Şimdi Ara

LG GR-B802GSPW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
9.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın forumdaşlar buzdolabı alma niyetindeyim ama konuya baya yabancıyım. Koyacağım yerin 1.80 yüksekliği 80 derinlik 90 genişlik mevcut. Az yaksın sessiz olsun servis imkanından ziyade servise ihtiyaç duyması az olsun yani dayanaklı olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum kendi çapımda araştırmalarım neticesinde şu modelleri buldum :

Samsung RT59QBPN Siemens KD33VVW30N Bosch KDV43VW30N LG GR-B502GQQW

LG GR-B502GLQW Samsung RT55KZRSW

1200 tl civarı ürünlere bakıyorum
  • civanmertt C kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 3 aydır Samsung RT59QBPN kullanıyorum. Sessiz, malzeme kalitesi iyi bir buzdolabı diyebilirim. Üretim yeri Tayland. Peşin 1450TL ve 10 yıl kompresör garantisiyle almıştım yerel bayiden. Elektronik cihazın biraz şans işi olduğu gerçeğini de hatırlatarak öneririm...
  • memint M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sağolun bilgilendirme için :)
  • civanmertt C kullanıcısına yanıt
    Birşey değil...
    Naptınız, halledebildinizmi buzdolabı konusunu?
  • Tercihimi LG den yana kullanayım dedim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: civanmertt

Tercihimi LG den yana kullanayım dedim :))

nasilsiniz memnun musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Merhaba,

Hangi buzdolabını aldınız acaba? Neredeyse bir 7-8 ay olmuş.Aldığınız ürün ile alakalı izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PETERSBURG

quote:

quote:

Merhaba,

Hangi buzdolabını aldınız acaba? Neredeyse bir 7-8 ay olmuş.Aldığınız ürün ile alakalı izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz?

LG-GR M762GSHW modelini satın aldım. aşağıdaki linkten incelemeyi görebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_75285454/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

LG-GR M762GSHW modelini satın aldım. aşağıdaki linkten incelemeyi görebilirsiniz.

Teşekkürler bahsettiğiniz başlığı incelemiştim aslında soruyu alıntı yaptığım mesajda sizinde sorduğunuz kişiye sormuştum:) Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Teşekkürler bahsettiğiniz başlığı incelemiştim aslında soruyu alıntı yaptığım mesajda sizinde sorduğunuz kişiye sormuştum:) Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım.

siz benim mesajımı altıntı yapınca, sistem bana uyarı verdi bende bana soruyorsunuz sandım, kime soruyorsanız onun mesajını alıntılamalısınız :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

siz benim mesajımı altıntı yapınca, sistem bana uyarı verdi bende bana soruyorsunuz sandım, kime soruyorsanız onun mesajını alıntılamalısınız :)

evet çok iyi biliyorum da neden böyle bir şey yaptım ben de anlamadım.

Arkadaşı alıntılayıp bir daha soracağım.

Kusura bakmayın

• quote:

Hocam merhaba,

LG nin hangi modelini aldınız ve memnunmusunuz?
  • Bende farklı bir modelini kullanıyorum ama bana hala LG ler dar gibi geliyor ve raf aralık ayarları gerçekten kötü arkadaşlar eşim hala kızar bana :) Herşeyiyle çok iyi sıkıntı çıkarmıyor ama hacim sıkıntılı az da olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: borasen

Bende farklı bir modelini kullanıyorum ama bana hala LG ler dar gibi geliyor ve raf aralık ayarları gerçekten kötü arkadaşlar eşim hala kızar bana :) Herşeyiyle çok iyi sıkıntı çıkarmıyor ama hacim sıkıntılı az da olsa..

Raf ayarlarını kendiniz dilediğiniz gibi yapabiliyorsunuz. Rafla ilgili nasıl bir sıkıntınız var ?
  • Evet yapabiliyoruzda hiçbir işe yaramıyor bir üste veya alta aldığımda. Dolabın içi dar olduğundan çözüm tek raflardan birini tamamen çıkarmak kalıyor.

Yoksa havayla temasını kesme bölmeleri v.s. kesinlik başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: borasen

Evet yapabiliyoruzda hiçbir işe yaramıyor bir üste veya alta aldığımda. Dolabın içi dar olduğundan çözüm tek raflardan birini tamamen çıkarmak kalıyor.

Yoksa havayla temasını kesme bölmeleri v.s. kesinlik başarılı.

Anladım.Kişiden kişiye kullanım şekli değişiyor tabi size kullanışsız gelmiş olabilir.
    Biz anneme sürpriz yapacağımız için dolabı almış olmamıza rağmen annemi mağaza mağaza gezdirdik Dolaba daha çok heveslensin sürprizin tadı çıksın diye. Baktıgı butun buzdolapları arasından Bosch vestel siemens profilo en çok lg nin buzdolaplarını beğendi hatta alcaksak kesin bunu alcaz içi çok kullanışlı ferah diyodu diğerlerini hiç beğenmedi :) Sizin dolabın marka model ne acaba ?
  • Ben de uzun süredir arayıştayım.Sharp liebheer derken sanırım LG alacağım.Geniş hacmi ve su pınarı olması nedeniyle özellikle tercih etmek istediğim bir model.Kullanıcı yorumları LG için ve bu model için genel anlam da olumlu.Geçenlerde teknosada 2600 tl civarındaydı indirimde.Baktım şu an 2900 tl civarında.Düşmesini bekliyorum.

Liebherr di aslında niyetim ama iyi ve hoş modelleri genelde 5000 ve üzerinde.Sharp ve hitachi markaların modelleri de olablir aslında ama LG nin bu modelinin muadilleri bu iki markada daha pahalı gibi geldi bana.
  • XXL geniş buzdolabı segmentinde favorim Keşke alttan donduruculusunu da yapsalar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

XXL geniş buzdolabı segmentinde favorim Keşke alttan donduruculusunu da yapsalar artık.

Alttan dondurucunun kullanim kolayligi disinda baska faydasi var mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu buzdolabından aldık. hacminden memnunuz. fakat dondurucu kısmı sanki çok yetersiz çalışıyor gibi. eski buzdolabımız Ariston idi. onun dondurucusunu dondurma koyduğumuz zaman çıkardığımızda bıçakla kesmek zorunda kalırdık. buna koyduğmuz dondurma ise yumuşamış şşekildi çıkıyor. bir sorun mu var bilemiyorum. Servis kurulumu yaparken dondurucu kısmını 5 ayarlayıp buna bir daha dokunmayın demişti, nitekim kılavuzunda da 5 değerinde kullanılması tavsiye ediliyor. . bu üründen kullanan forum sakinlerinin dondurucu kısmından şikayetleri var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.