Şimdi Ara

LG LAS750M vs. SAMSUNG HW-J551 soundbar ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 55ju7000 tv aldım, yazdığım sound barlardan hangini tercih etmeliyim.. aralarında büyük bir fark var mıdır;? lg 200 tl daha pahalı.. çok fark eder mi performans açısından, tv samsung olduğu için samsung'u mu tercih etmeliyim...
    kullanan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badlucky -- 16 Kasım 2015; 10:56:42 >

• Las950m ve samsung 55es8000 tv kullanıyorum. Tv kumandasından ben soundbarı kontrol ediyorum tek sıkıntısı tv ilk açıldığında soundbar açılmıyor soundbarın kumandası ile açıyorsun okadar tv kapanırken soundbarda kapanıyor bu arada tv ye soundbar hdmı arc dan bağlanacak bence git teknosaya filan cep telinede sağlam baslı bir şarkı at ikisinide dene kararı sen ver ama lg yi dinleyince direk alırsın
  • tv samsung diye samsung tercih edeyim diyordum herkes Lg diyor senin gibi.. peki bu 4.1 olayı hikaye mi Lg'deki? tv'den 300 tl alışveriş çekim var teknosadan sipariş vereceğim.. ama dediğin gibi mediamarkt'a gidip bi test edeyim bakalım :)
    bir de bu samsung ile ilgili hiç bilgi yok nette pek kullanan yok sanırım.. teşekkürler cevabın için de.. guguk @

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badlucky -- 16 Kasım 2015; 14:40:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badlucky

tv samsung diye samsung tercih edeyim diyordum herkes Lg diyor senin gibi.. peki bu 4.1 olayı hikaye mi Lg'deki? tv'den 300 tl alışveriş çekim var teknosadan sipariş vereceğim.. ama dediğin gibi mediamarkt'a gidip bi test edeyim bakalım :)
    bir de bu samsung ile ilgili hiç bilgi yok nette pek kullanan yok sanırım.. teşekkürler cevabın için de.. guguk @

Rica ederim. Hocam şöyle söyliyeyim eğer receiver ile turksat izleyeceğim diyorsan boşa para verme tvnin kendi sesi fazla bile zira uyduda yayınlar streo ama ben hd film dizi ve telefondan müzikler dinlerim dersen işler ozaman değişiyor. Ben genelde dts filmleri indirip izliyorum ve aşırı derecede memnunum surround zaten filmlerde belirli yerlerde ek olarak film izlerken bu ses arkamdanmı geliyor yada sokaktanmı geliyor diye kaç kez perdeyi açıp baktığımı hatırlamıyorum sesi çok güzel dağıtıyor ve sesler arkadan sağdan soldan geliyor bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama 5+1 i ben aramıyorum şahsen subwooferı koyacağın yeri iyice deneyerek koyman lazım seslerin tam ortasında kalman için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 17 Kasım 2015; 10:20:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: badlucky

samsung 55ju7000 tv aldım, yazdığım sound barlardan hangini tercih etmeliyim.. aralarında büyük bir fark var mıdır;? lg 200 tl daha pahalı.. çok fark eder mi performans açısından, tv samsung olduğu için samsung'u mu tercih etmeliyim...
    kullanan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

teşekkürler...

aynı durum bende de var, ben de 55ju7000 aldım kampanyadan, 300 liralık hediye çekim var ses sistemi alayım diyorum ancak 300-600 TL arası birşey alacğaım gibi görünüyor çünkü başka ihtiyaçlarım da var. Ancak karar veremedim hangi soundbar olacağına. Genelde harddiskten veya browserdan online film izlemeyi seviyorum. Yada hiç almayayım tvnin sesi yeter mi hiç bir bilgim yok.
  • Maddi durumunuzu bilmemekle birlikte bu tarz urunlere yönelmeyin. Giriş seviyede olsa bir AVR set alın ve keyfinize bakın. Bu tip ürünler herkeste aynı sonucu vermez, çünkü bunlar sesi üzerilerinde bulunan küçük küçük hoperlörlerden duvardan yansıtarak verdiklerinden herkesin tv yi koyduğu yerdeki akustik ortam bir olmadığından herkeste aynı başarıyı sağlayamaz ama AVR+ hoperlör takımı kesinlikle garanti çözümdür. Maddi durumu göz önünde bulundurusak bu tip cihaz almanın en avantajlı yolu görsel olarak minimal, şık, tv ye uygun dizayn ve kablo karmaşası olmaması. Onun harıcinde TV lerin sesinin yeteceği kanaatindeyim. Ayrıca bu tip ürünleri dinlemiş birisi olarak seslerininde teneke gibi geldiğini düşünmekteyim. Tabiki bu kendi görüşümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 17 Kasım 2015; 17:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

Maddi durumunuzu bilmemekle birlikte bu tarz urunlere yönelmeyin. Giriş seviyede olsa bir AVR set alın ve keyfinize bakın. Bu tip ürünler herkeste aynı sonucu vermez, çünkü bunlar sesi üzerilerinde bulunan küçük küçük hoperlörlerden duvardan yansıtarak verdiklerinden herkesin tv yi koyduğu yerdeki akustik ortam bir olmadığından herkeste aynı başarıyı sağlayamaz ama AVR+ hoperlör takımı kesinlikle garanti çözümdür. Maddi durumu göz önünde bulundurusak bu tip cihaz almanın en avantajlı yolu görsel olarak minimal, şık, tv ye uygun dizayn ve kablo karmaşası olmaması. Onun harıcinde TV lerin sesinin yeteceği kanaatindeyim. Ayrıca bu tip ürünleri dinlemiş birisi olarak seslerininde teneke gibi geldiğini düşünmekteyim. Tabiki bu kendi görüşümdür.

Hocam biz bu sistemi evde dağınıklık olmasın diye ek olarak hanımların birtek bu sisteme onay vermelerinden dolayı ek olarak evdeki küçük çocuklar yüzünden tercih ediyoruz. Tabiki imkan varsa dediğiniz gibi yapmak daha iyi ama evde hanım ve çocuk varsa ilk tercih soundbardır evin hertarafına hoperlor ve kablolarla döşersek evde 4. Dünya savaşı çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sende haklisin kardesim WAF wife acceptane factor yani es kabul faktoru onemli :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.