LG HT902TB sinema sistemini almayı düşünüyorum arkadaşlar bu sistem hakkında yorumlarınıza göre karar vericem yada biraz daha bekliycem lütfen fikirlerinizi söyleyin.
Arkadaşlar, bende LG902TB almayı düşünüyorum, yardımcı olabilir misiniz lütfen.
Ben de bir hafta önce aldım. Ses çok güçlü (bir apartman dairesi için hatta gereksiz güçlü). Ses kalitesi gayet iyi, film veya müzik dinlemek büyü zevk. Kurulumu ve kullanımı kolay. Fakat beni hayal kırıklığına uğratan noktası Divx filmlerimin bazılarını oynatamıyor ve bazı kendi yazdığım DVDRların bazılarını okuyamadı (elimdeki yedek 80 YTL'Lik DVD/divx player hem bu divxleri hem de dvdr'lar sorunsuz oynatıyorken) Divx konusu hariç OK.
divx fılmlerde ben henuz sorun yasamadım ama ses kalıtesı ole cok ıyıdeıl sıraan bence. sorroundı ve baslarıda cok berrak deıl.. ayrıca HDMİ giriside pek bı ıse yaramıyo. saten bluray felan oynatmıyo. acıkcası ben bıraz hayalkırıklıgı yasadım guzel bı sıstem bulursam deıstırebılırım..
O FİYATA O SEGMENTTE ALINABİLECEK EN İYİ SET DİYEBİLİRİM. 6 GÜN ÖNCE 1 TANE ARKADASIMA ALDIM ONU. NEREDEYSE PİYASADAKİ TÜM SETLERİ DİNLEDİM. İÇLERİNDE EN İYİSİ O. BENCE O FİYATA ALINABİLEN BİŞİ.
Bende aldım gayet memnunum Fiyat / performans oranı iyi bence WD harici hardiskimlede uyumlu filmleri mp3 leri direk oradan izliyor ve dinliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sekal
Arkadaşlar, bende LG902TB almayı düşünüyorum, yardımcı olabilir misiniz lütfen.
ooo selim ne işin var burda? Gel sana z5500 alalım beni dinle sen
arkadaşlar benim bir sorum olacak bende almak istiyorum ht902tb ama içinden çıkan kabloların kaç metre olduğunu bilmiyorum. Sonuçta kabloları duvar kenarından yürütmek zorundayım, Arka hoparlorlerin kablolarını odanın sol tarafından götüreceğim. Bu durumda sağ arka hoparlor kablosunun uzun olması gerekiyor, aksi halde ek yapmam lazım ki hiç istemiyorum.
Kullanan arkadaşlar kaç metre kablo çıktığını yazabilirmi lütfen??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme