Şimdi Ara

LG LM 640S (620S, 660S) VE TÜM DAHİLİ UYDULU TV LER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar LG nin dahili uydulu Tv modellerindeki seçeneklerin eksiklikleri (istemediğin kanalı silmenin bulunmaması, kanal listesinin yedeklenmemesi ve istediğin zaman geri yükleme, biss key girememe, frekans ekleme, eklenen frekansları silme vb bi sürü şey) televizyonun dahili özelliği olarak sunulmaması sanırım hepimizin canını sıkıyordur (diğer Tv markalarının çoğunda bu özellikler standart ve LG sözde dünya devi bir firma!?), bu konuyla alakalı olarak LG müşteri hizmetlerini sık sık arayarak bu sıkıntılardan ne kadar çok insanın mağdur olduğunu onlara göstermek adına sizleri tepki göstermeye, bu sorunların çözümü için LG ye ulaşmaya ve hatta taciz etmeye davet ediyorum :)

Life is Good but i'm not angutt

• demek ki herkes memnun bi ben memnunn değilim dahili uydu alıcısı ve tv nin eksikliklerinden
  • benim tek sıkıntım biss key kanal silme ekleme vs bunları takıntı yapmam ama biss key muhabbeti can sıkıcı
  • valla çoğu dahili uydulu tv de olan özelliklerin lg gibi bi markada olmaması can sıkıcı benim için, ucuz mal almadık çünkü, bi de müşteri hizmetlerini arıyosun böyle bi talep alamayız diyolar ya gelde çıldırma :) bir daha ki tv de markayı değiştireceğimden adım gibi eminim
  • bu arada mail yolu ile gelen şikayetleri incelemeye alıyolarmış, adresi de bu infolgetr@lge.com, ne kadar çok mail atar şakayetimizi dile getirirsek o kadr çabuk çözüm buluruz arkadaşlar, destekleyin lütfen
  • Bi tanede ben salladım gitti.
  • biss key menü eksikliği için bi mail de benden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • devam edelim eksiklikleri mail yoluyla göndermeye arkadaşlar, adamlar biz yaptık satıyoruz işinize gelirse diyemezler, bu sorunları çözmek zorundalar.. desteğe devamm
  • arkadaşlar destek olalım
  • türk halkı olarak yediğimiz kazıklar işte bu duyarsızlıklarımız yüzünden .. 266 kişiden 2-3 cevap yazıyor, acaba kaç kişi mail yolladı ki .. biz eşek oldukça sırtımıza semer vuran çok olur arkadaşlar .....
  • bende mesaj yazdım eğer biss key modulu yazılımını yazmassanız televizyonu kırıp geri göndereceğim dedim. ve herkese diyecemki kime lg tv almasın:) nasıl iyi yapmışmıyım:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.