Şimdi Ara

LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
23
Favori
110.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xanderian

Arkadaşlar bir şey sorucam merak olarak sadece Ev sinema sisteminde teşhir ürün tercih etme riski biraz daha düşük değil mi sonuçta bütün ev sinema sistemleri her zaman çalışıyor mu ? ne olabilir tuşları çok basılmış olabilir yada bozuk olabilir gerçi bozuk olursa zaten hemen iade değişim istenir sıkıntı olmaz onun dışında ne tarz riskler olabilir ? şöyle bakıyorum bir tv günde 16 saat açıksa kullanım ömründen baya bir yemiş olur ancak ev sinema sistemlerinde bu durum biraz daha farklı olabilir

ben ürünü darty'den aldım ve teşhir ürünüydü. hiçbir sıkıntıda yaşamadım. zaten düşme ve kolonlarda bir deformasyon yoksa hiçbir sıkıntı yoktur. garanti bantına bakacaksınız ünite açılmadı ise sıkıntısızdır. çalıştırın almadan önce her kolondan ses geliyor mu bakın tamam. ben öyle yaptım ve gayette ucuza sistemin sahibi oldum. ürünler yüksek ses çalmaktan zarar görmezler zaten belli frekansa kadar calarlar sonrası koruma altındadır ki bu sistemde bir mağazada son ses açıpta 5dkdan fazla sesi açık tutamazsınız.

• Şundan bide ben alabilsem, geçenlerde gittiğim darty çalışanı end of life oldu dedi bu ürün için...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adurann

Şundan bide ben alabilsem, geçenlerde gittiğim darty çalışanı end of life oldu dedi bu ürün için...

alet kıymete bindi heralde

gerçi ben yaklaşık bir yılda dogru düzgün yamugunu görmedim.. ses kalitesi gayet iyi.. servioo ile PCmdeki tüm filmleri canavar gibi oynatıyor.. tek sorun alt yazı boyutu.. onada alıştık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanderian

Arkadaşlar bir şey sorucam merak olarak sadece Ev sinema sisteminde teşhir ürün tercih etme riski biraz daha düşük değil mi sonuçta bütün ev sinema sistemleri her zaman çalışıyor mu ? ne olabilir tuşları çok basılmış olabilir yada bozuk olabilir gerçi bozuk olursa zaten hemen iade değişim istenir sıkıntı olmaz onun dışında ne tarz riskler olabilir ? şöyle bakıyorum bir tv günde 16 saat açıksa kullanım ömründen baya bir yemiş olur ancak ev sinema sistemlerinde bu durum biraz daha farklı olabilir

Çok uzun süre mağazada sürekli kullanıldıysa anfisi ötmeye başlamış olabilir..

birde bazı haşere çocuklar hoparlördeki tüm orta noktalara parmak basıp rezil ediyorlar..

onlar yoksa fiyatta çok cazipse tercih edilebilir..

• benim cihazın hoparlörlerinden bir tanesi bozuk ses vermeye başladı, garanti kapsamında sorun çözülür mü :I
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Merhaba arkadaşlar,
    Bende de LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi hali hazırda var. Sisteme USB'den 1 tb WD harici hard diski taktığımda bir problem yok, diski görüyor ve oynatıyor. Sorun film arşivimi sakladığım 3 tb WD harici diski taktığımda başlıyor. Bu diski görmüyor. Hiç bağlantı yapılmamış gibi. Sorun nereden kaynaklanabilir.

Arkadasim cihaz max.2 tb a kadar hdd destekliyor onun icin 3 tb i tanimaz

Demiş oldugunuz max 2tb hdd desteklemesine ben katılmıyorum.Evimde 2+2+1,5 hdd var.ücüde eletrikli usb çoklayıcı ile birbirne baglı oda ev sinema sistemine baglı.Gayette güzel çalıştıryor.

syg

• Bimeks'de fiyat çok piyasanın çok altında , bilindik markaların 5+1 DVD playerlar dahi en ucuzu 300-400 başlıyor. Teşir üründür sanırım yinede alacak kişilerin test etme imkanı varsa denemelerini yapsın
  • İmzamda ki ürünüde değerlendirebilirsiniz arkadaşlar 2013 serisi teşhir fiyatından daha ucuz =)
  • Arkadaslar bugun teknosada 550 diyordu. Teshirmi diye sormadim ama degildir. Ogrenmek istedigim 3D bluray disk ve hdd den bluray .iso format film oynatiyormu?? Bana yetkili oynatiyor dedi ama pek zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icecity

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Merhaba arkadaşlar,
    Bende de LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi hali hazırda var. Sisteme USB'den 1 tb WD harici hard diski taktığımda bir problem yok, diski görüyor ve oynatıyor. Sorun film arşivimi sakladığım 3 tb WD harici diski taktığımda başlıyor. Bu diski görmüyor. Hiç bağlantı yapılmamış gibi. Sorun nereden kaynaklanabilir.

