Şimdi Ara

[b]LG HT963SA ve sony dz260 hakkında önerileriniz[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Hizlial ın sitesinde LG nin bir ses sistemini gördüm. Modeli LG HT963SA diye 1000w ık bir 5+1 ses sistemi 903 TA ile özelliklerini karşılaştırdım Hoparlörlerinin ayaklı olması dıişında bi fark bulamadım sizce bu ses sistemini almalımıyım? fiyatı gayet uygun geldi Fakat ses sistemini internet üzerinden hiç dinlemeden almak bana biraz garip geldi.:)
    Sony nin Dz260 modelini dinlemiştim gayet güzeldi benim amacım film izlemekten ziyade müzik dinlemek .Ama USB den divx izleyebiliyorsak (altyazılı ) oda süper olur

Yukarıda anlattıklarım doğrultusunda bana ne önerirsiniz? Yardımlarınızı lütfen esirgemeyin Çok kararsızım

• ben de aynı yerden aynı cihazı aldım, bugün elime ulaşacak, deneyimlerimi paylaşırım.

özellik ve fiyat açısından gayet başarılı bir ürün ama bence. 1000w bu fiyata bulmak zor. LG tv ile de uyumlu olacağını düşündüğüm için özellikle LG tercih ettim.
  • LG HT963SA hoparlörler iki yollu aşağıdaki linkte göreceğiniz resimdende anlaşılıyor.
    http://ae.lge.com/products/model/detail/ht963sa.jhtml

LG HT903TA 'da ise üç yollu hoparlörler var. (Resmini koyardım ama önünde bez olduğu için görünmüyor)

Ne farkı var derseniz.
    İki yollu hoparlör : Bas - tiz,
    Üç yollu hoparlörler ise : Bas - orta - tiz sesleri verir.

Yani yaklaşık iki misli fark sadece ayaklardan gelmiyor.
    Birde 903TA'da HDMI in var. Her ikisinide Ümraniye Mediamarkt'ta dinlemiştim. Önce 963SA'dan başladım süper dedim.
    Woofer ın 1 mt önünde duruyordum. Metallica Black 5+1 DTS CD yle test ettik woofer ın hava deliğinden gelen havayı bariz hissediyorsunuz.
    Bas ta tiz de olması gereken seviyede. 500TL ye bu özellikler için çok iyi.
    Ama Teknosa Outlet mağazalrında mağaza bazında indirimler oluyor. Araştırmanızda fayda var.
    963SA nın fiyatı daha düşmez ama 903TA modelini indirimli bulabilirsiniz.
    Sonra 963TA denedim (dedim ki ikiside 1000W ne farkı var) müthiş dedim.
    Ama en sonunda 953TV aldım hem ses hem göze hitap ediyor.

Eğer USB'den, harici diskten (fat32 formatlı) divx film izleyeceğim diyorsanız LG tam size göre.
    Çünkü Sony USB'den sadece müzik ve resim oynatıyor. Samsung'un türkçe altyazı problemi var.
    15 gündür kullanıyorum. Bu sürede DTS Audio CD ler, DVD DTS Konserler dinledim,
    8GB Usb bellekten, 80GB 2,5" harici disk ten altyazılı, 5+1 AC3 codec li divx filmler, orijinal ve kopya DVD ler seyrettim.
    Seste görüntüde hiç problem yok. 1080i upscale olarak izliyorum.

• HT963SA , uygun fiyatıyla benim de ilgimi çekti.

Bilgisayara bağlayıp MKV filmleri ve müzikleri bundan dinleyebilir miyiz acaba?

Optik gişiri var sanırım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nucro

HT963SA , uygun fiyatıyla benim de ilgimi çekti.

Evet var...
    Bende WD TV için optik girişli ucuz yollu bir sistem ararken keşfettim.
    LG nin şu 3 modeli arasında kaldım...
    Hepsinde optik giriş bulunuyor.

