Şimdi Ara

LG LA SERİSİ 55LA860V TV DE VERTİCAL BANDİNG SORUNU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
14
Favori
68.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar bende 47la740s almayı düşünüyorum. teknosadan ve başka mağazadan alacağım. kurmaya geldiklerinde kontrolleri yapacağım. eğer sıkıntı olursa yenisini getirin deyip kabul etmeyeceğim. nede olsa teslim tutanağını kurulum sonrasında imzalatıyorlar. MAdem böyle ayıplı bir mal satıyorlar her seferinde değiştireceğim.
    En sonunda baktım olmuyor para iadesi isterim
    O yüzden henüz almamış ama almayı düşünen arkadaşlar stres yapmaya gerek yok. ilk aldıklarında kontrollerini yapsın problem yoksa okdir. çunkü bu hatalar sonradan oluşacak bir hata değildir varsa vardır yoksa yoktur.

Bu arada teknosayı mahkemeye veren arkadaşlar, iş hukuk ta ise çok fazla teknosa alehinde konuşmamak lazım. adamlar bu yazılanlarla sizi mahkemeye verirse en az 50 tane TV parası alırlar sizden:)
    haklıyken haksız konuma düşmemek gerek.
  • Bende vertikal banding,bulutlanma ,ışık hüzmesi ve nette film izleyememe zedesiyim. Cihaz 47LA660S. Eve 4K alana kadar idare etcez artık. Bu hatalar her televizyonda fix var sanırım:s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekatmer E kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum gelişmelerini...

• Bu arada bu VOD uygulaması nedir. Biri yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: --yep--

selamlar bende 47la740s almayı düşünüyorum. teknosadan ve başka mağazadan alacağım. kurmaya geldiklerinde kontrolleri yapacağım. eğer sıkıntı olursa yenisini getirin deyip kabul etmeyeceğim. nede olsa teslim tutanağını kurulum sonrasında imzalatıyorlar. MAdem böyle ayıplı bir mal satıyorlar her seferinde değiştireceğim.
    O yüzden henüz almamış ama almayı düşünen arkadaşlar stres yapmaya gerek yok. ilk aldıklarında kontrollerini yapsın problem yoksa okdir. çunkü bu hatalar sonradan oluşacak bir hata değildir varsa vardır yoksa yoktur.

Bu arada teknosayı mahkemeye veren arkadaşlar, iş hukuk ta ise çok fazla teknosa alehinde konuşmamak lazım. adamlar bu yazılanlarla sizi mahkemeye verirse en az 50 tane TV parası alırlar sizden:)

Hocam hukuk vampir değil..

Adam ürünü Teknosa dan aldıgı için yasalar gereği muhattabı Teknosa..

Sonuçta teknosanın bu işte pek bir günahı yok o distrübütörden aldığı malı satıyor ama satıcı o olduğu için süreçte onu bağlıyor.

Kimse kimseden bişey alamaz ortada birşey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Bende vertikal banding,bulutlanma ,ışık hüzmesi ve nette film izleyememe zedesiyim. Cihaz 47LA660S. Eve 4K alana kadar idare etcez artık. Bu hatalar her televizyonda fix var sanırım:s

Hocam bekleyene kadar neden hukuk sal yollara basvurmuyorsun..

Tüketici mahkemesine gidemiyorsan.

Hiç olmasa git İl hakem heyetine dilekçeni ver..
  • quote:

Orijinalden alıntı: --yep--

selamlar bende 47la740s almayı düşünüyorum. teknosadan ve başka mağazadan alacağım. kurmaya geldiklerinde kontrolleri yapacağım. eğer sıkıntı olursa yenisini getirin deyip kabul etmeyeceğim. nede olsa teslim tutanağını kurulum sonrasında imzalatıyorlar. MAdem böyle ayıplı bir mal satıyorlar her seferinde değiştireceğim.

hocam burda kimse teknosayı kötülemiyo süreci bilmediğiniz için yanılmış olabilirsiniz ben onları aradım ve durumu izah ettim sizin suçunuz olmadığı halde sizi mahkemeye vermek zorundayım diye kendilerine bildirdim onlarda hakkınız tabiki verebilirsiniz diye dönüş yaptılar tekrar teşekkürler.

• lg la860v aldım. ne ölü piksel ne bulutlanma var süper bir ürün, memnunum. ürünlerde hata her tv de olur ancak lg gerçekten harika bir tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlythemiracle

lg la860v aldım. ne ölü piksel ne bulutlanma var süper bir ürün, memnunum. ürünlerde hata her tv de olur ancak lg gerçekten harika bir tv.

Hocam hayırlı olsun..

Yıl artık 2013 piksel vs sorununu çözdüler olmuyor artık..

Bulutlanmas ısk sızmasıda kabullenir boyutta oda sorun değil..

Yukarda belirttiğim videoları acın yotubeden den izleyin bakalım banding sorunu varmı..

