Şimdi Ara

LG K10 2017 ANA KONUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: spartakuez

on kamerasinda flash varmi hocam ve suya dayaniklimidir gunde 2-3 kez islak mendil ile kullandigim telefonlara bakim yapan biriyim ,suya dayanikli olmamalarina ragmen hafif nemli olarak senelerce degisik markalarda bakım yaptim problem olmadi fakat bu lgye sıvı temas etme ihtimali varmidir sizce ? bir kac yorumlarda olumsuz yorumlar gordumde ?
    On kamerada flash yok. Kamera konusunda beklentiniz 0 olsun. Cihaz suya dayanikli degil ama islak mendil ile rahat silebilirsiniz çok sildim birsey olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicebliy21 kullanıcısına yanıt
    cevap icin tesekkurler hocam a101 de gm 5 plus telefonda vardi fakat, kâğıt gibi eğiliyor ,kronik sorunları falan var deniliyor okadar cok olumsuz yorum varki 500 tl de olsa fiyat insanin alasi gelmiyor, sanirim lg nin malzeme kalitesi daha iyi deniliyor dogrumudur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartakuez

cevap icin tesekkurler hocam a101 de gm 5 plus telefonda vardi fakat, kâğıt gibi eğiliyor ,kronik sorunları falan var deniliyor okadar cok olumsuz yorum varki 500 tl de olsa fiyat insanin alasi gelmiyor, sanirim lg nin malzeme kalitesi daha iyi deniliyor dogrumudur ?
    malzeme kalitesi çok iyi diyemem ancak GM ye göre altın değerinde. Gm den uzak durun. K10 2017 rahat şekilde alabilirsiniz tasarımı çok hoş ve özellikleri fiyatına göre iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicebliy21

malzeme kalitesi çok iyi diyemem ancak GM ye göre altın değerinde. Gm den uzak durun. K10 2017 rahat şekilde alabilirsiniz tasarımı çok hoş ve özellikleri fiyatına göre iyi.

Alıntıları Göster
    Dün sabah 699 tlye satın aldım yalnız telefonun kutusu simsiyahdı dedim yanlışlık olmasın ,çünkü youtubedeki kutu açılış videolarında açık mavi renk olduğundan,

Ayrıca 1 adet getirmişler telefondan oda siyah renk, oldu olacak yarısını getirseydiniz diye espri yapmayıda ihmal etmedik tabi :)

Yalnız telefon çok feci kaygan kullanırken elimin arasından gezintiye çıkıyor adeta :)

İnanırmısın 3 kere düşürdüm telefonu daha ilk günden ,

Hemen internetden 2 adet füme silikon kılıf sipariş ettim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.