Şimdi Ara

lg gb110 şarj problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bp nin promosyonundan bu telefonu aldım.alalıda 2-3 hafta falan oldu.telefonun şarjı 1 günde bitmeye başladı ve telefonu çok nadir kullanıyorum.
    Şarjının 1 günde bitmesi normal midir?yoksa benimkinde bir arıza mı var? yardımcı olursanız sevinirim.

• bence servise götür. 950 mah li-ion pil olduğu yazıyor. bu kadar kısa sürede sorun çıkarttığına göre servislik olmuş telefonun.
  • arkadaslar aynı telefondan bp den bende aldım.ilk kez full şarjla 1 gun gitmedi bile vede sarj tırnakları tam doluyken birden pil zayıf oldu.sizdede varmı boyle bi sorun
  • burdada kimse yok heralde artık bakmıyo kimse bisey yazmamıs :/
  • Konuyu hortlattık ancak belki bir forumdaş faydalanabilir diye yazıyorum.
    Çözüm için; telefonu şarja takıp tamamen şarj olmasını bekledikten sonra telefonu elinize alıp ekrana 2945#*# yazın Mühendislik Modu açılacaktır 5.Fact Reset seçeneğini seçip onaylayın(YES) (5'e basılabilir veya üzerine gelip seçilebilir ve şifre isterse; 0000 ) ardından telefon yeniden başlatılacaktır.Bu girdiğimiz kod LG GB110 model telefonumuzun HARD RESET kodudur ve benzer model telefonlarda da işe yarayabilir servis menüsü açılabilir sanıyorum

Benim sorunum bu şekilde çözüldü.İşlemden sonra Lg GB110 telefonum hoparlörde konuşmak dahil çok iyi konuşma ve bekleme performansı sergiledi ve henüz fire vermiş değil:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 17 Temmuz 2015; 1:41:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung N150 PLUS şarj sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.