamerası nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun performansını şöyle söyleyeyim. Dead trigger 2 oyununu hiç takılma olmadan oynuyorum. Kamerasını ben çok beğendim. Kompakt bir makineye benzer bir performans sergiliyor. Sayfanın başında paylaştığım fotoğraflar var onlara bir bakın isterseniz.

• temperli cam alan kullanan tavsiye eden var mı?
  • Arkadaşlar ben bu telefonu ablama almayı düşünüyorumda aklıma bir kaç tane soru takıldı gorilla glass varmı bu telefonda veya bildirim ışığı varmı?
  • Orion10 kullanıcısına yanıt
    Ekran gorilla glass değil. Bildirim ışığı var.

• Hocam siz galiba motorola moto g kullanıyordunuz forumda görmüştüm bende moto g kullanıyorumda moto g ile kıyaslarsak hızı nasıl?
  • Orion10 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam moto g kullanıyordum hatta bulsam yine moto g alacaktım ama sıfır bulamadım bende bunu aldım. Menü geçişleri oldukça hızlı uygulamaya girdikten sonra da sorun yok ama uygulamaya dokununca açılma süresi moto g'ye oranla hissedilir derecede yavaş. Yavaştan kastım örnegin motorolada facebooka tık anında girerken bunda 2-3 saniye arasında giriyor.Diğer uygulamalardada 1-2 sn arası. Sıkıntı yaratıyor mu derseniz asla yaratmıyor kısa sürede alışıyorsunuz. Ama 1000 tl'ye Z1, G2 gibi telefonlar varken buna bu parayı vermenizi tavsiye etmem. Ben bütçeyi arttıramadım için bunu aldım ama pişman değilim telefondan memnunum. Moto g'ye göre artıları: -Kamerası kat ve kat daha kaliteli çekiyor
    -Batarya ömrü daha iyi (yaklaşık ekran açık süresi 1 saat daha fazla)
    -Hafıza kartı desteği
    Eksiler:
    -Uygulamalara yavaş girmesi
    -Moto g gibi güncelleme desteği olmaması

• z1 in ekranını g2 ninde ön kamerasını beğenmediğimiz için g4c sipariş ettik 899 TL ye Teknosa dan inşallah sorun yaşamayız lg güncelleme konusunda başarılı samsung gibi değil... g4c ın en azından android 6.0 ın gelebileceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orion10 -- 24 Ağustos 2015; 18:03:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.