Şimdi Ara

LG LAS950M - HS9 Soundbar Kullanıcıları ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
17
Favori
24.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bahsettiğiniz cihaz 320w, las950m karşısında başarılı olma imkanı biraz zor

h7 2.0 kanal ve ve 70w dac var
    h3 1.0 kanal ve 30w

filmlerde filan 2 katı fark olacağı ortada ama deneyip tecrübe edenlere sormuştum acaba nekadar fark oluyor diye
  • arkadaslar las950 var

filmlerde arka h3 leri aktif ediyorum

ama modeme kablo ile bağlı olmasına rağmen ses gidip geliyor burdaki sorun nedir acaba
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Sesi 50'nin ustune cikarmadikca sesin son cikis degerinin bir onemi yok aslinda. Lg'nin hoparlorleri daha kaliteli olabilir. Bar kisminin agirligi zaten goz dolduruyor ancak nedense cinema sesi haric hep geri planda kalan sesler var. Hep kulagim eq ayari yapmak istiyordu. Aslinda h3'lerin zamansiz kesintilere ugramasini fiber internete gecsem de modeme veya internete bagliyordum. Ancak samsung da gordum ki hic kesinti yok ama samsungun 360 derece hoparlorleri tek basina da h3'lere gore cok daha tatminkar.

Samsungda eger tv de samsung ise sorround modu kullanilmayacaksa film, muzik, sorround gibi dsp ayarlarini yapip, kumandadan basi ve tizi +-3 kademede ayarlayabiliyirsun. Bu sekilde ayarda en guzel ses standart modda. Ancak telefon uygulamasi ya da tv uzerinden eq ayari yapilirsa tum modlar devre disi kaliyor ve eq ayari ile cok guzel ayar yalilabiliyior. Eger sorround modu acilirsa tv uzerindeki dd cozucu devreye giriyor ve hicbir ses modu ve eq aktif olmuyor.

Cok fazla soundbar ve 5.1 sistem dinledim, 751 arkada wam1500 ile kesinlikle anfili bir sistem aratmiyor.

Las750 cinema modunda cok guzel ama bu modda muzik dinlendiginde tam olmuyor. Muzik moduna gecildiginde ise orta hoparlor sanirim devreden cikiyor bar uatudeki ve bazi sesler geride kaliyor.

Belki lg tv ile baglandiginda es uyum daha iyi olabilir.

Saygilarimla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 22 Mayıs 2017; 22:36:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Hoperlör ayarlarından kanalı 36 yap düzelecektir. Bende kesinti hiç olmuyor. Ben soundbarı lan ile bağladım ve h3leri soundbarın karşısındaki koltuğun yanına sağ ve sol olmak üzere koydum ve kablosuz bağlanıyorlar. Hiçbir sorun yaşamıyorum.
  • las950 usb girişi yokmudur arkadaşlar
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Yok. Ust sinif soundbarlarda usb yok. Daha cok giris modellerinde var. Las950'ye ag uzerinden kablosuz baglanti yapilabildigi icin usb'nin alternatifi olarak bu opaiyon dusunulebilir.

Saygilarimla

• Wifi bluetooth lan üzerinden kesintiz bağlantı sağlandığı için bencede gerek yok yap telefonunda güzel playlist çalsın

• Las 950 m deki wifi olayını, taşınabilir wifi harddisklerde kullanabilirmiyiz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    clas950 nin wifi kullanım mantıgı chromecast yayın ile sesi üzerine almak, cihazı internete baglamak ve aunı ağda ki diger wifi hoparlorler ile baglani kurması bunun dısında wifi hdd de ses akısı almak gibi bir özellik yok
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    cihazı her turlu baglantı yolu ile denemiştim video ya dahi kaydettim en son servise giderek video izletmeme dahi cok dikkate almadılar yasamalıyız dediler bende girdim servise sorunu yasacagı sistemi kurdum ve yasattım anında iade deişim raporu yazdılar bende ürünü verdim gitti :)

alacaklar için ev ses sistemi için bose dan sonra alınacak en kaliteli sesi alacagınız cihazdı artık uretilmiyor ama uretilirse alınır.
  • @guguk @eiskent

Bugun bi soundbar alcam. Kafaya koydum. Amacim sadece sinema. Tv samsung 55mu7500. Bluetooth var. bluetooth surround ses sistemi yapmak istiyorum. Pm den tel no atarsaniz bizatihi danismak istiyorum sizlere yada burdan yazarsaniz sevinirim

Siz ustadlarim bugun alsaniz hangisini alirdiniz?

Las 950 m ile asagi linkteki cihazi mukayese eder misiniz? Bu para urun fiyat performansi ve las ile karsilastirildiginda deger mi?

www.teknosa.com
    LG SK8.DTURLLK 360W Dolby Atmos Soundbar Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/urunler/110102025/lg-sj9-dturllk-500w-dolby-atmos-soundbar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarossa18 -- 24 Haziran 2017; 16:55:12 >

• Sounbar almaya karar verdigimde basladim bu kismi okumaya. 8. Sayfaya geldigimde,kararimi verip Las bulmaya calistim ve de buldum. Fakat son sayfadaki yorumlar beni samsung almaya itti.

