Şimdi Ara

LG HS102 LED PROJEKSİYON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bugun gidip aldım teknosadan digiturkten bir türlü görüntü veremedim ayrıca dvd den de yeşilimsi bir tonda görüntü alıyorum açıkçası digiturke direk bağlayıp akşam maçı seyretmeyi planlıyordum ama dvd den de iyi görüntü alamamak iyice moralimi bozdu benden başka böyle bir sorun yaşayan var mı acaba ?
  • 175 e 150 görüntü karanlık artamda rahatlıkla alınabilir diyorsunuz.eğer bu durumda ise alınabilecek bir cihaz.
  • görüntü aldım digiturkten fakat o da yeşil ve yine ses yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer35

>lg102g ve 175cm genişliğinde perde üzerinden çekim yapılmıştır.
    >bağlantı bilgisayar üzerinden(10m vga kablo ile)
    >videoların hepsi 720p'dir.
    >resimler projeksiyon ayarları ,4/3 oran seçili, 800*600 çözünürlükte ve direk fabrika ayarları ile çekilmiştir.
    resimlere bakmak için;
    http://picasaweb.google.com.tr/slayer35/LgHs102

Arkadaşım resimler için çok teşekkür ederim. Seneden ricam gündüz resimleri varsa onlarıda koyabilirmisin? Çok ama çok memnun kalıcam

• valla bu cihazdan kuzenede alıcaktık ama ışık kuvveti yüzünden vazgeçtik

ders anlatırken kullanacaktı ama aydınlık ortamda bi perf veremeyeceğini düşünüp vazgeçtik

zaten 160 lm den belli oluyor

1000-2000 lik cihazlar bile ışıklı ortamlarda serilirken bundan bi perf beklenmez zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

valla bu cihazdan kuzenede alıcaktık ama ışık kuvveti yüzünden vazgeçtik

ders anlatırken kullanacaktı ama aydınlık ortamda bi perf veremeyeceğini düşünüp vazgeçtik

zaten 160 lm den belli oluyor

1000-2000 lik cihazlar bile ışıklı ortamlarda serilirken bundan bi perf beklenmez zaten

yalnız lamba tipleri aynı değil ona dikkat etmek lazım
  • herkezeselam öncelikle ben dedar bu alein aynısı hakikaten almak isteyenler tereddüt etmea aletsinler 10 numara alet yanlız ben bi olayını çözemedim arkadaşın biri oyun oynuyorum yazmış cihazın kutusun dan hd oyun konsolu oynamak için aparat çıktı ama ps3 var bende bağlamadım ve bağlama için de herhangi bi aparat yok daha önce almış denemiş arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim
  • ben de yeni aldım, cok güzel cihaz. herkese tavsiye ederim.
  • hort Bendede bu cihaz var. Şimdilerde hs 201 filan daha çok ilgi görüyo ama bu cihazın şu an için hiçbi farkı yok gibi görünüyo. 3D ler çıkana kadar kimseyi kıskanmıycam galiba
    Aldığımdan beri kafama takılan 2 soru var. İlki tv den nası görüntü alabiliceğim. Duyduğum kadarıyla digitürk d-smart uydu gibi platformlar dışında görüntü alınmıyomuş. Bunların dışında nası tv izliyebilirim ? Son seçenek uydu alıcam ama pek bilgim yok. Nası bi model tercih etmeliyim ?
    İkincisi laptopa vga girişinden bağlıyorum hdmi girişide mevcut. Herhangibi fark olurmu?
  • VGA ile HDMI arasında gözle görülür bir fark oluyor. En azından monitörlerde (bence%20-40 gibi bi fark oluyor)
  • Arkadaşlar ,

Lamba ömründen dolayı LG'nin Led projeksiyonunu almayı düşünyordum. Internette araştırırken CAsio'nun bir ürününe denk geldim. 20.000 saat lamba ömrü ve 2.500 ansilümen parlaklık diyorlar?? bu nasıl mümkün olabilir. LG'de 160 AnsiLümen?? bu konuda bilgisi olan varmı? Casio'nun sitesi şöylewww.superprojeksiyon.com

uzman arkadaşların görüşlerini almak istiyorum. Eğer bu yazanlar doğru ise yüksek lümenli elde ederken lamba derdinden de kurtarır.

Alan veya deneyen arkadaşlar var ise lütfen bizi bilgilendiriniz.

teşekkürler
  • Başka söze gerek yok saygılar...

CASIO XJ-a245 DLP PROJEKSIYON

Teknoloji 1 x 0,65" DLP Chip
    ANSI LUMEN
    Ansi Lümen 2500 Ansi Lümen
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Gerçek
    1280 x 800 (1600x1200) Max.
    KONTRAST
    Kontrast 1800:1 Kontrast
    LAMBA ÖMRÜ
    Normal 20000 saat LED

LAMBA
    Lamba LED
    GİRİŞ PORTLARI
    Bilgisayar 1xD-sub 15-pin (RGB/Component)
    HDMI Var
    USB-B Var
    Mini Jack Audio Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackkass_one -- 15 Eylül 2010; 22:04:55 >
  • Bir sorum var. PS3 bağlamayı denedim şimdi. Ama vga dan o 3 lü jakları takınca siyah beyaz görüntü oluşuyor. Birkaç yere sordum ps3 ün pal projeksiyonun ntsc olabilir dediler. Onun kesin ayarı vardır ve sorunun başka birşey olamaz dediler. İkisinide desteklediğini biliyorum. Ama projeksiyondan veya ps3ten nasıl bir ayar yapıcağımı bilmiyorum. Varmıdır alette böyle bir ayar ben hiç rastlamadım veya sorunun başka birşey olma olasılığı varmı?
  • Arkadaşlar ne olur yardım edin bu cihazlarda ntsc pal ayarları nasıl yapılıyor. Ses yok siyah beyaz görüntü oda dalgalanıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 13 Temmuz 2011; 16:26:14 >
  • Merhaba,
    Cihaz hala elinizde mi?
    Evet ise satmayı düşünürmüsünüz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.