LG 503TH
    LG 503SH
    LG 963SA
  • http://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?catModel=7&actType=&modelName=&currentPage=&categoryId=0201&parentId=02&modelCategoryId=0201&modelCodeDisplay=HT963SA

Bende LG'nin 963SA Modelini Almayı Düşünüyorum Hem Fiyatı Uygun Hemde Ses Kalitesi Çok İyi Diye Duydum Arkadaşlar Ama Daha Fazla Bilgi Lazım Kullanan Arkadaşlar Divx Filmlerde Sorun Yaşıyorlarmı,Altyazıda Sorun Yaşıyorlarmı,Harici HDD Bağlayıp İzleyebiliyorlarmı,Herhangi Bir Sorunu Varmı vs vs....

• quote:

Orjinalden alıntı: cezayirli

quote:

Evet var...

LG 503TH
    LG 503SH
    LG 963SA

Arkadaşlar optik giriş olması önemli ama sizin WD hdtv'den DTS formatlı sesleri alabilmeniz için dış kaynaktan gelen DTS'leri de çözmesi gerekiyor bağladığınız sistemin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

quote:

Orjinalden alıntı: cezayirli

quote:

Evet var...

LG 503TH
    LG 503SH
    LG 963SA

Arkadaşlar optik giriş olması önemli ama sizin WD hdtv'den DTS formatlı sesleri alabilmeniz için dış kaynaktan gelen DTS'leri de çözmesi gerekiyor bağladığınız sistemin.

Belirttiğim 3 modelde optik giriş bulunuyor.

• Her optik girişi olan sistem dış kaynaktan gelen Dtsyi çözmez,ben uyarayım da alıp almamak size kalmış.
  • quote:

Her optik girişi olan sistem dış kaynaktan gelen Dtsyi çözmez,ben uyarayım da alıp almamak size kalmış.

Forumda denendiği belirtip hem çözüyor diyen hem de çözmüyor diyenlerl var...
    Zaten bende almadan önce mutlaka yanımda WD TV ile gidip deneme yapacağım.
  • Harici USB stick ve harddisk takıp sorunsuz film izledim ben. Ses kalitesi ve cihazın görüntüsü gerçekten hoş. ipod bağlantısı da başarılı, ama ipod üzerinden sadece müzik dinleyebiliyoruz sanırım, videolar izlenmiyor.

Menüsü sade ve anlaşılır, kumandası da öyle. LG tv'niz varsa simplink özelliği çok kullanışlı oluyor. tek kumandadan hallediyorsunuz herşeyi.

Uzun kolonlar için yeri olmayıp da 1000w'lık bir sistem arıyorsanız tavsiye ederim. internet üzerinden 429TL'ye aldım ben.
  • quote:

Her optik girişi olan sistem dış kaynaktan gelen Dtsyi çözmez,ben uyarayım da alıp almamak size kalmış.

Aslında zaten bilgisayardan optik çıkış ile sesi bu sistem verdiğimde DTS'yi bilgisayar çözeceği için pek sorun kalmaması lazım.

Yani zaten izleyeceğim MKV'lerin sesini bilgisayar çözmüş olacak ben de bu sistemde çözülmüş sesi dinleyeceğim, bunda bir yanlışlık yok herlade ?
  • wd ile ikisini opticren bağladıktan sonra DTS leri niye çözmesin ki üzerinde DTS decoder var diyor
  • Ben bu sistemi 2 aydan beri kullanıyorum gayet başarılı usb den dts müzikleri çalabiliyor yalnız kolonları açıp inceledim mıknatısların üzerinde 90w 3 ohm yazıyor normalde verilen değerler 155 w ve 4 ohm...
  • quote:

quote:

Aslında zaten bilgisayardan optik çıkış ile sesi bu sistem verdiğimde DTS'yi bilgisayar çözeceği için pek sorun kalmaması lazım.

Yani zaten izleyeceğim MKV'lerin sesini bilgisayar çözmüş olacak ben de bu sistemde çözülmüş sesi dinleyeceğim, bunda bir yanlışlık yok herlade ?

Arkadaş WD hd tv player bağlamaktan bahsetmişti,ona istinaden yazdım cevabı..
  • SELAM
    LG HT903TA satıyorum. arastırmalarınınız arasında oldugunu gordum
    7 gun once kampanyadan elecktroworld den 800 e aldım
    700 e satacagım jelatınınden kutusuna kadar herseyıyle duruyor.
    ılgılenırsenız pm lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.