Şimdi Ara

lg ht903ta mı yoksa lg lh-w9656 mı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LG HT903TA modelini bende çok araştırdım.Gerçekten çok güzel cihaz hele sizlerin yazdıklarını okuyunca dahada iştahım kabardı.Umarım pişman olmam.Teknosada baktım ama soramadım ıpod bağlantısı Iphone içinde olurmu acaba?Olumlu yönlerdirmeleriniz için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender_kadioglu

Hey millet LG HT903TA kullanıcıları olarak ayrı bir sayfa yapalım mı? Sorunlarımızı orada konuşalım.Bu topic'e fazla insan rağbet edip ilgi göstermiyor,özellikle halihazırdaki 903 kullanıcıları.ne dersiniz?

Bence de iyi olur.
    Cihazın en verimli nasıl kullanılacağı ile ilgili görüşlerin belirtildiği bir sayfanın olması isterim.
  • Selam LG HT 903TA Modelinde surround sound özelliği yok çok önemli bir özellikmidir bu.Fark edilebilecek kadar yani.
    surrond sound:Dinleyiciyi odanın farklı noktalarından gelen seslerle çevreleyip, konser ya da tiyatrodaymış hissi veren simülasyondur
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender_kadioglu

Hey millet LG HT903TA kullanıcıları olarak ayrı bir sayfa yapalım mı? Sorunlarımızı orada konuşalım.Bu topic'e fazla insan rağbet edip ilgi göstermiyor,özellikle halihazırdaki 903 kullanıcıları.ne dersiniz?

İyi olur ender_kadioglu hem biz karşılaştıgımız sorunlarımızı baylaşırız lg ht903 ta kullanıcıları olarak,hem de almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.Fikir senden çıktığına göre kurmasıda sana kalıyor artık

AIKI
    903 ta`da surround sound yok ama VSM(Virtual Sound Matrix) diye bir özellik var.5+1 sesi 10+1 lik bir sistem gibi ses veriyor.Büyük ihtimalle surround sound`a benzer bir özellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhlngan -- 12 Kasım 2008; 12:19:21 >

• bişi sorcam usbden h264 mkv formatlarını görebiliyomu görürse 1080p destekleyip açabilirmi bluray ve hd leri cdli usbli tanıyabilirmi.
  • bende LG LH-W9656IA wireless kullanıcısıyım salonu geniş olanlar için wireless olması çok büyük bir avantaj sadece elektirk veriyorsunuz beslenmesi için. 1000w oluşu apartman dairesinde oturanlar için biraz fazla geldi fazla sesi açamıyorum komşular hemen kapıya geliyorlar. usb den desteklediği bütün formatları okutabiliyorum. görünüm olarakda çok şık .cihazdan şu an itibari ile gayet mennunum.
     lg ht903ta mı yoksa lg lh-w9656 mı!
  • hangi formatları destekliyo avi xvid divx destekler kesin dimi en önemlisi h264 mkv formatlarını desteklermi 1080 p film koysak usbye yada fragman koysak açabilcekmi upskaling burdamı devreye giriyo adam dediki cdye basarsan okur dedi de uzun iş blu ve hdyi okuyabilcekmi usbden bide hdd de takılıyomuş onuda takınca açabilcekmi 1080 p blu ve hdyi mesela kablosuz hoperlörüdemi var ne iş yapar bide tiyatro gibi surround yokmuş matrix mi var bunda.
  • mkv, h264 açmaz. sadece normal dvd,dvixleri 1080p upscale eder ama native 1080p dosyaları okutmaz.
  • şu 956yı bulabilsem koşa koşa alıcam ama yok

not:istanbul.bilişimde 1000 liraya var ama o da pahalı
  • xvid aviyi açarmı bide hdddeki hd ve bluyu 1080p yi açabilirmi mkv h264 desteklermi bide tiyatrodaymış gibi olan ses özelliği yok virtual matrix varmış 10,1 gibi sesi tok veriyo ben kendimi tiyatroda gibi hisseden aynı özellikte istiyom ama bu alınırmı fiyatı düşsün biraz alınır yoksa düşünmedenmi alsak.
  • arkadaşım yazdık ya mkv, h264 açmaz. Hdd'deki hd ve blu 1080p yi de açmaz. Max. 800x600 kusur çözünürlükteki normal avi ve xvidleri açar.
  • ok bu alınırmı yoksa bekleyelimmi hd ve blu 1080 p destekleyen palı ve uzun ömürlü bişi alcaz çünkü vcd player almıcazki 30 ytliklerden kablosuz hoperlör olayı nedir kablolu çalışmıyodurmuki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

şu 956yı bulabilsem koşa koşa alıcam ama yok

not:istanbul.bilişimde 1000 liraya var ama o da pahalı

buldum teknosada , ama yinede tereddütlüyüm
  • bu malı alsammı yoksa lgnin aynı özelllikte olan 500 watt olsada olur bide matrix deilde tiyatrodaymış hissi veren başka markasınımı alsak hangi ürünü var öle 1080 p skaling adam demişti 1080 p yi cdye bas açar die uzun iş ama denesek açarmı.
  • LG LH-W9656 la 903 arasındaki fark ne
  • Arkadaşlar merhaba

Bende PS3 ve dsmart var Lg 903 Ta sistemine bağlayabilirmiyim özellikle dsmarttan ses alabilirmiyim?
    Tavsiyeleriniz nedir?
  • Arkadaşlar bu set, ac3 ve dts codecli filmlerdeki ses çözüyormu, digital ses alabiliyormuyuz bu sistemden.
  • bu malı alsammı yoksa lgnin aynı özelllikte olan 500 watt olsada olur bide matrix deilde tiyatrodaymış hissi veren başka markasınımı alsak hangi ürünü var öle 1080 p skaling adam demişti 1080 p yi cdye bas açar die uzun iş ama denesek açarmı.

arkadasım bu cıhazı bende aldım 1 hafta oldu 2 gundur netten 1080p bir filim indirdim fakat ne usb den nede cd den okumadı sabahtan beri bunla uğrasıyorum. amabunun dısında matris ozelliği var tv ve radio dan gelen sesi evin ıcıne cok guzel dağıtıyor cihaz cok guzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordhorner -- 5 Ocak 2009; 18:03:56 >
  • arkadaşlar bu tarz cihazlar sadece 1080p ye upscale eder videolarınızı. 1080p videoları şu anda sadece bilgisayarlarınız, popcorn gibi media tanklar yada bluray playerlerden (oda sadece bluray disk olarak) izleyebilirsiniz. bunun dışında kalan dvd playerlerden 1080p upscale yapanlarda dahil 1080p videoları izleyemezsiniz
  • iyi akşamlar . bende bu LG HT903TA sistemini araştırıyorum fakat bu bilgisayar için uygun mu ? bilgisayarımda hdmi , optik ve coax soketleri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi performancehunter -- 4 Mayıs 2009; 21:30:01 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.