Bu arada teknosada las950m , 7501 ve sony nin ht rt3 unu yanyana getirp 2 yetkili ve bn dinledik, siralama şu şekilde oldu

1- Sony

2- lg

3- samsung

Tabi hepsinin kendine gore artilari vardi. Biz genel degerlendirme yaptik. Ben tercihimi daha şık ve kablo kalabaligindan kurtulmak ve de tv ile connectshare uzerinden baglanip tek kumanda ile baglanmak icin sectim. Uygulama resimlerini atiyorum siz kendinize gore karar verirsiniz

aya karar verdigimde okumaya basladim bu bolumu

• LG SJ9 denemleyebilen oldumu atmos destekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarossa18

Sounbar almaya karar verdigimde basladim bu kismi okumaya. 8. Sayfaya geldigimde,kararimi verip Las bulmaya calistim ve de buldum. Fakat son sayfadaki yorumlar beni samsung almaya itti.

Bu arada teknosada las950m , 7501 ve sony nin ht rt3 unu yanyana getirp 2 yetkili ve bn dinledik, siralama şu şekilde oldu

1- Sony

2- lg

3- samsung

Tabi hepsinin kendine gore artilari vardi. Biz genel degerlendirme yaptik. Ben tercihimi daha şık ve kablo kalabaligindan kurtulmak ve de tv ile connectshare uzerinden baglanip tek kumanda ile baglanmak icin sectim. Uygulama resimlerini atiyorum siz kendinize gore karar verirsiniz

Soundbarlarin ozellikleini tam bilmeden kiyaslamalar yanlis sonuc verir. Ornegin 7501'in en guzel ses dengesi standart modunda ancak kumandadan bas tiz ayari standartta kaldiginda ses rengi degisik olacaktir. Ayrica samsung multiroom uygulamasindan detayli equlizer ayari yapmadan karar vermemek lazim. Yine las950'nin en iyi ses ayari cinema modunda bas ve tiz ayari 5 kademe sub 26 kademede ayarlaniyor. Sony'nin ses rengini denerken tizlerde begenmistim ancak las 950 kullandigim icin magazada bir kac ayar ile las950'nin cok daha detayli ses verdigini gormustum. Ancak sony kullanicisi olmadigim icin belki de ayarlayamadim tam.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

quote:

Orijinalden alıntı: barbarossa18

Sounbar almaya karar verdigimde basladim bu kismi okumaya. 8. Sayfaya geldigimde,kararimi verip Las bulmaya calistim ve de buldum. Fakat son sayfadaki yorumlar beni samsung almaya itti.

1- Sony

2- lg

3- samsung

Soundbarlarin ozellikleini tam bilmeden kiyaslamalar yanlis sonuc verir. Ornegin 7501'in en guzel ses dengesi standart modunda ancak kumandadan bas tiz ayari standartta kaldiginda ses rengi degisik olacaktir. Ayrica samsung multiroom uygulamasindan detayli equlizer ayari yapmadan karar vermemek lazim. Yine las950'nin en iyi ses ayari cinema modunda bas ve tiz ayari 5 kademe sub 26 kademede ayarlaniyor. Sony'nin ses rengini denerken tizlerde begenmistim ancak las 950 kullandigim icin magazada bir kac ayar ile las950'nin cok daha detayli ses verdigini gormustum. Ancak sony kullanicisi olmadigim icin belki de ayarlayamadim tam.

Saygilarimla.

Hic bi ayar yapilmadan butun soundbarlar da degerler -0- da yapilan testler. Ses ayari ise 44 te yapildi.

- guclu ses
    - 5.1 dts sound test
    - tiz ses denemesi
    - bass denemesi
    - bluetooth mesafe
    - extra ozellik karsilastirmasi
    - ergonomi ve uyumluluk
    - max ses ayari cikisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Las 950m için ayar olarak ne öner bilirsin kardeş ?

Tiz ve bas 5 sinema için
    Normal tv ler için mesela ?

Ben daha önce buradan bir arkasaşın pylaştığı gibi tiz:0 bas=+3 yaptım. Öyle de devam eeiyor. Hiç değiştirmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 2 Temmuz 2017; 7:21:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Cinema modunda, bas ve tiz +5, subwoofer -1. Eger sinemadaki gibi konusma sesinin dahi basi duymak isteniyorsa sub +3 olabilir.

Saygilarimla.

• Las950m için avr alsam iş görürmü merakettim desteklemediği ses dosyalarını desteklermi ozaman

• 7501 sinema ayarlari tercihiniz nedir?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarossa18 -- 8 Temmuz 2017; 11:03:18 >
  • barbarossa18 kullanıcısına yanıt
    Ben arkada wamlar ile kullandigimdan soundbar multi channel (surround) moduna gecip zaten butun ayarlari kapatiyor. Tek yapilabilen sub ayarini arttirmak. O da kisiye kaliyor. Bende -1 ayarli. Ancak arka hoparlorleri devre disi birakirsam ayar secenekleri aciliyor ve ben cihazi evdeki internet agina bagladigimdan, ya telefon ya da samsung tv ayarlarindan equaalizer ile ayarliyorum. Eger hazir modlar secilirse eq devre disi kaliyor. Hazir modlarda en basarili olan ise standart mod. Bu modda tizi+3 basi ise +1 olarak denemistim. Equalizer kadar derin olmasa da film de basarili sonuclar veriyor.

Saygilarimla.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.