Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG L5 E612 280TL Satın Al 28 Nisan 2014 15:51 1 1 LG L5 E612 280TL Garantili LG L5 telefonumu 280TL ye satiyorum.Ankarada elden teslim yapabilirim.GET ile calismiyorum.Kutu, fatura ,şarj aleti,rubber arka kapak ile size teslim edecegim.Yipranmamis gayet temiz ve dosta gidecek bir telefondur.her tarafı jelatinlidir fotograflarda gördüğünüz gibi.sürekli kilifla kullaniyorum. 1 yil kadar LG Türkiye garantisi altindadir. rengi siyahtır.Orjinal JellyBean 4.1.2 Romu kuruludur yani ROOT yapılmamıştır. Pm yoluyla veya telefon numaramdan ulasabilirsiniz. 055440673otuzdört TAKAS OLARAK HTC SENSATION,GALAXY ACE2,turkcellt40 gibi telefonları tercih edebilirim.Üstü konuşulur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 280 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Nisan 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Yüksek Ses Kalitesi BLUEDIO T2 Turbine Kablosuz Kafaüstü Kulaklık 110TL TAKASLI Bu fiyata neredeyse sifir Punching Man Kick-boks Adamı HTC Sensation 310TL z710e Bakmadan Geçme LG L5 E612 280TL