Şimdi Ara

LG HT 903TA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: teknoloji

PAXTURK acaba sana atılan bu maili banada mail atabilir misin?Teşekkürler..

hatta rica etsem ra-pi-de upload yapabilir misin dostum?teşekkürler...

yada üşenirsen mailime forwardlasan;
    serhat_saglar@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 10 Temmuz 2008; 23:54:30 >
  • Ya selamlar , bende LG HT903TA aldım da eger bu alyazı upgradini bana da gonderebilirmisin.
    Saol.
  • Arkadaşlar merhaba..Bende de lg 903 var ama çoğu filmde ki dvd bile olsa
    Sadece ön 2 kolondan ses alabiliyorum.5 kolondan ses aldığım nadir filmler...
    Bunun için ses formatının iyi olması gerektiğini biliyorum ama bizim bu makinede acaba dönüştürücü falan yada ayar var mı bütün filmleri 5.1 izleyebilmek için?yardımlarınızı bekliyorum sağolun..
  • gerçekten güzel bi sistem
  • altyazı sorunu yaşayan varsa hala varsa mail atın göndereyim programı.
  • pax turk altyazı sorunu ıcın banada yazılımı atarmısın..cihankupeli@gmail.com
    birde diğer arkadasın bahsettiği cogu dvdyi 5+1 değilde 2+1 ses almasının nedeni nedir acaba?
  • arkadaşlar mkv dosyalarını da çalıştırıyor mu bu alet? çalıştırmıyorsa bu tarzda hangi sistemi önerirsiniz?
  • Çalıştırmaz..!!
    Bölesi paket sistemler içerisinde bahsettiğin formatı oynatan bi sistem yok bildiğim kadarıyla.Emin olmamakla birlikte blueraylı paket sistemlerin belki bu konuda bi yetenekleri vardır ama açıkcası pek tahmin etmiyorum kaldı ki fiatları da 2 bin ytl den az değil onların da..
    Piyasa mkv formatını oynatan media playerlar mevcut.Bunlar yurtdısından getiriliordu(simdi ki durumu bilmıorum ama) bunlardan bi tane alıp ses sistemine optik baglantı yapıp kullanabılırsın ama bu media playerlar da 400-500 ytl nın uzerınde fiatları vardı gecen aya kadar( suankı fiatlarının ucuzladıgını da sanmıorum)
    saygılarımla..
  • hm anladım, teşekkürler cevabın için.

o zaman bu -.mkv'yle alakasız olarak- optik çıkışı olan herhangi bir playerı 5+1'e bağlayabilirim öyle mi? dükkandaki adam bu player bu sisteme özel başka playerla çalışmaz demişti de. sallamış heralde?

quote:

Orjinalden alıntı: medxr13

Çalıştırmaz..!!
    Bölesi paket sistemler içerisinde bahsettiğin formatı oynatan bi sistem yok bildiğim kadarıyla.Emin olmamakla birlikte blueraylı paket sistemlerin belki bu konuda bi yetenekleri vardır ama açıkcası pek tahmin etmiyorum kaldı ki fiatları da 2 bin ytl den az değil onların da..
    Piyasa mkv formatını oynatan media playerlar mevcut.Bunlar yurtdısından getiriliordu(simdi ki durumu bilmıorum ama) bunlardan bi tane alıp ses sistemine optik baglantı yapıp kullanabılırsın ama bu media playerlar da 400-500 ytl nın uzerınde fiatları vardı gecen aya kadar( suankı fiatlarının ucuzladıgını da sanmıorum)
    saygılarımla..

• quote:

Orjinalden alıntı: mitial

pax turk altyazı sorunu ıcın banada yazılımı atarmısın..cihankupeli@gmail.com
    birde diğer arkadasın bahsettiği cogu dvdyi 5+1 değilde 2+1 ses almasının nedeni nedir acaba?

mail atarsan gönderirim
  • 903TA modelini Vatan computerden aldım. Avea patlıcan üyelerine %18 KDV indirimi yapıyorlardı bende 503 yerine bunu aldım. ilk başta çok hoşlanmadım, iade etmeyi bile düşündüm. Ama sonra biraz kurcalayınca sevmeye başladım. Ses kalitesi çok tatminkar. Aparmanda yaşadığım için çok açamıyorum. bazı filmlerde neden arka hoparlörlerden ses gelmiyor diye yazmış bir arkadaş. Çünkü izlediğin filmler 2.1 ses sistemine göre riplenmiş. (divx'ler için) Eğer 5ch ses kodlu bir film bulursan geldiğini göreceksin. Display tuşuna basında çıkan infoda sesin kaç kanal olduğu yazılı. DVD'ler için VSM butonuna basıp Movie seçeneğini seçiyorum, süper ses veriyor.
    altyazı büyüklükleri fena değil, ama fontların arası biraz dar olsa güzel olurmuş. narrow bir font kullansalardı keşke. Ben Xsub ile altyazıları istediğim fontta filme gömüp izliyorum daha başarılı. altyazıların konuşma metinlerinde sözcük kaydırma yapamıyor. mesala
    Normalde olması gereken:
    - ne zaman geleceksin?
    - Bilemiyorum!

