Şimdi Ara

LG internet kit modemi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG GS290 model telefonum var. telefonu ilk aldığımda Turkcell den internete girmiştim fakat daha sonra yapamadım.

İnternet kit, bilgisayarın telefon şebekesinden internete bağlanmasını sağlar.

USB ile bağlantı yapıyorum interneti kiti seçiyorum aradan bir kaç dk geçtikten sonra bilgisayar ekranının sağ altında sürücüler yüklendi diye mesaj çıkıyor. daha sonra internet kiti çalışıtoyrum fakat modem olarak telefonu görmüyor.

bu sorunu LG canlı destek ile görüştüm fakat onlarda gerekli şeyleri söyledik diyerek bir nevi kapı dışarı ettiler.

eğer bileniniz varsa yardım ederse sevinirim.

• Bende LG telefon kullanıyorum. İnternet kitini yüklemenize gerek yok. Hatta sadece modem için kullanıyorsanız kit programını tamamen sistemden kaldırın. LG'nin modem driver'ını indirirseniz yeterli oluyor. Aşağıdaki adresten Usb Driver isimli programı indirip kurun. Daha sonra telefonunun menüsünden varsa usb bağlantı ayarlarını pc-suite olarak seçin. Kabloyla bağlarsanız otomatik modem driverları kurulacaktır. Daha sonra pc ağ ayarlarından yeni bir çevirmeli ağ kurulumu yapın. telefon no olarak *99# yazın gerisi önemli değil. Sonra bir çevirmeli bağlantı için yeni bir simge oluşur. Aynı simgeye tıklayarak internet bağlantısını kurarsınız.

http://www.lg.com/tr/support-mobile/lg-GS290#software_panel

Canlı destek hatları!!! Onların sadece adları destek, çoğunlukla zaman kaybından başka bir işe yaramıyorlar.

• yardımın ve yorumun için teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.