Şimdi Ara

Lg GD880 hakkında yorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
19.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gorilla Glass varmış yav bunda :) alalı 3 hafta olacak yeni öğrendim.. Geçen de üstüne bi bardak kola döküldü bi sıkıntı çıkmadı şimdilik,ilerde çıkarmı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Eşime almıştık ben de telefonu 3 gün kullandım... Pil ilk şarjda 2 gün gitti... Ama 2. şarjdan itibaren 3 gün civarı gitti ortalama wifi ile çok uğraşmayınca şarj bu olacaktır... Gerçi ben iphone 4 aldım ehrkes 3-4 gün şarj derken bana 2 gün gitti..

Şimdi 2 sorun gördüm ben birincisi ekrandaki jelatinden olsa gerek dokunmatik gd900 deki kadar hassas değildi ve daha önemlisi iç mekan fotograf ç.ekimi oldukça kötüydü... Dış mekan güzel fena değil ama... Diğer özelliklerine gelince gayet güzel yok yok ve sorunsuz çalışıyor. Bir kere çok şık ve malzeme kalitesi bütün nokia ve samsungları yer bitirir... Oynayan kıpğraşan parça yok dokununca çıkacak kapağı yok... Gövdede kullanılan metal çok sağlam ve şık görüntü veriyoır.. Dikkat çekici yani...

Kısacası iç mekan fotograf çekimi önemli değil pil 2-3 gün arası (çok kurcalamazsan biraz daha fazla olabilir) yeter dersen alınabilir...

Edit: Müzik kalitesi çok güzel gd900 den daha iyi... Hatta kulaklık sesi samsung wave den falan çok daha iyi hatta iphone 4 kadar iyi diyebilirim... Dolby phone kulaklık olayı gayet güzel... GD900 deki sesi beğenmemiştim ama bu çok daha iyi olmuş..

Acaba orjinal pili yerine LG'nin bu modele uyumlu daha güçlü bir pilini kullanma imkanı var mıdır?

• @lawyerzzz

bildiğim kadarıyla yok..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.