Bildirim
LG L90 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM EDİN
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
GM 4g
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Site de ve bircok yerde duyduğum kadarıyla GM 4g de kronik sorunlar varmış en başta geleni de dokunmatik sorunuymuş? -
L90 güzel ama ön kamera ve 1 gb ram yetersiz. Size tavsiyem 100 lira daha çikip p70e bakmaniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zenfone 5 e bakabilirsiniz lg l90 a oranla daha iyi bir tercih olabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bence GM 4g almak daha mantıklı olacaktır -
Telefonda oyun oynama huyum cok fazla yoktur genellikle konuşma whatsapp ve kamera gibi ozellikleri kullanıcam cok aşırı performans istemiyorum acıkcası bu doğrultu da bakılırsa nasıl bir telefon? -
Dokunmatik sorunu var diyorlar sizin bir bilginiz var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheWolverine07
Dokunmatik sorunu var diyorlar sizin bir bilginiz var mı?
Bazı kişiler öyle problemler yaşamış doğrudur.Ama herkes yaşayacak diye de bir şey yok.GM 4G ana konusundaki kullanıcılarla bi konuşun derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheWolverine07
Telefonda oyun oynama huyum cok fazla yoktur genellikle konuşma whatsapp ve kamera gibi ozellikleri kullanıcam cok aşırı performans istemiyorum acıkcası bu doğrultu da bakılırsa nasıl bir telefon?
L90 la p70 kamera konusunda üzer. Ama p70le l90 kamera karşılaştırırsak lenovo p70 öne geçiyor
Kesinlikle zenfone 5 veya gm 4g ( Google ile anlaşmalı Güncelleme konusunda sorun yok)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kotu teleron degil batarydada uzmez,abuk sabuk cin telefonuna para verip gm falan almayin,elinizde patlar onbinlerce magduru mevcut kimse goygoy yapmasin,birde xperia E4G bakin gpusu bunlarin cogundan ustun saglamliktada gm gibi ilk dususte pert olmaz oneririm.
Xperia E4G mantıklı bir secenek fakat Lg L90 karşısında bataryası ve arka kamerası düşük kalıyor +sı ise işlemci hızı.Kararsız kaldım acıkcası da İŞLEMCİ HIZLARI COK AŞIRI BİR ŞEY FARK ETTİRİR Mİ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X