Şimdi Ara

LG LB730V Led TV Sorunlar, Merak Edilenler, Eksikleri ve Çözümleri.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
5
Favori
8.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk açılışta bendede öyle.Hatta tam toparlaması 5 dakikayı buluyor.Yoksa takılmalar oluyor.Ama 5 dakika sonra sıkıntı yok..
    Kanal listesi konusunda bence kendi listeni oluşturup izlemedigin ve fazla olan kanalları sona taşı.Hatta fabrika ayarlarına sıfırla yeniden tarat, sonra kendi listeni yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 31 Ağustos 2014; 14:19:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrika ayarlarına sıfırladim doğru şekilde kanal tarama yaptım yine kanalları 2şerli 3erli kaydetti
    Bir kanalı taşıyorum taşıdığım kanal yine 3ü birden taşınıyor.
    Favori kanal listesi oluşturuyorum, tv izlerken liste bozuluyor sadece 3 kanal gözüküyor kanal geçişi yapamıyorum sonrasında. Benim tv mi sorunlu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic_ali

Fabrika ayarlarına sıfırladim doğru şekilde kanal tarama yaptım yine kanalları 2şerli 3erli kaydetti
    Bir kanalı taşıyorum taşıdığım kanal yine 3ü birden taşınıyor.
    Favori kanal listesi oluşturuyorum, tv izlerken liste bozuluyor sadece 3 kanal gözüküyor kanal geçişi yapamıyorum sonrasında. Benim tv mi sorunlu acaba

Bunu yapmaması gerekiyor.Servis şart bence..Ama önce kanal ayarlarını kurcala belki vardır çözmenin bir yolu..

• Bu arada yeni güncellemeden sonra bekleme ve birkaç kez tuşlama olayı gitmiş.Bekliyor yine biraz ama uyarı vererek..
  • furlaka kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdigin için teşekkür ederim. Güncelleme yapıp öyle deneyim umarım düzelme olur...

• Güncelleme yapamadım ama servisi çağırmadan önce son bir kez fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar tarama yapayım dedim ve düzeldi
    Daha önce 2 kez denememe rağmen düzelmemisti ama bu sefer işe yaradı

• Arkadaşlan flash dan güncelleme nasıl yapabilirm anlatırmısınız
  • arkadaşlar altyazı sorununa çözüm bulan oldumu acaba? bende alt yazılar bayında <i> va ve türkçe karakterler bozuk çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavzer_a

arkadaşlar altyazı sorununa çözüm bulan oldumu acaba? bende alt yazılar bayında <i> va ve türkçe karakterler bozuk çıkıyor.

son sürüm ile altyazı karakter sorunu çözülmüş. latinlrden birini veya türkçeyi seçince karakterler düzeliyor. yalnız <i> sıkıntısı hala var. bir de altyazı konumuna -1 ve -2 gelmiş iyi olmuş. ve her defasında değişim yapmaya gerek kalmıyor.
  • kompliman K kullanıcısına yanıt
    sürümü servis kendisi usb den güncelledi ama internetten ben akşam kontrol edeyim son sürümmü değilmi diye. altyazı seçeneğinde zaten türkçe seçili ama yinede alt yazı bozuk çıkıyor. akşam latin dillerini deneyeyim bakalım. cevap için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

quote:

Orijinalden alıntı: mavzer_a

arkadaşlar altyazı sorununa çözüm bulan oldumu acaba? bende alt yazılar bayında <i> va ve türkçe karakterler bozuk çıkıyor.

son sürüm ile altyazı karakter sorunu çözülmüş. latinlrden birini veya türkçeyi seçince karakterler düzeliyor. yalnız <i> sıkıntısı hala var. bir de altyazı konumuna -1 ve -2 gelmiş iyi olmuş. ve her defasında değişim yapmaya gerek kalmıyor.

Altyazı değilde her defasında ekran boyutunu orjinalden tam ekrana almaya uyuz oluyorum..Bide bunu düzeltseler..

• arkadaşlar bvenim cihazda lekelemöe problemi vardı ve servis değişim raporu tuttu. bayiden aradılar ne kadar doğru bilmiyorum 730v'lerin üretimi durmuş. satıcı bana 670 itelemeye çalıştı. yarın kavga etmeye gidiyorum hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakane

arkadaşlar bvenim cihazda lekelemöe problemi vardı ve servis değişim raporu tuttu. bayiden aradılar ne kadar doğru bilmiyorum 730v'lerin üretimi durmuş. satıcı bana 670 itelemeye çalıştı. yarın kavga etmeye gidiyorum hadi hayırlısı.

