Yeni bir led projeksiyon almak istiyorum,evde hafta sonları maç izlemek ve arasıra film izlemek için alabileceğim led projeksiyon tavsiye edebilirmisiniz.900tl yi geçmezse sevinirim ;) Ben bir iki tane projeksiyon internetten araştırdım ama emin değilim,yardımlarınız ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben sana daha farklı ve biraz daha tuzlu olan VIEWSONIC PLED-W200 PRO 250 i önericem. Süper. Kullanışlı, küçük ve kaliteli. Ha o kadar para vermem diyorsan, yine VIEWSONIC PJD5133 PRO 2700 ü öneriyorum . Çok ucuz ve kaliteli, dev bir ekran bekleme ama.
tedarikde bile bu kadar sorun yaşatan bi markayı almaktan vazgeçtim. ve gidip inceleyerek görüntü kalitesini kontrol edip lg hv300 led projeksiyon aldım. görüntü kalitesi de umduğumdan çok çok iyi çıktı. kullanılan malzeme, kumandası menüsü çok iyielektroworld den 990tl ye 6taksit aldım. ellerinde yoktu 1gün diğer mağazana gelmesini bekledim sadece. sizlere de tavsiye ederim en azından içiniz daha rahat olur ve her yerde muhatap bulabilirsiniz herhangibir sorunda
tedarikte sorun yok satmasımı:) bugün bazı otomobil modelleri bile aylarca sonrasına gün veriyor:) ayrıca herhangi bir sorunda servisi çözemezse bile perpa merkezde gazi bey ilgilenir. neyse almışınız güle güle kullanın...
Bende uzun incelemelerden sonra Promacto nun X08 modelini almaya karar verdim. Fakat bu ürünü hiç bir yerde bulamadım. Telefonunuzu alıp , kasım ayında gelecek olan ürünler için sıraya kaydediyorlar. Projeksiyon için sıraya gireceğim hiç aklıma gelmezdi. Bu arada yeni çıkan Pro X02 modeli sitede inceledim, sitedeki tanıtımından çok beğendim fakat bütçem şimdilik ona satın almaya el vermiyor. Aslında tam bana göre bir cihaz, fakat benim için fiyatı biraz tuzlu. Neyse biz sıramızı bekleyelim X08 için. İnşallah beklediğime değer.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme