- Renkler fabrika ayar çıkışlı, aldıktan sonra 2 milyon tane ayar yapmak gerekmiyor. Takıyorsunuz çalışıyor... Sadece GAMMA'yı 2.2'den 2.0'a çekmek şart, user mode altında... - Kendi presetleri var. MOVIE, TEXT ve PHOTO şeklinde... İnanılmaz ama üçü de cidden kullanışlı. - 7 yıl boyunca 19 inch Samsung kullandıktan sonra renk kalitesi, doğallığı ve canlılığı gayet iyi geldi. Sadece gözümü FULL HD görüntüye alıştırmaya çalışıyorum 50 cm mesafeden. - Oyunlarda aşırı bir GHOSTING sıkıntısına rastlamadım. Ama çooook hafiften var. Yakın mesafeden bakmama rağmen rahatsız eden birşey olmadı ki bu konuya acayip takık bi insanım... (SKYRIM 5 / MASS EFFECT 3/ STAR WARS OLD REPUBLIC MMO / WITCHER 2 / KINGDOMS OF AMALUR) - Bu son çıkan oyunları tam ekran full HD progressive oynuyorum. Cihaz HD kabloyla sisteme bağlı. Tabi bunu yapmak için iyi bir sisteme ihtiyaç var. - Bu monitörü, gözleri bozmadan DAHA DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜKLE KULLANMAK MÜMKÜN DEĞİL... Yani çook düşük sistemler ve grafik kartına bu ve benzer HD monitörler kesinlikle fazla gelir.
EKSİLERİ:
- Bu ekran 22 değil 21.5 inch. Yarım inch bile baya farkettiriyor. Bu yazıyı yazdıktan sonra gidip 100 küsür daha bayılıp LG IPS 236V veya IPS ASUS alacağım, 23 inch cihaz... - 4 yıllık SAMSUNG LCD TV'den aldığım (C650) güzel SİYAH rengin yanına bile yaklaşamıyor. Siyahlar ve siyah sahneler MAT görünüyor. Tam karanlıkta felan kullanmak MÜMKÜN değil... Az karanlıkta bile ekranın sağından solundan gelen BLEEDING (ışık süzmesi) rahatsız edici... Ama bu bütün DÜŞÜK FİYATLI IPS monitörlerin ortak sorunu...
- Cihazın SAMSUNG MAGIC TUNE tarzı bi yazılımı yok Renk ayarını şunu bunu grafik kartının salak arayüzünden yapmak zorunda kalıyorsunuz.
- En rahatsız edici olaylardan biri cihazın standı (ayağı) bağlantı yeri çok ince ve çürük olduğu için ve makinenin renk ayarını ODUN GİBİ düğmelerden yapmak zorunda olduğunuz için, her tuşa basışınızda cihazı sol alt köşeden TUTMAK zorunda kalıyorsunuz. Bu konuda çoook dandirik yani...
HAKKINDAKİ KARAR :P
Fiyatına göre çok iyi monitör... RENK kalitesi, oyunlarda istikrarlı olması şu bu. Ancak ERGONOMİ sıfır...
Bir başka deyişle: ne kadar ekmek o kadar köfte :)
Kullanıcı yorumlarını bekliyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme