Şimdi Ara

LG G6, G5'den %20 daha ucuz olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasaya sürüldükten sonra 2 ay daha bekleyin +30 daha ucuza alın.. ya da almayın servislerinin durumunu biliyorsunuz!

• Haberde %20 daha ucuza satılacağı iddia edilmemiş ki, sadece LG'ye maliyeti %20 daha ucuza geleceği belirtilmiş. G6'yı G2 gibi piyasaya sokacaklarını hiç sanmıyorum.
  • "Cihaz, yalnızca estetik açıdan halefine benzemekle kalmayacak aynı zamanda modüler bir tasarıma da sahip olmayacak"

Bu cümleyi cahilliğime verin anlamadım. Halefine benzemekle kalmayacak derken G6yı konuştuğumuza göre, g7 onun halefi oluyor. G7'ye benzemeyecek gibi bir anlamı oluyorki saçma. Ha yanlış yazmışsınızdır selef diyecekseniz o da yanlış, telefon g5'e benzemeyeceği için gene anlamsız oluyor. Bu cahil arkadaşınıza yardım ederseniz çok mutlu olurum.

• iPhone için beklenildiği gibi...

iPhone bu cihazın yanında ÇÖP kalır. At çöpe gitsin yani.

ÇÖP.

• Türkiyede G5 le aynı fiyata çıkarsa sevinin

• g2 ebatları + g4 kamerası + v10 tasarımı.
    formül bu

• Şu sitedeki editörlerin hepsini toplasan bir tane adam akıllı editör etmez. Sözüm Erdi Abi, Mesut Abi gibi üstadlara değil. Neymiş iPhone 8'de beklenildiği gibiymiş ulan git o zaman başka haber yaz iPhone 8'de şu şu şu olması bekleniyor diye.

• g2 gibi sağlam bir cihaz istiyorum
  • Editör, ayfon dediğine göre onu bekleyeyim. Bu seferde ahizeyi kaldırıp sonra 799 liraya bluetoothlu ahize alırız ama arkası camlı olur en azından.
  • Ya şu forumda ne kadar dangalak adamlar var. Ulan bir haberden osuruktan nem kapar gibi kıllanıyorsunuz ya nedir bu kavganız. Yok iphone yazmış yok androide laf atmış. Zannedersin namus meselesi ya bu kadar abartmayın kullanın sadece şu aygıtları hep bi ezme aşağılama derdi...
  • Arkadaş iPhone sevilen ve merak edilen bir telefon adamlar sırf arkası cam olarak üretilecek diye haber yapmamışta burda eklemişler ne olmuş sanki de banane iPhonedan falan diyorsunuz. Çok sığsınız gerçekten sen merak etmiyosan başkası merak ediyo saygı duy !

• Ben hala G2 kullaniyorum taş gibi telefon.
  • iPhone ne alaka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5 i çok beğenmiştim ben. Kronik arızaları olmasaysı çok başarılı olabilirdi bence. Umarım bu telefonda kronik sorunlar görmeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bu indirimden faydalanamıyoruz. Türkiye'de en az 2999₺'den satışa sunulur.
  • Sanki ucuzlasa bize ucuzlayacak. Dolar oldu gün itibariyle 3.63, 1001 tane yeni vergi geldi. G5'ten daha pahalı olacağını tahmin etmek zor değil.
    Seneye daha da pahalı olacak, ondan sonraki sene daha da pahalı. Amerikalı ise hep aynı fiyata alacak.
  • Berkcaan bana ayfon all
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Hadi samsungla kıyaslayıp iphone'a çöp deseniz neysede, LG ne ? LG kim ki iPhone la kıyaslayıp üste birde çöp diyorsunuz ?
  • Ne lg ne İpone meizu xiomi öne plus oppo Huawei varken diğerleri bana komik geliyor marka onyagisi
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    iOS mu Android mi dersen iki platforma çıkan uygulamaları dahi karşılaştırırsan iOS'teki uygulamadan kalite akarken Android'de zırt pırt çıkan reklamlardan uygulamayı doğru dürüst kullanamıyorsun bile. iPhone'un yanında LG değil Android'in kendisi çöptür. Reklam çöplüğü. 5s hâlâ alıcı bulurken G2 nerede acaba? Esamesi bile okunmuyor. 5s'den sonra çıkan G3'ün bile adı geçmiyor. Bu durumda kimin çöp olduğunu tartışmaya gerek yok sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.