Şimdi Ara

LG lm660s Fiyat performas? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
23.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yenilmez1905

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

dün 2700 dü ve alanlar cok sanslı
    bir daha o fiyata zor buluruz anca eylul ekim.

belli olmaz yaa biri yine coşar 1 gün indiriverir fiyatları :)

Daha bu kampanya başlangıç, bu hafta içinde çok iyi fiyatlar yakalayacağız bence.
  • Bu televizyonu alan ve kullanan oldu mu? Uydu alıcısında star ve ntv göstermiyor diyorlar.
  • Cuma günü vatandan 2399 tl ye 42LM660s alındı.Hd uydu alıcısı gayet başarılı. trt ,atv , ahaber hd yayını ücretsiz.TRTHd maç yayını gayet başarılı.USB Ye kayıt yapan varsa palaşırsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiReFuL

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akcan

quote:

Orijinalden alıntı: DiReFuL

Dostum şu an Electro World'de 47 inç fiyatı 2.699 TL, ben de bununla 42 inç 760 arasındayım, 760'da 2.999 TL Teknosa'da...

http://www.electroworld.com.tr/urunler/lg-47lm660s-3d-led-tv.aspx
    2.999 TL yazıyor ama

Takip etmek lazım, Ankara Ankamall mağazasına sorun bir isterseniz, ellerinde ürün oldukça devam edeceklerini söylemişlerdi.Taki

Arkadaşlar yarın Electro World'de 47 inç LM660S in fiyatı 2.699 TL olucak fiyatı sıcak bir fırsat olucak bence alıcaklar kaçırmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: seas79
    Arkadaşlar yarın Electro World'de 47 inç LM660S in fiyatı 2.699 TL olucak fiyatı sıcak bir fırsat olucak bence alıcaklar kaçırmasın...

bu kampanyadan eminmiyiz acaba? her şubesinde olacakmı? ve 1gün içinmi acaba
  • Bu fiyat olayı kesin bilgimidir? Broşürde falanmı gördünüz?

Birde Sihirli kumanda ve 4 adet gözlük kutu içeriğine dahilmidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

quote:

Daha bu kampanya başlangıç, bu hafta içinde çok iyi fiyatlar yakalayacağız bence.

Aynen haftasonu babalar gunu onu bekliyorum hic olmadi haftaya alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OfkELiKaLaBaLIK

quote:

Orijinalden alıntı: seas79

bu kampanyadan eminmiyiz acaba? her şubesinde olacakmı? ve 1gün içinmi acaba

quote:

Orijinalden alıntı: karbavizma

Bu fiyat olayı kesin bilgimidir? Broşürde falanmı gördünüz?

Birde Sihirli kumanda ve 4 adet gözlük kutu içeriğine dahilmidir...

Evet arkadaşlar eminim arkadaşım alıcak bir tane yanılmıyorsam 42 adet stoklarında olucakmış size en yakın mağazayla irtibata geçip sorun bence 4 gözlük ve sihirli kumanda dahil kutudan çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 13 Haziran 2012; 15:30:49 >

• söylediğiniz fiyat ile indirimli satış başladı şuan itibari ile.

Electroworld bugün

FIRSAT FİYATI 2.699 TL

LG 47LM660S 3D LED TV
  • Arkadaşlar bende dün teknosa dan 47 LM660S 2699 TL'ye sipariş verdim.Bugün teknosa fiyatı 3960 TL'ye çekmiş ve Vatan da dün 3099 TL iken bugün 2699 TL(+1 gözlük hediye).İnşallah iyi yapmışımdır çünkü bu 660S haddinden fazla düştü kronik bir sorunu mu var acaba? Birde yanında VALUE 1100B askılı sehpa aldım 169 TL'ye kullanan varmı bu sehpayı yoksa boşamı para verdik :) TV alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
  • ben de aynı şekilde sehpayla birlikte aynı fiyata aldım ama benim fikrim samsung daha kaliteli keşke samsung alsaydım fakat onun da fiyatı pahalı geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: junoo

ben de aynı şekilde sehpayla birlikte aynı fiyata aldım ama benim fikrim samsung daha kaliteli keşke samsung alsaydım fakat onun da fiyatı pahalı geldi :)

Her ikisi de aynı yolun yolcusu, Samsung daha kaliteli diye bir dünya yok hocam. Bunların hepsi aynı kalitede.
  • Güle güle kullanın arkadaşlar televizyonlarınızı arkadaşım aldı ve denedik 3 boyutlu film gerçekten süper :) keyfini çıkartın bence...
  • slm arkaslar bende 3 gün önce 42lm660s aldim teknosadan 2399 tl. ürün gayet basarli. bana 200 hz dediler magzada ama servis ve internette 400 hz oldugu yazio . akilli kumanda hediye yaninda. şuan o nunla yaziom
  • O MCI 400 Hz yazılımsal değeri. Standartta 100Hz ancak trumotion denilen yazılım atif edilirse 400 Hz'e kadar çıkabilir demek oluyor. Ona çok takılmamak lazım, firmalar MCI değerini yazarlar ama siz bakmayın.
  • 660s lerde ledlerin dizilimi hakkında bilgisi olan varmı ? okadar çok model çıktıki lw5500 alacaktım buna geçtim birden.
  • Edge LED Plus LM660S.
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/LG/42LM660S-p-73527-c-9.htm

darty de bu fiyata var garanti kısmıyla ilgili açıklamalarda bulunmuş . uygunmu sizce ?
  • 2 199,00 TL normal bir fiyat, alınabilir aslında. Hem internetten alınan ürünlerin 15 gün koşulsuz iade süresi var. Olumsuz durumda iade ihtimali yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.