Arkadasim cihaz max.2 tb a kadar hdd destekliyor onun icin 3 tb i tanimaz

Demiş oldugunuz max 2tb hdd desteklemesine ben katılmıyorum.Evimde 2+2+1,5 hdd var.ücüde eletrikli usb çoklayıcı ile birbirne baglı oda ev sinema sistemine baglı.Gayette güzel çalıştıryor.

syg

tek hdd de 3 tb çalıştırmaz

• Selamlar

DTS Ses formatlı bazi filmleri açsada türkçe alt yazilari göstermiyor nedeni nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuğ2045

Selamlar

DTS Ses formatlı bazi filmleri açsada türkçe alt yazilari göstermiyor nedeni nedir?

Filmin ismiyle altyazının isimlerinin aynı olması gerekiyor. Bu cihazı bilmiyorum ama normalde media player larda her ikisinin isminide aynı yapman lazım.
  • zaten ayni yapiorum
    ama olmuyorr

çoğu filmde oluyor açiyor
    ama özellikle dts formatlilarda bi sorun var
  • Merhaba Arkadaslar,
    Size bir sorum olucak.Forumda okuduklarim sonucunda kafam karisti.Bende bu sistemden war lg hb1100 mk.Tv olarakda lg lm671 s war.Usb den film izlerken ses sisteminin media playerini mi?,yoksa tv nin media playerini mi kullansam daha iyi bir sonuc alirim?
    Tesekkurler
  • Aman deyim 6530t modelinden uzak durun. bir tanıdığım almış bu modeli dts sesi desteklemiyor. sadece tek video formatı destekliyor. lg sitesinden de özelliklerine bakabilirsiniz cok vasat bir model. hiç bir işinize yaramaz tekil olarak. tanıdığımda kullanabilmek için 200 tl verip media oynatıcı aldı ancak bu şekilde çözüm buldu.
  • 10URAY 1 kullanıcısına yanıt
    bu tip sistemlerin yazılımlarını kullanmak bana pek kullanışlı gelmiyor. tvnizde anladığım kadarı ile üst sınıf bir seri tvnizden oynatmanız daha uygun olur bence. bütün ayarları tvnizden yapabilirsiniz. altyazı boyutu rengi. ve tvniz bu sistemden daha hızlı okuyacaktır harddısk'inizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calimeros

Aman deyim 6530t modelinden uzak durun. bir tanıdığım almış bu modeli dts sesi desteklemiyor. sadece tek video formatı destekliyor. lg sitesinden de özelliklerine bakabilirsiniz cok vasat bir model. hiç bir işinize yaramaz tekil olarak. tanıdığımda kullanabilmek için 200 tl verip media oynatıcı aldı ancak bu şekilde çözüm buldu.

Dostum yanlis bilgi veriyorsun, suan piyasada olan her marka dts destekliyor. Dts artk bir standart oldu. Blueray oynaticili bir sistem nsl dts desteklemez, aklın mantığın alıyormu ? Evimde de kullaniorum, senin arkin becerememis. Gerci becerecek biseyde yok. Bigi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim. Yazini editle istersen.

1100re 2012 serisi, 6530 yeni seri. Kaldi ki flac falan desteklemiyor desen neyse dicem, dts artik cin mali 100 liralik sistemler bile destekliyor. Buda kutudan resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 20 Kasım 2013; 11:24:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Orijinalden alıntı: calimeros

Aman deyim 6530t modelinden uzak durun. bir tanıdığım almış bu modeli dts sesi desteklemiyor. sadece tek video formatı destekliyor. lg sitesinden de özelliklerine bakabilirsiniz cok vasat bir model. hiç bir işinize yaramaz tekil olarak. tanıdığımda kullanabilmek için 200 tl verip media oynatıcı aldı ancak bu şekilde çözüm buldu.

Dostum yanlis bilgi veriyorsun, suan piyasada olan her marka dts destekliyor. Dts artk bir standart oldu. Blueray oynaticili bir sistem nsl dts desteklemez, aklın mantığın alıyormu ? Evimde de kullaniorum, senin arkin becerememis. Gerci becerecek biseyde yok. Bigi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim. Yazini editle istersen.

