quote:Orijinalden alıntı: yns41 quote:Orijinalden alıntı: enesarda arkadaşlar cihaz şu an carrefourSA da 299 TL dir . İlgilenenlere duyurulur hangi carrefourda hocam Ankara - Batıkent
quote:Orijinalden alıntı: enesarda quote:Orijinalden alıntı: yns41 quote:Orijinalden alıntı: enesarda arkadaşlar cihaz şu an carrefourSA da 299 TL dir . İlgilenenlere duyurulur hangi carrefourda hocam Ankara - Batıkent fiyat iyiymis gercekten < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: yns41 quote:Orijinalden alıntı: enesarda quote:Orijinalden alıntı: yns41 quote:Orijinalden alıntı: enesarda arkadaşlar cihaz şu an carrefourSA da 299 TL dir . İlgilenenlere duyurulur hangi carrefourda hocam Ankara - Batıkent fiyat iyiymis gercekten Yarın almayı düşünüyorum. Umarım pişman olmam
quote:Orijinalden alıntı: enesarda quote:Orijinalden alıntı: yns41 quote:Orijinalden alıntı: enesarda quote:Orijinalden alıntı: yns41 quote:Orijinalden alıntı: enesarda arkadaşlar cihaz şu an carrefourSA da 299 TL dir . İlgilenenlere duyurulur hangi carrefourda hocam Ankara - Batıkent fiyat iyiymis gercekten Yarın almayı düşünüyorum. Umarım pişman olmam aldıınızmı hocam ürünü acaba her carrefourda varmıdır
quote:Orijinalden alıntı: Un4Given35 hardisk takılırmı acaba :D Evet takılıyor. 500 gb sorunsuz kullanıyorum.