Şimdi Ara

LG LED TV GÖRÜNTÜ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben de lg 5500 aldım, 3D ve smart, Gercekten donanım olarak cok iyi, ancak görüntüsü beni memnun etmiyor, Tam karşısından bakarsanız renkler cok canlı, ama biraz saga yada sola kayarak bakarsanız renkler cok soluklasıyor. ısrarlı talebim üzerine yenisi ile degiştirdiler, sonuc aynı, yani yanlardan cok soluk gorünüyor, Ten rengi pembe, turuncu renk sarıya dönüsüyor, Bu da beni çok rahatsız ediyor, Başka bir servis getirttim, o da bu soluklugun normal oldugunu söyledi, magaza satış modunu ev ortamında bulamazsın dediler, oysa yayında HD setbox kullanıyorum, Flash'a yükledigim HD filmlerde de aynı sorun devam ediyor.
    Hastanelerde, Pastahanelerde,havaalanı, AVM, gibi umuma acık yerlerdeki LCD yada PLAZMA tv leri yandan izliyorum. Ben deki gibi soluk degil.Çogunun yayını HD bile degil
    TV için önemli olan görüntü ve o görüntünün kalitesiymiş, Donanımı ikinci planda kalıyormuş, şimdi anladım ama artık cok geç,Ben faturayı ödemiş oldum.
    Çünkü
    İlk defa led tv kullanıyorum,cevremdekilerde hep LCD var. Baska led tv' lerle ev ortamında kontrol edemedim. Kıyaslıyamadım,
    Sorum şu:Eksenden sapınca oluşan Renk bozuklugu tüm Led tv ler icin normalmi? Degil se bu soruna cok sık rastlanıyormu? cünkü bu konuya değinen yok,acaba farkınamı varılmıyor? Servis nasıl oluyorda normal diyor?
    Yada LCD ler bu konuda daha mı iyi?
    Görüş açısı 178 derece Hikaye, eksenden yaklasık 40ar derece kayınca renkler bozuluyor , Tüm ayarlar denendi sonuç degişmedi
    saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Lg Led tv arıza
    9 yıl önce açıldı
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.