Şimdi Ara

LG HW300G DLP LED Projektör İncelemem (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
56.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatan kendi kaybetti :) bugun teknosodan 999 tl 2 ay ertelemeli 12 ay taksitle almış bulunmaktayım
  • iyi ürün alın kullanın
  • arkadaslar ben uzuun arastırmalarım ve sızın yorumlarınız sayesınde dun electro wordden cardfinansa %10 indirim 4 ay ertelem 10 taksıt fırsatınlan 900 tl almış bulunmaktayım ve ılk ızlenımlerım mikemmel seviyede...lakin sizlere bir kaç sualım olucek yardımcı olursanız sevınırım benım oğrencılık yıllarımdan kalan creative 4.1 ses sistemim war bunu projektöre nasıl bağlayabilirim.. birde bu gerçek hd görüntülerinde 1280*800 olçüsü mm olarakmı ifade ediliyor ben su yabancı forum sıtelerınde bulduğum mdf den yapılan ekranı yapmak istiyorumda...http://www.avsforum.com/t/1303114/amazing-grace-theater-build

burda super seyler war yaa...:)))
  • Sen bence hd filmi oynat.projektoru duvara yansit.duvarda tam koselere denk gelen yerleri isaretle ve sonra metreyle olc.ona gore yap mdf ekrani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.1 ses sistemi olayina gelince,
    Projeksiyonda 3,5mm disi jack kulaklik cikisi var.eger ses sisteminin girisi buraya uyuyorsa sorun yok zaten.ama ses sisteminin girisi 3,5mm jack degilde tos giris denilen kirmizi-beyaz ise o zaman bir ucu erkek 3,5mm jack ve diger ucu kirmizi-beyaz olan 3-5 TL,lik fazla pahali olmayan bir cevirici kablo alman gerekebilir.

• Ben yaptığım MDF perdenin detaylarını vermiştim.

Eğer film sırasında ölçü alırsanız olmaz. Çünkü ratio oranları farklıdır. 16:10, 4:3, 16:10 vs. çok fazla ratio oranı var.

Cihazın kaynağı ne olacak? Bluray player, uydu alıcı yada bilgisayar?
  • ben dsmart hd almayı dusnuyorum, usb surucu bırde bilgisayarı kullanıcam başka kaynak yok o verdiğiniz ölçüler nerde acaba onun linkini yada ölçülerinin verebilirmisiniz..
    ses sisteminde 2 adet 3.5 uç var onuda çeviricisi mevcut lakin 4.1 ses performansını alamam sanırım böyle olunca sadece stero çıkış alırım galiba..
    arekadasın bırı firmware guncellemesı wermıs sızlerde yaptınızmı sızce ıhtıyaç warmı dersınız 16:10 ile 16:9 arasında cok fark warmıdır acepp..
    yardımlarınız ıcınde tesekkurler bu arada..
  • Bu cihazın büyüklük modu küçük gibi geldi bana. Cafemdeki duvara yansıtılan Pt - Ax100e Panasonic model kullanıyorum. Özellikleri aşağıdaki resimde.

LG HW300G DLP LED Projektör İncelemem

Ayrıca:
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Panasonic PT-AX100E LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_PT-AX100E-LCD-PROJEKSIYON,4525.html
    sitesinde 2.100 lira görünüyor. 2006 model filan sanırım bu cihaz.

Görüntüyü güzel veriyor aslında PS3 cihazlarında kullanıyorum cafede. Ekranı büyük olarak ayarlasakta sıkıntısız. Lambasını 230 liraya değiştiriyorlar. 3D olarak yine bu şekilde kaliteli görüntü ve duvara geniş açıdan görüntü verecek cihaz hangisi olur? 3D projeksiyon güzel oluyor mu gözlüklü filan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 26 Eylül 2012; 3:53:22 >

• Arkadaşlar benim projeksiyon son günlerde göz kırpmaya başladı
    Bi şey izlerken görüntü anlık renk değiştiriyo yarım saniyeden biraz daha kısa bi zamanda başka bi ekran biniyo ekrana sonra görüntü aynen devam ediyo..
    Ekonomik modda biraz daha fazla ama sunum modunda mesela on saniye civarında göz kırpıyo ekran başına böyle bi sorun gelen oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes35

http://forum.donanimhaber.com/m_63756527/tm.htm

Buradan bakabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Adaptörle ilgili bir sorun olabilir. Cihazın takılı olduğu prizde toprak hattı sağlıklı mı kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayın -- 30 Eylül 2012; 11:05:47 >
  • arkadaşlar merhaba; lg hw300g için tavan askı aparatı hangi modeli almalıyım evde 3 küçük çocukla tripodda kullanmak zorlaştı ben bir kaç model baktım ama birebir deneyemediğim için alamadım incelediğim modellerde 3 bağlantı noktası vardı bizim projeksiyonlarda 4 bağlantı noktası var diye biliyorum ? bir marka model önerebilirmisiniz, ikincisi tv seyretmek için 10 mt hdmi kablo kullancağım problem olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkare

arkadaşlar merhaba; lg hw300g için tavan askı aparatı hangi modeli almalıyım evde 3 küçük çocukla tripodda kullanmak zorlaştı ben bir kaç model baktım ama birebir deneyemediğim için alamadım incelediğim modellerde 3 bağlantı noktası vardı bizim projeksiyonlarda 4 bağlantı noktası var diye biliyorum ? bir marka model önerebilirmisiniz, ikincisi tv seyretmek için 10 mt hdmi kablo kullancağım problem olurmu?