TV baştan aşağı sorun zaten geçmiş olsun üzücü bir durum.
  • 04.30.09 güncellemesini yaptıktan sonra cihaz ilk günlerde fena değildi fakat şimdi acayip kasıntılı çalışıyor.
    kanal geçişler içok yavaşladı. ayarlar menüsüne girmek için 10 saniye düşünüyor, kumandaya tepkisi yavaşladı gibi.
    güncellemeleri kontrol et diyorum, 3 dakika bekletiyor(bu esnada arka planda bir iki defa kanal değiştirip aynı kanala geliyor ve denetleme yapılamadı gibi bir şey yazıyor.
    bende otomatik güncellemeyi seçip bıraktım.
    diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt72nl

04.30.09 güncellemesini yaptıktan sonra cihaz ilk günlerde fena değildi fakat şimdi acayip kasıntılı çalışıyor.
    kanal geçişler içok yavaşladı. ayarlar menüsüne girmek için 10 saniye düşünüyor, kumandaya tepkisi yavaşladı gibi.
    güncellemeleri kontrol et diyorum, 3 dakika bekletiyor(bu esnada arka planda bir iki defa kanal değiştirip aynı kanala geliyor ve denetleme yapılamadı gibi bir şey yazıyor.
    bende otomatik güncellemeyi seçip bıraktım.
    diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba?

Fabrika ayarlarına sıfırla hocam oyle düzelmişti benimki.

• Selamlar,

Ben de bu zımbırtıdan aldım ve çok pişmanım. TV yavaş, standart kumanda dandik. Ve en önemlisi köşelere yetersiz ışık geliyor sanırım. Ekran tek renk olunca 4 köşede aynı rengin koyusu oluşuyor. Beyaz da gri gibi. Servis'e bildirsem gelip değiştirirler mi? Aslında ben iade etmek istiyorum. Alalı 1 ayı geçti, fakat çok kullanmadım.
  • furlaka kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına dönünce uydu kanallarıda gidecek diye son olarak o çareyi düşünmüştüm. kanalları sıralamak çok zaman almıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehaluk

Selamlar,

Ben de bu zımbırtıdan aldım ve çok pişmanım. TV yavaş, standart kumanda dandik. Ve en önemlisi köşelere yetersiz ışık geliyor sanırım. Ekran tek renk olunca 4 köşede aynı rengin koyusu oluşuyor. Beyaz da gri gibi. Servis'e bildirsem gelip değiştirirler mi? Aslında ben iade etmek istiyorum. Alalı 1 ayı geçti, fakat çok kullanmadım.

Köşelerdeki o hafif karartı tüm modellerde var sanırsam, onu bende sordum servise sinema ekranı havası verilmesi için tasarım o şekilde yapıldığını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTH385

quote:

Orijinalden alıntı: ehaluk

Selamlar,

Köşelerdeki o hafif karartı tüm modellerde var sanırsam, onu bende sordum servise sinema ekranı havası verilmesi için tasarım o şekilde yapıldığını söylediler.

İyi kıvırmış

• Arkadaşlar Merhaba,

Bende aldım bu zımbırtıdan fakat 4 sene önce aldığım LA serisi sözde eski model televizyona göre çok yavaş çıktı. Aşağıda başlıca problemlerimi yazıyorum, bunlara bir çare bulduysanız paylaşırsanız sevinirim.

1- Kanallar arası dolaşırken ileri geri normal hızda çalışıyor fakat atıyorum doğrudan 11. kanala gitmek için iki defa 1'e bastığımda 2-3 saniye sonra tuşa bastığımı sol üstte gösteriyor. O gösterene kadar ben basmadım sanıp tekrar basınca 1111'lere falana gitmeye çalışıyor.

2- güncelleme yapamıyorum. Güncelleme var diyor gösteriyor fakat güncelle diyince inceleniyor yazısı çıkıyor kalıyor orada.

3- akıllı kumanda'nın oku ve sol üstte çıkan kanal numaraları ekranda beyazlık yaratıyor. Ok nereye giderse orası lokal olarak beyaz gölgeleme yapıyor. Bu sizlerde de var mı acaba?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.