Lg g5 trlefon sahibi olarak söylüyorum. 800 küsüre aldım. Verdiğim fiyata göre iyi ama gidip de 1500₺ verilecek bir cihaz değil. Batarya çabuk bitiyor. Ekranı ghost oluyor. Gps çalışmıyor. Tek sıkıntıları bunlar. Ama batarya harici sorunları kesinlikle kullanıma engel değil. İşlemcisi 4 çekirdek ama çok hızlı. Rami de öyle. Ancak şunu belirteyim g5 alana kadar s7 edge alon daha iyi özellikleri var. Cihazın bataryası hem büyük hem güç harcaması çok düşük s7de. Yani alacağınız cihaz çok güç tüketiyorsa 5000mah bile olsa onu ancak bir gün kullanırsın. Ben g5 i on bin mahlık powerbanki bitirerek bir gün boyunca kullanırdım. Ama s7 edge günde 1 kere şarj ile aynı kullanımı sergiliyor. Bataryası sadece 700mah fazla ama g5 gibi çok harcamıyor. Powerbanke gerek kalmıyor. Yani siz bilirsiniz. G5 i ucuz 800 civarı bulursanız alın ama 2 katı fiyata da almayın deymiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
2 adet LG G4 ve LG v400 tablet kullanmış biri olarak yazıyorum cihazların hepsi arızalandı. Bir tanesini düşmüş/çizik diye garantiye de sokmadılar. 350 lira anakart parası ödedim. Bataryaları sorun. Yeni batarya aldım düzen tutmadı vs. LG pişmanlıktır. LG çöptür. LG çöp oğlu çöptür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme