Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG G6 32GB SIYAH 15 GÜNLÜK - TAKASLIK Satın Al 25 Mayıs 2017 14:19 1 1 LG G6 32GB SIYAH 15 GÜNLÜK - TAKASLIK İyi günler,LG G6 Siyah renk 32gb Dual Sim modeli cihazım var. Ekranında spigen glass tr hd cam ekran ve spigen tough armor black + spigen neo hybrid gunmetal kılıfları mevcut. Cihazım 15 günlük olup full kutulu çiziksizdir. Pasaport kaydı yada imei atma işlemi gerekmektedir. Alacak arkadaş kolayca bunu yapabilir.Ben cihazımı satmak değilde daha çok takaslamak istiyorum, samsung s8 huawei p10 plus yada iphone 6s plus 64-128 yada iphone 7 ile takas düşünüyorum.İstanbul içi elden görüşebiliriz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Nisan 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Diablo 4 Ultimate Edition Battlepassli + 20 lv Bonuslu + Kozmetikler Google Pixel 32gb Siyah 1.5 Aylık Çiziksiz Full Kutulu - Takas Olur LG G6 32GB SIYAH 15 GÜNLÜK - TAKASLIK
İlan aktif ++ ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Diablo 4 Ultimate Edition Battlepassli + 20 lv Bonuslu + Kozmetikler Google Pixel 32gb Siyah 1.5 Aylık Çiziksiz Full Kutulu - Takas Olur LG G6 32GB SIYAH 15 GÜNLÜK - TAKASLIK