selam arkadaslar bugün başlıkta belirttiğim dvd writerı aldım
SATA sanıyodum değilmiş IDE çıktı olsun dedim ben yinede takiyim kullanıyım dedim
ama montaj sırasında şu 40pinli IDE arabirim kablosundan sadece birtane olduğunu gördüm o da zaten kasadaki diğer writera bağlıydı
kasadakinden çıkarıp LG'ye takmak istediğimde de bu sefer kablo kısa geldi yetişmedi LGye
bu konuda yapabileceğim bişey varmı veya aletin kutusundan falan mı çıkması gerekiyordu bu kabloların
bide kullanma klavuzunda "kutudan çıkan vidalarla sürücünüzü kasaya monte edin" diyor fakat kutudan vida falan da çıkmadı
geri vermeyi düşünüyorum ne dersiniz
bu arada bilgisayarımda SATA girişleri mevcut bulunuyor
tavsiyelerinizi bekliyorum
geri ver sata al.
Geri verip Asus sata almaya çalış bence. ide yi niye kabul ettin onu da anlayamadım.
ya ide oalyı çok acaip bi durum oldu arkadaş almıştı o modele sata demişti memnunum falan demişti bende görünce aldım evde farkettim geri vericem yarın
sata ile değiştirmek en iyi çözüm ama yinede değiştiremez monte etmek zorunda kalırsan ide kablosu alarak bu sorunu çözebilirsin pahalı bişey değil zaten böylece ikisini de aynı ide ile bağlayabilirsin. bu arada aynı dvd sürücüyü bende aldım gayet memnunum iyi bi seçim
bugün teknosaya geri verdim ürünü paramı aldım teknosada sata writer yoktu başka biyerlerden bulmaya çalışıyorum