Şimdi Ara

LG G6 resmi olarak tanıtıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
4
Favori
13.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Hatırlarsanız 810 çıktığı dönemde G4'ün 808 ile gelmesi de bu kadar konuşulmuştu. 15 aydır kullanıyorum, işlemciden kaynaklı performans olarak hiçbir eksikliğini görmedim (kronik konusunda girmiyorum). Herhangi bir eksiklik yaşayan olduğunu da düşünmüyorum.

Cihazı bence çok güzel olmuş. İşlemci olayına çok takılmamak lazım, sonuçta 821 kötü bir işlemci değil. Takılmak gereken tek yer fiyattır. Umarım astronomik rakamlar söylemezler ve hi-fi ses çipinin bölgeye özel olacağı söylentileri de doğru değildir.

Hocam S8 4K 60 fps cekicek 835 ve digerleri 30 fps bence sprun yapmaya gerek var o kadar para vercem yil 2017 hala 30 fps 4K....

bu nsaıl bi yorum abi adam 4k 30fps ı beğenmiyor. sanırsın 4kyi yedik bitirdik haha

4K arşivcidir belki kardeşimiz bilemeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat aralığı $649-$699 yani TR fiyatları ilk başta da dediğim gibi 2800-3200 arası olacak!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: AF CoRSe

quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Hatırlarsanız 810 çıktığı dönemde G4'ün 808 ile gelmesi de bu kadar konuşulmuştu. 15 aydır kullanıyorum, işlemciden kaynaklı performans olarak hiçbir eksikliğini görmedim (kronik konusunda girmiyorum). Herhangi bir eksiklik yaşayan olduğunu da düşünmüyorum.

Cihazı bence çok güzel olmuş. İşlemci olayına çok takılmamak lazım, sonuçta 821 kötü bir işlemci değil. Takılmak gereken tek yer fiyattır. Umarım astronomik rakamlar söylemezler ve hi-fi ses çipinin bölgeye özel olacağı söylentileri de doğru değildir.

Hocam S8 4K 60 fps cekicek 835 ve digerleri 30 fps bence sprun yapmaya gerek var o kadar para vercem yil 2017 hala 30 fps 4K....

bu nsaıl bi yorum abi adam 4k 30fps ı beğenmiyor. sanırsın 4kyi yedik bitirdik haha

Iyi o zaman daha iyisi varken 720 p 30 fps cekelim....

Note3 den beri 4K 30 fps kac yil oldu 4 yil gelisme var mi yok insallah 4k 60 fps ile S8 gelicek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

300 Avro fiyatı var gözünüz aydın

Kaynak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • consumeobeydie kullanıcısına yanıt
    bende 1700 vereceğim mi6s de sd835 kullanacağım.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada

• Lg g3 vardi fazla isinmadan telefon pert oldu..sanirim lg4 dede ayni sorun vardi..lg telefon bir daha almam.gider 3310 alirim daha iyi

• Rakibin s835 le çıkacakken sen s821 le çıkarsan insanlara bunu pazarlaman zor olacaktır . Fiyat düşük olursa amenna ama s8 e yakın fiyattan çıkarsa , lg6 ölü doğmuş olur.

• lg gene sınıfta kaldı.kronik sorunlar malzeme kalitesinin kötü olması ince işcilik kötü.lg kötü bir çinli markaya doğru evriliyor.kapasitif tuşların olmaması eksiklik.metal gövde camdan daha güzel her zaman.
  • bu aralar lg den uzak durmakta fayda var.ekran kasa oranı herşey değildir aga.
  • Bakalim kronikleri ne olacak... Sdn de on inceleme var. Ve kamera dis kaplamasi parmak izi tutuyor ve camur gibi foto cekiyor. Her seferinde temizlemek gerekecek. Dakika 1 gol 1....

• S821 ile çıkacağına hiç çıkmasaydı daha iyidi bence... Android cephesinde işlemci "her şey" demek çünkü..
  • Şimdiden kullanici kulübü sorunlari:

G6 ghost screen

G6 ölü piksel

G6 aşırı ısınma

G6 erken catlama

G6 ekran sararmasi

G6 ekranda mavi nokta

G6 kamerada ses yapma

G6 kasada kolay soyulma

G6 yere düşünce ekran patlama

G6 batarya cok cabuk bitiyor sizinki nasil?

G6 hicbir sey yapmamama ragmen ekran surem kotu

Vs. Vs. Vs.

G2 den beri kronik problemler sonucu ortaya cikan sorular.... Ne hikmetse g2 den beri akillanmayip ilk ciktiginda tonla para verip alan ve sonra pismanlik icinde kalan bir kitle...

• Kullanıcı dönüşlerini görmek lazım,TR fiyatının netleşmesini beklemek lazım,acele etmemek lazım.

• hadi herşeyi anladımda 3300 mah nedir ? Kardeş g3 ben kullandım g4 de kardeşim telefonu cebimizden çıkarıp oynamaya korkuyorduk yahu. Bari powerbank hediye et. o ekran 3 saat ekran süresi alacak mı ?

• hadi herşeyi anladımda 3300 mah nedir ? g3 ben kullandım g4 de kardeşim telefonu cebimizden çıkarıp oynamaya korkuyorduk yahu. Bari powerbank hediye et. o ekran 3 saat ekran süresi alacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: apokhan

Şimdiden kullanici kulübü sorunlari:

G6 ghost screen

G6 ölü piksel

G6 aşırı ısınma

G6 erken catlama

G6 ekran sararmasi

G6 ekranda mavi nokta

G6 kamerada ses yapma

G6 kasada kolay soyulma

G6 yere düşünce ekran patlama

G6 batarya cok cabuk bitiyor sizinki nasil?

G6 hicbir sey yapmamama ragmen ekran surem kotu

Vs. Vs. Vs.

G2 den beri kronik problemler sonucu ortaya cikan sorular.... Ne hikmetse g2 den beri akillanmayip ilk ciktiginda tonla para verip alan ve sonra pismanlik icinde kalan bir kitle...

g2 sırf ekran gövde oranı iyi diye çok sattı.sonra dışı seni yakar içi beni yakar oldu .

yıllar sonra gene ekran gövdeye oynamışlar ama bu kez artık öyle büyük farklar yok bu konuda diğerleri ile.

• S835 yerine S821'le geliyorsa fiyatı çok yüksek olmamalı. Gidip S835'li S8'e yakın bir fiyat koyarlarsa sene ortasında haberleri görürüz LG zarar etti diye.

• LG 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 27 Şubat 2017; 2:59:27 >
  • Abi SD821 ile geriden geliyor algısı var ama 821 ile ileride giden rakipler Çinli üreticiler. Xiaomi öncü oldu resmen uçtu gitti. Ama Avrupa pazarında resmi olarak bulunmamaları can sıkıyor. LG, Sony, Samsung, Htc arasında SD821 kullanan şimdilik tek marka. Huawei Kırın 960lı P10 ile de rekabet yaratmaya çalışacak. Zenfone 3 Deluxe ile fiyat ilişkisi ne olacak asıl merak ettiğim o. Çok hareketli bir 2017 geçecek, bekleyelim görelim.

Bu hareket şunu unutturmasin; eğer dolar eski sakinliğine dönmezse bu adamların telefonlara 2500-3000₺ biçmesi ucuz algı yaratacak. Oow 3500ü Apple'a vereceğime 1000₺ cebimde kalır bunu alırım. Ama 3500 ile gelirse tercihim Apple olur vs... Ben hala TR şartlarındaki milli gelire göre 1500-2000 bandı ötesine israf gözüyle bakıyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.