Şimdi Ara

LG KS20'YE ROM YÜKLEME,WM 6.5.3 ARTHEMUS VE 6.0 ORJİNAL ROM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
13.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bhygb

birde kardeşim bu yaptıklarından sonraki telefonu göstersen güzel olur

http://www.youtube.com/watch?v=zPc1hEureNM&feature=related
  • quote:

kardeşim ben güvenli modda açmaya çalıştım yeşil ışık yandı tel açılmadı yardım edersen sevinirim

güvenli modda kabloyu bağlayıp pc üzerinden telefona format atacaksınız. telefon açılmaz yeşil ışık yanar sadece.
  • teşekkürler
  • kardeşim msn adresini verebilirmisin ?
  • quote:

kardeşim msn adresini verebilirmisin ?

sorun varsa pm atabilirsin kolay gelsin
  • Kardeşim Türkçe mi olcak bu ROM?
  • wireless'den internete girmek istiyorum herşey oluyor fakat kullanılabilir yazıyor ama bağlanmıyor bi türlü anlamadım gitti. yardımcı olurmusunuz..
  • mrb;
    ARKADASLAR...
    Öncelıkle sitenın bu kadar , arkadaslara yararlı bilgiler sundugu için tesekkurlerımı sunuyorum. MyGreenworld arkadasım paylasımın için cok saol, dedıklerını TEker

teker uyguladım , ELimdek KS20 Win.mobil 6, yı 6.5 e yukselttım sunda cok memnunun, arayuzu mukemmel , butun arkadaslara tavsiye ederim . Herhangi bir
    sıkıntı yasamadım.....gecenlerde internette dolasırken Ks20 ye İphone arayüzü yuklemısler , ve hosta gorunuyordu arastırdım ama kayda deger bırsey bulamadım ,
    nasıl yapıldıgı ve nerden indirilebilecegi konusnda.. eger varsa bunun ile ilgili bir bilgin bizimle paylasırsan cok sevinirim ben arastrırıyrom eger bulursam kayda deger birsey burda paylasırım
  • Tekrar merhabalar MYGREENWORLD. Sana yine teşekkür ederek mesajıma başlamak isterim. Sayende windows'u yükseltebildim. Sorum ise KS20'ye android yükleme imkanımız var mı, hiç denedin mi? Bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim. Saygılarımla,
  • konu için teşekkürler yukarıda bahsedilen tüm adımları takip ettiğimiz durumda problem olmadan yükleme yapabiliyorsunuz. 6.5'i kurdum ve problemsiz bir şekilde kullandım. Fakat muhtemelen cihazdandır şarj süresi baya düştü ve sık sık donmalar yaşadım bu nedenle orjinal roma yine yukarıda bahsedilen adımlara uyarak geri yükledim. bir de naçizane not düşeyim deneyimlediğim bir durumu. cihazın kablosunu ara usb aparatları ile kullanmayın flash write yaparken yarım kalıyor. kabloyu direk bilgisayara takın.
    MYGREENWORLD'e teşekkürler tekrar. aldığımız cesaretle bunuda denemiş olduk. android de olsaydı çok iyi olurdu ama galiba işlemci kaynaklı kurulum yapılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soljenitsin

Tekrar merhabalar MYGREENWORLD. Sana yine teşekkür ederek mesajıma başlamak isterim. Sayende windows'u yükseltebildim. Sorum ise KS20'ye android yükleme imkanımız var mı, hiç denedin mi? Bilgin varsa ve paylaşırsan sevinirim. Saygılarımla,

http://www.youtube.com/watch?v=pmH8H4wvTcE
    linkte bir arkadaş denemiş ama sanırım ekran dokunmatiğini çalıştıramamış

http://www.youtube.com/watch?v=l1UB9jLpwmw&feature=related

aşağıdada videoyu youtube ye yollayan arkadaşın forumda android ile ilgili denemeleri var ama sanırım driver sorunlarından dolayı sonuç alınamamış

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554839

• Teşekkür ederim MYGREENWORLD, ben de bir hayli araştırdım netice sein bahsettiği gibi. Hiç değilse sayen de WM'yi yükselttim ya o da yeter. Tekrar teşekkürler.
  • Elinize Sağlık Çok İşime Yaradı Ancak TrDil Yaptığımda Menüye Giremiyorum Neden Böyle Birşey Yapar Acaba Yardımcı Olurmusunuz......
  • merhaba, ben cihazıma artemusu yükledim fakat turkcell hattımla şebeke problemi yaşıyorum. orjinal rooma geri döndüm farklı roomlarda yükledim fakat sorun devam ediyor yardımcı oabilirmisiniz. bir yerlerde eksik bir şeyler yapmış olabilirmiyim?
  • 2. USB Switching → “LG Composite -DUN, DIAG” bu bölümde sorun yaşıyorum bu 2. rom yüklemem olucak ancak bu sefer baştaki bu işlemde takıldım 1. işlemi yaptıktan sonra back diyorum usb switching dediğimde ok a bastığımda öyle duruyor girmiyor nedeni ne olabilir lütfen acil yardım :(
  • arkadaşlar lg ks20 wm6.5 sürümünü türkçe yapmak isteyen aşağıdakini yüklesin başka yerde yok. kesin işe yarıyor.http://www.dosyaupload.net/6293489.html
  • merhaba telefona yüklenen dosyaların daha sonra zipleri silinirmi silinince çalışırmı yardımcı olursan sevinirim
  • arkadaşım 6.5 rom yükleyeceğim bilgisayar windows 7 64 bit.. bir türlü telefonu görmüyor bilgisayar nasıl yapabilirim? her yolu denedimolmadı bi anlatırmısın detaylı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit03

arkadaşım 6.5 rom yükleyeceğim bilgisayar windows 7 64 bit.. bir türlü telefonu görmüyor bilgisayar nasıl yapabilirim? her yolu denedimolmadı bi anlatırmısın detaylı

peki -usb to pc- bölümünde sadece usb activesync aktifmi.sadece onun aktif olması lazım.
  • linkler yenilendi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.