Şimdi Ara

LG KM900 Arena mı -- Nokia 5530 xm mi ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki telefondan birini 2 hafta içinde alıcam, sizce hangisi neden ?
    kullanan bilgisi olan arkadalarım yardım ederse sevinrm..

5530 da 3g yok arenada 3g var ayrıca gps de var sanırım.3g ve gps bnm için şart değil. Ama yine de gpsli 3g li lg alsam pişman olur muyum keşke nokia alsaydım dermiym. bir de nokia 5530 da resetlenme saçmasapan kapanma gibi problemi vr diye duydum bu beni korkutuyor, gerçi lg için de bazı problemler olduğu söyleniyor yani anlıcanız iyi bir telfn almak istyrum ve parm boşa gitsn istemiyorum servislerle falan uğraşmk istemiyorum çünkü 500-600 lira az para değil hepimiz için veya bnm için öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis-83 -- 11 Nisan 2010; 21:56:01 >

• up
  • Siz alacağınız telefondan ne beklediğinizi yazmazsanız, bu konu bir süre sonra saçma tartışmalara döner hangisinin daha iyi olduğu konusunda. Siz de beklediğiniz yardımı alamazsınız. Önce maddeler halinde kısaca yazın beklentilerinizi ona göre yorumlar sizin için daha faydalı olur.
  • haklısınız
  • donanım açısından her konuda arena daha üstündür. Daha fazla özelliği var, daha iyi bir şekilde verir. GPS, kamera kalitesi, multi touch da cabası.
    5530 ise satmak istediğinizde daha kolay elinizden çıkarabileceğiniz bir telefon.

Ticari açıdan nokia, ürün açısından lg diyorum şahsen. iki cihazın da kendi forumundaki kullanıcı yorumları incelemeyi unutmayın.
  • teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, forumlarını okudum ama ikisinde de sorunlar var, napcam bilmiyorum. sanırm almayı ertelemeliym. ticari açıdan bi düşüncem yok zaten 2-3 yıl kullanırım telefonumu zırt pırt değiştirmem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.