şöyle çıkıyor:
    - ne zaman geleceksin? - Bilemiyorum!

Ama dediğim gibi ben bunu Xsub kullanarak aştım. Divx altyazılarda ilk başta türkçe karakter desteği yoktu. Subtitle tuşuna 3sn basılı tutunca codepage seçeneği geliyor. Oradan 1254ü seçince artık türkçe karakter çıkıyor.

USB ve data dvd'lerinde gıcık bir şey var. Ana menude 3 ayrı kategori oluşturuyor. Photo, Audio, Movie
    Her film izleyişimde Movie seçip sonra filmi seçmek zorunda kalıyorum. Browser ekranında 3 kategori aynı anda görünmüyor.
    Widescreen filmlerde panscan yapamıyor. Menuden tv biçimini 4:3 veya 16:9 seçsemde farketmiyor. Televizyonum 40" Vestel LCD. Alttan ve üstten siyah alanlar çıkıyor. Kenarlardan kesip ekrana oturması içiin panscan i menuden seçsemde yapamıyor. Bunun yerine şu şekilde yaptım.
    Browser ekranındayken Pause tuşuna sürekli basılı tuttum. Ekran PAL modundan NTSC ye geçti. Görüntü widescreen tv için daha güzel oldu. En azından boşluklar epeyce kapandı.
    Zoom tuşu kumandada yok. Ama eminimki başka bir modelin kumandasından denesek çalışacak. DVD filmleri için ANGLE SEARCH gibi tuşlar da yok kumandada.

Radiosu çok iyi. RDS özelliği ile POWER FM yazısı görünebiliyor. 16 tane kanal kaydedebiliyor.
    Digiturk'ün ses çıkışını cihazın optik girişine bağladım çok kaliteli ses aldım.
    Digiturk+ kullanıyorum. HDMI çıkışını cihazın HDMI girişine bağladım ama görüntü yeşilimsi bir renk ile çıktı. kablom bozuk ta olabilir.

PAX TURK arkadaşın gönderdiği yazılımı atmadım. Benimkiyle aynı versiyon çıktı.
    Versiyon bilgisini şu şekilde öğreniyoruz.
    Setup menüsüne gidin ve setupta iken 16:9 ekran ayarı üzerine gelin ama seçmeyin, kumandadan 1,3,9,7,1,3,9 tuşlayın ve ENTER tuşuna basın.
    Micom ver: 080402k yazan yer versiyon bilgisidir. Bu 26.05.2008 de çıkan yazılım. 23.7.2008 de 0807021versiyonlu bir yazılım çıkmış. LG den isteyecem bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidekick -- 12 Ekim 2008; 19:24:05 >

• arkadaşlar uzun incelemeler sonunda LG HT 903TA sistemi aldım.
    Teknosa da 699 YTL 12 taksit yapıyorlar.

1000W
    USB - HDMI input - HDMI output - IPod giriş - Optik Giriş
    10.1 Virtual Sound Matrix özelliği
    USB slot ile direk MP3 player kopyalama olanağı

detaylı özellikleri burda var ayrıca piyasada fiyatı 850 - 950 YTL arasında
    istanbul bilişim

USBden flash diskten divx denedim mp3 denedim gayet güzel oynatıyor. USBden HDD denedim çok hızlı hemen ne varsa buluyor. Yalnız bir klasörde max. 1000 dosyayı görüyor.

5+1 de divx ve dvd izledim ps3 oynadım inanılmaz güzel geldi bana .
    Cihaz piyano kasa gayet şık, 4 kolon da kule tipi malzeme kaliteli herkese tavsiye ederim.

• ben yeni yazılımı istedim. 0809262 versiyonlu yazılım çıkmış. akşam deneyeceğim bakalım
  • yeni yazılımı akşam attım. ama menulerde bir değişiklik göremedim. usb üzerinden atılıyor.
  • Arkadaşlar bende bu ürünü almayı düşünüyorum, acaba bu ürünün optik girişine popcorn houru bağlasam sorun yaşarmıyım?
  • _??
  • merhaba arkadaşlar bende lg903 ta 5+1 dvd ve sony kdl40s400 tv var ben tv sesini 5+1 den almak istiyorum nasıl yapabilirim
  • Arkadaslar
    LG HT 903 ta model 2 aylık sistemim satılıktır.
    ilgilenenler PM lutfen
  • Merhaba arkadaşlar
    ben ziya
    LG HT-903TA (5.1) Ev Sinema Sistemi 1000 W Acilen SATILIKTIR.
    temiz kullanılmıştır
    garantisi devam ediyor
    pazarlık yapılır
    irtibat
    ziya_pala@hotmail.com
    0 535 4733001
    SAMSUN
  • Upscallig özelliğini nasıl devreye sokuyoruz - ben de de bu sistem var ama göremedim.. Divx film izlerken hangi tuşlara basmamız gerekiyor - yardımcı olabilirseniz sevirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.