Şimdi Ara

Lg L222WS-BN 22' LCD Monitör Siyah 5ms hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg L222WS-BN 22" LCD Monitör Siyah 5ms bu ürün hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim arkadaşlar bu monitör almak istiyorumda kullanmıs arkadas var sa yardım ederlerse sevinirim. şimdiden tşkler saolun..

• upp+++
  • Dvi girişi yok herhalde bu monütörün
  • evt biliyorumda fiat olarak uygun geldi acaba çözünürlük olarak nasıl kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bythunder

evt biliyorumda fiat olarak uygun geldi acaba çözünürlük olarak nasıl kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum.

Hocam güzel görünüyor monütör fakat dvi girişli almanızı tavsiye ederim hem görüntü netliği hemde ekrana tam sığmama problemleri oluyor analog bağlantıda, bir de şuna dikkat edin monütörde hızlı ayarlanabilir modlar olsun oyun, film,internet gibi büyük kolaylık sağlıyor
  • anladım kardes saolun
  • arkadaslar, ben de fiyat performası acısından bir hataya düşüp (hoş benq fp serisinden bir monitor arıyordum bulamayınca caresizlikten aldım) 3 aydır kullanıyorum, ve acayip bir titresim var, ilk baslarda ekran kartı dedim 3 ayrı kart denedim olmadı, prizden dir dedim( keza crt monitorlerde yapıyordu lcd de yaparmı bilmiyordum) yok hala aynı titresim mevcut, yahu driverları bir update edim dedim nafile, işletim sistemleri bazen boyle dandiklikler yapıyor dedim, ms vista,xp den tutun linux,macos, solaris te denedim cozum yok. daha bugun lg service i aradım ve monitoru 3 gun icinde teslim alacaklarını 1 ay test edeceklerini sorun cozulmez ise yenisi ile degistireceklerini belirttiler. uğraşmayın parınızın üstüne bir 100 $ ya da 150$ daha koyun ve ya samsung alın ya da benq.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.