Şimdi Ara

LG LED TV ve XBOX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni xbox ve led tv aldım Red Dead Redemption ve Mafia 2 demosunu oynuyorumda gözüme kamera hareketleri sağ stick ile yaptığımız görüş hareketleri hiç akıcı hissetmiyor sizce normalmidir? Oyunları hddden oynuyorum. TV modelim LG 47LM660S. Ne yapabilirim acaba?

• Televizyonun iyi bir tv ondan dolayı sıkıntı yoktur.Oyunla ilgili fazla takılma derim her oyunda bu tür 1-2 şey oluyor.

Far cry hariç bir oyun bu kadar mı iyi olabilir ,yani tavsiye ederim
  • Hmm peki tamam teşekkürler alışmaya bakıcam artık.
  • Input Lag yapıyordur. Game mode varsa ona al televizyonunu yoksa yapacak çaren yok maalesef
  • Oyun moduna al

Yine az'da olsa input lag olacaktir simdiki aklim olsa Led LCD 42' alirmiydim

Oyun icin En iyisi monitor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Mart 2013; 11:03:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDMI kablo ile alakası olabilirmi? Arkadaşdan dandik bir HDMI kablo almıştım o kullanmıyo diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyda1008

HDMI kablo ile alakası olabilirmi? Arkadaşdan dandik bir HDMI kablo almıştım o kullanmıyo diye.

Hayir sorun kabloda degil.

Tv nin boyutu arttikca input lag'da artar

Resim modu: Oyun

AV Mode: Oyun

Giris etiketi: PC veya Oyun sec

Bu ayarlari yap lag en aza inecektir

Aslinda lag pek hissediilmiyor . Dedigin gibi stickler akici degil az'da olsa gecikme var. kafaya takmamaya calis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Led Tv HDMI Sorunu!!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

HDMI kablo ile alakası olabilirmi? Arkadaşdan dandik bir HDMI kablo almıştım o kullanmıyo diye.

Hayir sorun kabloda degil.

Tv nin boyutu arttikca input lag'da artar

Resim modu: Oyun

AV Mode: Oyun

Giris etiketi: PC veya Oyun sec

Bu ayarlari yap lag en aza inecektir

Aslinda lag pek hissediilmiyor . Dedigin gibi stickler akici degil az'da olsa gecikme var. kafaya takmamaya calis

Peki HDMI yerine AV kablo taksam kalite düşünce lagda azalırmı?
  • Oyun modu falan hikaye. Kendin manuel ayar çek TV'ye.
  • sorun televizyonda degil hdd'den oynadigin oyunlarin cogunda bu sorun olur.
    Mesela ben orjinal dvd'den oynadigim bir oyunun daha sonra iso'sunu bulup hdd'ye attim.
    oyun lag doldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esppablo

sorun televizyonda degil hdd'den oynadigin oyunlarin cogunda bu sorun olur.
    Mesela ben orjinal dvd'den oynadigim bir oyunun daha sonra iso'sunu bulup hdd'ye attim.
    oyun lag doldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: esppablo

sorun televizyonda degil hdd'den oynadigin oyunlarin cogunda bu sorun olur.
    oyun lag doldu.

Hikaye güzelmiş, vizyona ne zaman giriyor ?
  • quote:

Arkadaşlar yeni xbox ve led tv aldım Red Dead Redemption ve Mafia 2 demosunu oynuyorumda gözüme kamera hareketleri sağ stick ile yaptığımız görüş hareketleri hiç akıcı hissetmiyor sizce normalmidir? Oyunları hddden oynuyorum. TV modelim LG 47LM660S. Ne yapabilirim acaba?

LG tv kullanıcısıyım bende daha önce forumda yazmıştım ve özelde ne nasıl yapılır seninlede paylaşayım istersen işteyim şu anda akşam hallederiz mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

Arkadaşlar yeni xbox ve led tv aldım Red Dead Redemption ve Mafia 2 demosunu oynuyorumda gözüme kamera hareketleri sağ stick ile yaptığımız görüş hareketleri hiç akıcı hissetmiyor sizce normalmidir? Oyunları hddden oynuyorum. TV modelim LG 47LM660S. Ne yapabilirim acaba?

LG tv kullanıcısıyım bende daha önce forumda yazmıştım ve özelde ne nasıl yapılır seninlede paylaşayım istersen işteyim şu anda akşam hallederiz mutlaka.

bende lg kullanıyom gerçi pek imput lag yok ama yinede banada bi msj atarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

quote:

quote:

bende lg kullanıyom gerçi pek imput lag yok ama yinede banada bi msj atarsan sevinirim

gönderdim

• quote:

quote:

banada yollarsan çok sevinirim...
    LG47LM640S aldım 2hafta önce bops2 onlineda acayip yavaş. Arkadaşla oynarken o bile dedi bu niye bu kadar yavaş.

not:Tüplüde gayet akıcıydı

• PM gonderdim gelmedi galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

PM gonderdim gelmedi galiba?

Gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.