Bende bir tane askı aparatı var kullanmadım hiç kutusunda duruyor sıfır satabilirim sana istersen everest marka ilgilenirsen pm atabilirsin
  • @excellence

Bende projeksiyon hastasıyım ama şu ana kadar hiç projeksiyon deneyimim olmadı. İlk defa alıcam yaklaşık 2-3 aydır araştırıyorum led projeksiyonları artık bıktım. Benimde alma amacım evde laptop'a bağlayarak film ve oyun.Bir tanesinde karar kılmak istiyorum ama hangisi bu konuda acemi olduğum için karar vermek zor o yüzden sizin gibi deneyimli arkadaşlara sormak en iyisi. Benim için ekran büyüklüğü çok önemli yerim müsait optoma ml500'ü çok araştırdım videolarını izledim görüntü kalitesi hoşuma gitti ama lg hw300'e göre pahalı. ikisi arasında gidip geliyorum kullanmış birisi olarak lg hw300 görüntü kalitesi nasıl ve ekran görüntü bozulmadan en fazla ne kadar büyüyor(karanlık ortamda kullanıcam perdesiz duvara) yardımlarınızı bekliyorum...Teşekkürler.
  • arkadaşlar cihaza firmware update yapmak istiyorum forumda linkten .epk uzantılı dosyayı indirdim ama cihaza nasıl kuracam bu dosyayı?

flash'a atıp cihaza taktım dosyayı görmedi?
  • Hd mkv film acip sabit perde yapmayin.
    Bircok mkv filmler

Goruntu orani ile alakali
    1280*544 pixeldir. Hatta 52x pixel de olur.

Kesip bicersiniz sonra yukaridan asagiya goruntu tasar.

• quote:

Orijinalden alıntı: quu

arkadaşlar cihaza firmware update yapmak istiyorum forumda linkten .epk uzantılı dosyayı indirdim ama cihaza nasıl kuracam bu dosyayı?

flash'a atıp cihaza taktım dosyayı görmedi?

Tamamen boş bir flash belleğe zipli dosyayı çıkartın cihaz görecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: filips

cihazı ben de aldım,

kısaca yazayım izlenimlerimi

bırak ışık alan bir odayı , loş ışıkta bile izlenemez parlaklık çok düşük kalıyor.
    Rainbow efekti mevcut gibi ama tam bilemiyorum.
    Fan sesi çok değil
    dahili hoparlör çok kötü
    kumanda ve menüler çok iyi
    medya player dts dışında mükemmel
    kutulama ve içerik mükemmel
    Siyah seviyesi , ips panelli lcd tv lerden az daha düşük ama kesinlikle kötü değil.
    Renkleri fena değil sinema modunda
    keskinlik çok iyi
    kozzy sinemalarından kat kat daha net bir görüntüsü ve siyah başarısı var.

pembe boyalı ve iz dolu bir duvarda kullanıyorum perde alınca belki fikirlerim daha olumlu değişir.
    Şu an için sanki memnun kalacağım gibi.
    tabi bu fiyata dev ekran sinema düşününce bazı eksik kısımlar tolore edilebilir.

bırak ışık alan bir odayı , loş ışıkta bile izlenemez parlaklık çok düşük kalıyor.

demişsiniz hocam , oda azıcık bile loş olsa film izlenemez derece de parlaklık kötü mü demek istediniz? Ben tam tersini okumuştum diğer kişilerin yorumlarında da o yüzden merak ettim

• Vatan bilgisayar İzmir Balçova magazasindan urunu alacaktim ancak acik kutulu kutusu asiri sekilde deformeli ve acik olan bir urun verdiler acikcasi bu beni rahatsiz etti bende simdi Mediamarkt Balcova'dan alacagim. Neden 30 Lira icin degisim urun alayim ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: loves_oi

quote:

Orijinalden alıntı: filips

cihazı ben de aldım,

kısaca yazayım izlenimlerimi

Rainbow efekti mevcut gibi ama tam bilemiyorum.
    Fan sesi çok değil
    dahili hoparlör çok kötü
    kumanda ve menüler çok iyi
    medya player dts dışında mükemmel
    kutulama ve içerik mükemmel
    Siyah seviyesi , ips panelli lcd tv lerden az daha düşük ama kesinlikle kötü değil.
    Renkleri fena değil sinema modunda
    keskinlik çok iyi
    kozzy sinemalarından kat kat daha net bir görüntüsü ve siyah başarısı var.

pembe boyalı ve iz dolu bir duvarda kullanıyorum perde alınca belki fikirlerim daha olumlu değişir.
    Şu an için sanki memnun kalacağım gibi.
    tabi bu fiyata dev ekran sinema düşününce bazı eksik kısımlar tolore edilebilir.

demişsiniz hocam , oda azıcık bile loş olsa film izlenemez derece de parlaklık kötü mü demek istediniz? Ben tam tersini okumuştum diğer kişilerin yorumlarında da o yüzden merak ettim

Loş ışıkta izlenir ama yüzde yüz performans alamazsın tabiki.. sonuçta azda olsa ışık vuracak buda görüntüyü etkileyecek ama ben mesela akşamüstü eve geldiğimde güneş henüz kararmadan izleyebiliyorum ama hava kararınca gerçek görüntü kalitesi ortaya çıkıyor

• Cihaz bana gore mukemmel dun gece oturdum her seyle test ettim . Aslinda boyle bir seye ihtiyacim vardi gemide calisirken kolumun altina ledtv koyup goturemedigim icin :)

Birkac sorum olacak

1) Cihazimin altinda yazan uretim tarihi March 2012, bu konu altinda bahsedilen firmware guncellemesi yapmak gerekli mi yada fabrikasyon yapmis midir koreli kardesler? Yapilip yapilmadigini nasil anlarim? Menuleri cok kurcaladim ama firmware surumu gibi birsey bulamadim.
    2) Cihazimda toplam kullanim suresi sayaci var mi?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.