1100re 2012 serisi, 6530 yeni seri. Kaldi ki flac falan desteklemiyor desen neyse dicem, dts artik cin mali 100 liralik sistemler bile destekliyor. Buda kutudan resim

Doğru diyorsun artık dts yeni led tvlerde bile destekliyor. Fakat çoğu kişinin bu tip sistemlerle ilgili bilmediği bir şey var.

Bu tip ses sistemlerinin usb girişi her film formatını desteklemiyor. Özellikle piyasada bulunan çeşitli media playerler gibi. Zaten desteklese piyasada media player satılmasına gerek kalmazdı. Nedenide bu tip marka firmaların özellikle kopya film formatlarını tam olarak okuyamaması. Zaten firmalarda bazı yasal düzenlemelerden dolayı buna izin veremiyor. Haliyle ses sistemleride doğru dürüst formatları çözmekte sıkıntı yaşayabiliyor.

Benim en çok merak ettiğim ve burada sorupda cevabını alamadığım en önemli şey bu ses sisteminin usb den 3D bluray iso formatlı bluray filmleri oynatıp oynatmadığı. Sonuçta bu sistemi almamızdaki en önemli neden 3d bluray izlemek. Yoksa ses çözmesi açısından isterseniz playeri olmayan çok daha kaliteli 5.1 ses sistemleri bulabiliyorsun.

Eğer test ettiysen tecrübeni isterim. Bende 2.5 inch harddiskime 3D BluRay iso format film yükledim ve teknosaya gidince deneyeceğim.

• SULZER S kullanıcısına yanıt
    Ben 1 yildir 1100re serisini kullaniyorum, lg de format sikintisi yok, usbden her mkv filmi acti 3d leride aciyor ancak... İso formatli bir filmi acmiyor. İso formatli bir filmi piyasada acabilecek bir sistem bile oldugundan supheliyim. Cunku iso bir sikistirma formati, playerin bunu cozmesi icin isletim sisteminin olmasi lazim, rar ile sikistirilmis dosyadan farki yok. Ama iso dosyasini usb ye yazdirirsan (burn) o zaman acar. Tabi 3d iso filmler 40-45 gb oldugu icin o kadar buyuk usb nerden bulursun bilemicem :) re writeble bi blueray disc alirsin iso lari bd diske yazdirir diski takip izlersin yada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 20 Kasım 2013; 13:12:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Ben 1 yildir 1100re serisini kullaniyorum, lg de format sikintisi yok, usbden her mkv filmi acti 3d leride aciyor ancak... İso formatli bir filmi acmiyor. İso formatli bir filmi piyasada acabilecek bir sistem bile oldugundan supheliyim. Cunku iso bir sikistirma formati, playerin bunu cozmesi icin isletim sisteminin olmasi lazim, rar ile sikistirilmis dosyadan farki yok. Ama iso dosyasini usb ye yazdirirsan (burn) o zaman acar. Tabi 3d iso filmler 40-45 gb oldugu icin o kadar buyuk usb nerden bulursun bilemicem :) re writeble bi blueray disc alirsin iso lari bd diske yazdirir diski takip izlersin yada.

İşte bende bunu merak ediyordum. Yine sen şanslısın çünkü LG bu format konusunda daha seçenek sunuyor. Ama bir sony bir panasonicde bunları bile açmakda zorlanıyorsun. Benim asıl istediğim bluray iso format açması. Benim yeni televizyon 55LA660S ve açmadığı format yok. Alt yazılarda sorunda yok.Sadece iso format açamıyor. Yanında kablosuz güzel bir ses sistemide aldım fakat bluray playeri yok.

Bende iso formatı için egreat R6S denen bir media player buldum. Asıl 3D bluray iso formatı açmak için yapılmış. Bende artık olmadı bu cihazı alıcam.

İso dan farklı formata çevirme olayı var fakat kalite bariz düşüyor. Zaten aynı olsa iso formata gerek olmazdı. Bluray diske yazdırma konusuna gelince oda ayrı bir zahmet. Sonuçta 45 gb falan. Ayrıca bluray yazıcınında olması lazım bilgisayarında. Bana zahmetli geldi.

Biz başka arkadaşlarlada konuştuk bu işi yine, en iyisi ya media playerle hard diskden izlemek yada orjinal 3d bluray film almak ve seninki gibi bir cihazla izlemek. Artık internette elindeki filmleri takas eden arkadaşlarda var. Madem adam gibi film izlemek için bu kadar masraf yaptık bu kadarınada katlanıcaz.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.