Şimdi Ara

LG KG920 Kullanan veya inceleme fırsatını bulanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu telefonu çok merak ediyorum.kullanan veya inceleme fırsatı bulanlar izlenimlerini(ses,kamera,menü vb) anlatabilir mi?
    General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Announced 2006, February
    Status Available
    Size Dimensions 108 x 50 x 18 mm
    Weight 138 g
    Display Type TFT, 256K colors
    Size 240 x 320 pixels, 2 inches
    - Downloadable wallpapers
    Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
    Customization Download
    Vibration Yes
    - Stereo sound
    Memory Phonebook 1000 entries, Photocall
    Call records 10 dialed, 10 received, 10 missed calls
    Card slot miniSD, buy memory
    - 8 MB internal memory
    Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    HSCSD No
    EDGE No
    3G No
    WLAN No
    Bluetooth Yes
    Infrared port No
    USB Yes, v1.1
    Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email
    Browser WAP 2.0/xHTML
    Games ZooZoo, Othello + downloadable
    Colors Silver
    Camera 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, video(QVGA), strobe flash
    - Java MIDP 2.0
    - MP3/AAC/WMA/3GP player
    - T9
    - Organiser
    - Voice memo
    - Built-in handsfree

Battery Standard battery, Li-Ion 820 mAh
    Stand-by Up to 180 h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okumusfatih -- 18 Eylül 2006; 23:39:44 >

• forumda diğer sitelerin incelemeleri önceden verilmiş ama ben kullanıcı göyle inceleme ve izlenimleri merak ediyorum
  • 2 hafta kullandım,kulaklık sesi N73 den daha iyi,video oynatıcısı mükemmel video ne kadar kaliteli olursa olsun en ufak takılma yapmadan oynatıyordu,yandaki ses tuşlarına 2 kere basarak tuş kiliti açılıyor,Kamera ya gelince fotoğraf çekimi teknik olarak çok kaliteliydi,hiç bir resim düzeltme programı çekilen fotoğraflarda düzeltme yapamıyordu çünkü her şey olması gerektiği gibiydi,ama çektiği resimlere alışmak gerekir,alışınca diğer telefonlarla çekilen resimler oyuncak makineyle çekilmiş gibi geliyor(N73 üm var şu anda)resimler biraz karanlık,renkler çok garip ve resim bulanık gibi çıkıyordu ama aslında öyle değil tam gerçeği yansıtıyordu,diğer telefonlar resimleri işlediği için daha canlı gibi gözüküyordu.Video kalitesi samsunglar gibiydi,gece olunca yavaşlıyor ve verimsiz hale geliyordu,resim kaliteside öyle gece olunca kamera otomatik yavaşlıyor,gece modu yok,onlarca resim ayarı vardı ve gerçekten işe yarıyordu,resimlerin asıl güzelliği büyütünce ortaya çıkıyordu,resimler büyütüldükçe güzelleşiyor ve 5 mp olması nedeniyle neredeyse kayıpsız ve çok net zoom yapıyordu.Bu makineyle ve N73 le aynı yerleri çektim, karşılaştırdığımda LG ben kaliteyim diye bağırıyor.Flaş Xenon fakat mesafe 1.5 metre.Symbian olmaması ve web sayfalarını açamaması nedeniyle telefonu verdim,java oyunları çok zor yükleniyor ve yavaş çalışıor.Sadece resim çekmek video izlemek ve müzik dinlemek için.

• teşekkür ederim.senden ricam her ikisiyle (n73 ve lg) çektiğin resimlerden birkaçını ekleyebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

2 hafta kullandım,kulaklık sesi N73 den daha iyi,video oynatıcısı mükemmel video ne kadar kaliteli olursa olsun en ufak takılma yapmadan oynatıyordu,yandaki ses tuşlarına 2 kere basarak tuş kiliti açılıyor,Kamera ya gelince fotoğraf çekimi teknik olarak çok kaliteliydi,hiç bir resim düzeltme programı çekilen fotoğraflarda düzeltme yapamıyordu çünkü her şey olması gerektiği gibiydi,ama çektiği resimlere alışmak gerekir,alışınca diğer telefonlarla çekilen resimler oyuncak makineyle çekilmiş gibi geliyor(N73 üm var şu anda)resimler biraz karanlık,renkler çok garip ve resim bulanık gibi çıkıyordu ama aslında öyle değil tam gerçeği yansıtıyordu,diğer telefonlar resimleri işlediği için daha canlı gibi gözüküyordu.Video kalitesi samsunglar gibiydi,gece olunca yavaşlıyor ve verimsiz hale geliyordu,resim kaliteside öyle gece olunca kamera otomatik yavaşlıyor,gece modu yok,onlarca resim ayarı vardı ve gerçekten işe yarıyordu,resimlerin asıl güzelliği büyütünce ortaya çıkıyordu,resimler büyütüldükçe güzelleşiyor ve 5 mp olması nedeniyle neredeyse kayıpsız ve çok net zoom yapıyordu.Bu makineyle ve N73 le aynı yerleri çektim, karşılaştırdığımda LG ben kaliteyim diye bağırıyor.Flaş Xenon fakat mesafe 1.5 metre.Symbian olmaması ve web sayfalarını açamaması nedeniyle telefonu verdim,java oyunları çok zor yükleniyor ve yavaş çalışıor.Sadece resim çekmek video izlemek ve müzik dinlemek için.

bi çırpıda ne güzel özetlemişsin telefonu

valla şimdi ben de merak ettim fotografları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resimler güzelmiş(lg).özellikle renkler çok güzel.
  • Fazla çekici bir cihaz değil bence ama herkesin zevkine size bi olay anlatıyım bi telefoncu arkadaşım n73 ve lg leo getirtmiş n73 ler 1 haftada bitmiş lg ler daha duruyo çok tipsiz bi cihaz bu telefonla yapılacak en ii iş düğünlerde kameramanlık yapılır bence başka bi işe yaramaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.