Bildirim
LG KE990 wiewty 300 Tl ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence gelişen tekneloji ve işletim sistemlerine ayak uyduramaması...akıllı cihazlar bu kadar hızlı gelişirken stokta kalan bu cihazlar ragbet görmüyor tabiki..firmalarda stok bitirmek için böyle indirimlere gidiyolar.telefonda kameraya önem veriyorsanız ve standart işletim sistemi işimi görür ben uygulamadır akıllı telefondur aramam diyorsanız tabiki alabilirsiniz... -
quote:
Orijinalden alıntı: musanpa
bence gelişen tekneloji ve işletim sistemlerine ayak uyduramaması...akıllı cihazlar bu kadar hızlı gelişirken stokta kalan bu cihazlar ragbet görmüyor tabiki..firmalarda stok bitirmek için böyle indirimlere gidiyolar.telefonda kameraya önem veriyorsanız ve standart işletim sistemi işimi görür ben uygulamadır akıllı telefondur aramam diyorsanız tabiki alabilirsiniz...
*
bilgilendirmen için saol arkadasım. fakat bu telefon neden sadece hb de satılıyor ? -
dostum sanal magazalar daha toplu alıyor cihazları eritmesi daha hızlı oluyor cünkü stok fazlası cihazları böyle karsı koyulamayacak fiyatlarla en cok gezilen alısveriş yapılan sanal magazalarda tüketiyolar.sizin cekincenizi anlamadım.fiyat garip geldiyse garipsemeyin ben devamlı hepsiburadadan alısveriş yapıyorum bu sekilde büyük indirime giren bir iki telefon aldım bir sorunda yasamadım acıkcası...zaten bu cihazın normal fiyatına bakarsak 700 tl yani suanki piyasada 5mp degil 12 mp kamerası olsa dahi 700 tl ye en son alacagım cihazlardan biri olur bu yani çünkü piyasa işletim sistemlerinin önem kazandıgı bir piyasa durumunda suanda..kaldıki lg markası ülkemizde vatandasımızın cogunluk olarak 'aman lg marka telefondan uzak dur' diye bir görüşe sahip oldugu ve zor ragbet gören markalardan biri. bu sebeple bu sekilde stok eritmeleri normal bence... -
quote:
Orijinalden alıntı: musanpa
dostum sanal magazalar daha toplu alıyor cihazları eritmesi daha hızlı oluyor cünkü stok fazlası cihazları böyle karsı koyulamayacak fiyatlarla en cok gezilen alısveriş yapılan sanal magazalarda tüketiyolar.sizin cekincenizi anlamadım.fiyat garip geldiyse garipsemeyin ben devamlı hepsiburadadan alısveriş yapıyorum bu sekilde büyük indirime giren bir iki telefon aldım bir sorunda yasamadım acıkcası...zaten bu cihazın normal fiyatına bakarsak 700 tl yani suanki piyasada 5mp degil 12 mp kamerası olsa dahi 700 tl ye en son alacagım cihazlardan biri olur bu yani çünkü piyasa işletim sistemlerinin önem kazandıgı bir piyasa durumunda suanda..kaldıki lg markası ülkemizde vatandasımızın cogunluk olarak 'aman lg marka telefondan uzak dur' diye bir görüşe sahip oldugu ve zor ragbet gören markalardan biri. bu sebeple bu sekilde stok eritmeleri normal bence...
saol arkadasım..
-
300TL ye kaçırmamak lazım o cihazı -
quote:
Orijinalden alıntı: A Hero
Bir link versen kardeşim ?
arkadaşım indirim bitince tel. siteden kaldırıldı. 2 gündür takip ediyorum stoklarda yok -
Ürünler karizma telefonlardır. Lg yi 6 senedir takip ederim 2. yılında telefon stoklarda var ise çok ucuza satılır ve stok eritir. Arena olsun tüm indirimliler zamanında 1000 700 Tl aralığında satıldı. Performans değil karizmalığı için alınır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X