Yoksa şansılısınız güle güle kullanın varsa da güle güle kullanın :)
  • 55LA860V alacagim yilbasindan sora . Simdi ben Mac izlemeyen biriyim , acikcasi futbol izlemekden hic keyif almam. Benim beklentim 3D izlerken sorun yasarmiyim ve playstationdan oyun oynarken ve normal film izlerken yada online film izlerken o dediginiz banding sorunu yasarmiyim ? Eger cevabiniz hayir ise alacagim TV'yi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenaturel

55LA860V alacagim yilbasindan sora . Simdi ben Mac izlemeyen biriyim , acikcasi futbol izlemekden hic keyif almam. Benim beklentim 3D izlerken sorun yasarmiyim ve playstationdan oyun oynarken ve normal film izlerken yada online film izlerken o dediginiz banding sorunu yasarmiyim ? Eger cevabiniz hayir ise alacagim TV'yi .

Mevcut sorun mac ile ilgili değil.

Bütün hızlı sahnelerde mevcuttur.

Mac yayınlarında arka fon tek ve acık renk oldugundan BANDING kusuru gözle çok net görülmektedir

Yoksa maç izlemeyeceğim sorun yaşamam diyemezsin zira ben reklamlarda film sahnelerinde vs aynı sıkıntıyı rahatlıkla görüyom.

PES te de görürsün her türlü...

Ama kimisini hiç rahatsız etmıyor gösterene kadarda görmeyebiliyor oda ayrı mesele

• Yani ne izlersek izleyelim o banding sorunu var demek. Peki SONY BRAVIA KDL55W805 Smart 3D 55" LED TV de ayni sorun olur mu hocam ? Madem eger LG'de bu sorun her yayinda mevcut en mantikli SONY oluyor ama onda da varsa sorun oledleri bekliycez artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thenaturel

Yani ne izlersek izleyelim o banding sorunu var demek. Peki SONY BRAVIA KDL55W805 Smart 3D 55" LED TV de ayni sorun olur mu hocam ? Madem eger LG'de bu sorun her yayinda mevcut en mantikli SONY oluyor ama onda da varsa sorun oledleri bekliycez artik.

Hocam bilemem LG ninde her tv sinde varmı bilmem..

Ama forumun durumu ortada onlarca kullanıcı aynı sıkıntıyı yasıyor..

Bahsettiğin tv markasının hiçbir ürününü incelemedim.
  • teşekkürler. size birkaç sorum olacak arkadaşlar.

bu tv de gece ışık sızması testini nasıl yapacağım kısaca ayarlar vs. olarak anlatabilir misiniz?
    ikincisi digiturk ve ses sistemim için standart hdmi yerine gerçekten orijinal ve altın uçlu hdmi kablosu almayı düşünüyorum bu konuda öneriniz ne olabilir?
  • ayrıca ışık sızması testi için konrtast renk ve arka ışığı sıfır yaptım baktım ekranda hiç ışık sızması yoktu. bunun dışında başka bir yöntem var mıdır?

vertical banding testi yaptım çok çok küçük bir çizgi var hiç belli olmuyor sorun değil benim için. ilerde resim ve videoda eklerim inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlythemiracle

ayrıca ışık sızması testi için konrtast renk ve arka ışığı sıfır yaptım baktım ekranda hiç ışık sızması yoktu. bunun dışında başka bir yöntem var mıdır?

vertical banding testi yaptım çok çok küçük bir çizgi var hiç belli olmuyor sorun değil benim için. ilerde resim ve videoda eklerim inşallah.

Tam tersini yapmışsı.. full aç hepsini gece ışıkları kapat. Siyah ekran aç...

• onlythemiracle O kullanıcısına yanıt
    ışık sızması için ayarları full dene sonra yavaş yavaş indir

Sıfırda zaten tv karanlık olur normal görüntüyü nasıl izlersin ki

normal görüntüyü hangi ayarda deniyosan o ayarlarda siyah resimde dene.

hdmi kablo ise 40-50 liralık monster , hama , philips alınabilir .
  • tşkler. hemen deniyorum ve sonuçları yazıyorum :)
  • aynen dediğiniz gibi değerlerin hepsini full yaptım ve usb den filmin simsiyah olan bir ekranını durdurdum ve sonuçta zerre kadar ışık sızması bulutlanma kirli ekran bulmadım, ölü piksel keza sıfır. bu konuda sanırım şanslıyım, yalnızca çok çok küçük bir banding olayını sezdim ama o da belli olmuyor çok çok dikkatli bakmadıktan sonra :) televizyonu teknosadan internetten aldım. alırken yorumlardan ötürü çok korktum ancak şimdi rahatladım.

herkes tertemiz ekranda sorunsuz görüntünün keyfini çıkarır umarım bu herkes için temennim.
  • Dün LG 47LA660S aldım, ancak gece yarısından sonra TV'yi kurcalamaya fırsat bulabildim. aşağıdaki iki foto da zifiri karanlıkta çekildi. Birinde siyah bir arkaplan gösterdiği zaman sağ üst ve sol alt köşelerde oluşan aydınlanma, diğerinde ise gri arkaplan gösterdiği zaman belirginleşen dikey şeritler. Şimdi bu resimlere bakarak bu panelde sorun var diyebilirmiyiz? Bir servise sordum bunlar için normal dedi, canını sıkmanı gerektirecek bir durum yok dedi. Benden daha bilgili ve tecrübeli arkadaşlara soruyorum siz ne dersiniz?

Sevgi, saygı...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.